Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Horst,

no gdzie Ty jesteś?? przebierasz się w figlarne fatałaszki, czy guglujesz szukając odsiadek Jarosława za komuny?

to ile w końcu siedział za politykę w pierdlu obecny pan premier, nie licząc odsiadki w stanie wojennym? porachowałeś już? jak tak grzebiesz w internecie, to pogugluj sobie hasło "akcja Hiacynt" ;-) w pełnych pikantnych szczegółów esbeckich teczkach, to dopiero musi być powypisywane, nawet markiz de Sade ze wstydliwym rumieńcem na twarzy się chowa ;-) tak w każdym razie twierdzą ci, co widzieli te papiery.

a swoją drogą to ciekawe, dlaczego Jarosław tak dramatycznie nie chce ujawnienia danych dotyczących życia prywatnego osób inwigilowanych przez esbecję? nie dawał mu spokoju ten mitologiczny Hiacynt, czy co?! wredne bydlę z tego Hiacynta, fuj!

x.

timex605, 15 Maj 2007, 14:19

>"NOTATKA z rozmowy z Jarosławem Kaczyńskim przeprowadzonej w ramach operacji

>"KLON" w dniu 17 grudnia br. [1981] z polecenia kierownictwa służbowego.

>

>J. Kaczyński od początku rozmowy był przekonany, że będzie internowany.

>Wielokrotnie podkreślał, że siedzieć nie chce. Dociekając powodów

>dowiedziałem się, że żywi głęboki uraz do milicji..

kurcze, Tusk na pewno- jako patriota- deklarował że chce, siedzieć

świetnie że zapodałeś tego pdf'a, dzięki, z pewnością styl esbeka da się wykorzystać żeby dopieprzyć temu ©h... na krzywych łapach

czy nie ma tam jakiś karykaturalnych fotek (coś wspomniałeś o niedbałym wygladzie..), nie ma szkoda- teraz jednak pod tym wzgledem jesteśmy lepsi- może jakieś pedalskie sugestie były- takie w stylu wladza czy jara1, nie?

dorobi się, mamy różne fotki

dzięki jeszcze raz za pdf, sb'ckie materiały z pewnością się tu przydadzą

Horściu, porachuj dobrze te odsiadki premiera za politykę za komuny, a potem wracaj do wątku, ok?

miałeś zadanie do wykonania, a jak zwykle tylko mydlisz oczy i głupoty piszesz. no to ile Jarosław siedział za komuny? wyguglowałeś już? nie? no to nieładnie - jak tak dalej będziesz robił, to Cię Zyguś do IPNu na psa gończego prezesa Kurtyki nie wezmą...

x.

Horst, 15 Maj 2007, 14:42

>kurcze, Tusk na pewno- jako patriota- deklarował że chce, siedzieć

horst to w waszych poradnikach gdzieś musi być - "słyszysz kaczor - przywal tuskiem"

Sprawdźmy czy masz to dopracowane:

KACZOR!

Horst

15 Maj 2007, 14:44

jar1, "obyty" mówiłem, obyty (nie odbyty kałowcu)

Zyguś, a co Ty z tym "kałowcem" znów się wychylasz? koprofilem jesteś, czy może w młodości zarazili cię bakterią coli na obozie związku harcerstwa rzeczpospolitej? zresztą, na jedno wychodzi...

x.

całość teczki "K-3 heroizm"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

No, jak widać siedział, 48 godzin. Około 1/170 roku. Nacierpiał sie i nic dziwnego, że nie chciał więcej. Ala ale, Horstowi nagle nie podoba sie lustracja i otwarcie archiwów? Bo pan ubek brzydko pisał o premierze-maluszku? Pan ubek wtedy nie wiedział, że maluszek będzie premierem. Nota bene, to jest ten kawałek z zakresu "niewrażliwych". Ale przykro słuchać, nie? Mimo że to z "niewrażliwych" informacji. Jest takie powiedzenie: nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe. Ja osobiście nie życzyłbym sobie czytać ani tego, jak i dlaczego Jareczek podpisywał lojalkę, ani np. tego, jaki i z kim pił Michnik. A także z kim sypiał. Są tu tacy, których to kręci, albo uważają, że to dla dobra Rzeczypospolitej? A poza tym - ujawnianie informacji zdobytych z naruszeniem prawa to pies? A przecież połowa tych danych zdobyta została z naruszeniem prawa, przez wstrętną instytucję z niskich etycznie pobudek.

polecam państwa uwadze bliźniaczy (co do diaska z tymi bliźniakami?) wątek u konkurencji :

Ukryta Zawartość

chyba wszyscy wiedzą, że tamtejszy Zygfryd, to tutejszy Horst ;-) ale tam jest jeszcze jeden mój "o mało co faworyt" - Milos... No, takich dwóch mołojców, jak Milos z Zygfrydem, to już naprawdę nigdzie nie ma ani jednego ;-D

x.

Ukryta Zawartość

A jednak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kto mieczem wojuje:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie, wow, nie poznaję...z jednej strony pełne zaskoczenie, a z drugiej życzę wytrwałości w światopoglądzie :)

Mam nadzieje, ze nie odbieracie właśnie swojej nagrody ;)

Pozdrawiam

Walery, raczej nie wierze, zeby gwiazda robił całe zamieszanie wokół bolka pod wpływem inspiracji UB.

Teraz sie boleslawowi zrobiło cieplo, bo wie ze kaczory niebawem ogłoszą radosna nowine.

Gwiazda w ipn...horror...przecież on nic innego tam nie robi, tylko szuka kwitów na bolka.

Pewnie ma już materiałów na dokończenie trylogii "plusy dodatnie, plusy ujemne"

Pierwsze co to należy ustalić co to za oficerowie, rozstrzelać i przesłuchać.

A potem błyskiem odebrać comiesieczne osmiotysięczniki :)

A tak serio, nie interesuje mnie z kim spał gwiazda, z kim romansuje bolek. Interesuje mnie dlaczego w tym kraju UBikacja ma jeszcze wpływ na cokolwiek ?

Nawet według przypuszczeń bolka cholera...

Pozdrawiam

Jeszcze niedawno Krzysztof Wyszkowski publicznie w obecności Lesia podtrzymał swój sąd, że ten współdziałał z SB i to pomimo iż sąd w Gdańsku nakazał K. Wyszkowskiemu przeprosić Wałęsę i dać nawiązkę na rzecz szpitala dziecięcego w Gdańsku. Wtedy Lesio stulił z lekka uszy po sobie. Teraz po decyzji TK odżył i ostro zaatakował A. Gwiazdę. Wyładował wszystkie swoje kompleksy robola i dogryzł znienawidzonemu inżynierowi, co to w kolegium IPN jakiś papierów ponoć szuka/nie szuka.

Po raz kolejny Lesio pokazuje, że jest człowiekiem małostkowym. Zawsze raziła mnie odpustowa MB w Lesiowej klapie, bo prawdziwemu katolikowi wystarcza zwykle szkaplerzyk lub medalik, natomiast specjaliście od imydżu przewodniczącego już nie.

Dobrze prawicie lancaster.

Nowy2 15 Maj 2007, 16:44

Oświećcie mnie towarzysze, czy wywiad Hanny Krall z drogim Bronisławem to fałszywka czy też najprawdziwsza prawda?

Właśnie takie „wywiady” można znaleźć na bublopodobnych stronach internetowych. Nie biorę tego nawet pod uwagę, bo są nieweryfikowalne. A tu poruszenie, bo na podobnie niewiarygodnej stronie ukazały się ponoć wyimki z teczki JK, które widział niestety tylko timex. Bublowe strony są jednak o niebo wiarygodniejsze od tej timexowej, bo nadal są dostępne.

Stawiam pytanie – czy obu przypadków nie należy łączyć i traktować jako przejawy triumfalizmu, oby przedwczesnego. Przecież nie może tak być, by tzw. TK wspierał zatajanie sprawek SB-ków i ich donosicieli.

>Stawiam pytanie - czy obu przypadków nie należy łączyć i traktować jako przejawy triumfalizmu,

>oby przedwczesnego. Przecież nie może tak być, by tzw. TK wspierał zatajanie sprawek SB-ków i ich

>donosicieli.

Nowy, Ty jakiś kaznodzieja jesteś? Czy to jakieś przyzwyczajenia z partyjnych nasiadówek.

Złóżcie, no, te no, trochę samokrytyki...

Ale Cię poruszyło, ho, ho. Gwiazdeczka spada z nieba?

xanax, 15 Maj 2007, 12:03

>chcę wiedzieć, ile czasu spędził pod celą w PRLu miłościwie panujący nam premier odnowiciel

>moralności w życiu publicznym... oraz czymże się takim wsławił w czasach komunistycznego

>totalitaryzmu, że teraz piastuje najwyższe funkcje partyjne i państwowe? zarzucając jednocześnie

>ludziom, którzy walczyli z komuną najgorsze intencje.

Walczyli z komuną... Stalin też walczył z nazizmem tym okropnym... zatem "sława Stalinu"?

Ale wróćmy do naszych rodzimych, małych stalinków - "jeśli" walczyli z komuną, to konkretnie z kim? Z gen. Jaruzelskim, z gen. Kiszczakiem walczyli? Może chociaż z ciurą Maleszką? Ramię w ramię walczyli z komuną?

>bo czym w stanie wojennym zajmował sie w Radzie Konsultacyjnej przy gen. Jaruzelskim tata obecnego

>wiceprmiera i ministra edukacji, Romana Giertycha - to chyba wszyscy wiedzą ;-/ A co za k**ewstwa

>wygłaszał z rok temu wicepremier Giertych na temat Jacka Kuronia też trzeba przypominać?

O Kuroniu to tylko k**estwa można wygłaszać. Jakie życie - taka sława. Nie dziwi nic.

muls, 15 Maj 2007, 12:53

>nadal nie uruchomiłeś kanałów, horscik.Ja nikomu nie dowalam.Ja tylko robie to, z czym się z tobą

>zgodziłem .Gonię hołotę.

Gonia Hołota? Czy to nie jakaś sportsmenka?

A nie, pomyliło mi się.

Małgorzata Ruchała. Ona jest od sportu.

towarzyszu Nowy2!

z sali padł postulat, byście poprawili ten "dyktad Lukara" z waszego "o mnie"; wg zasad polskiej ortografii, formą poprawną jest "dyktat Lukara" ;-)

a potem... jajka ogolić, krótkie majtki włożyć i do szkoły marsz! ortografii musicie się nauczyć porządnie, by skutecznie dawać odpór zaplutym karłom demokracji, tym tam Michnikom i Kuroniom oraz nie pozwalać wiadomym kręgom sypać piachu w tryby IV RP i lać mętnej wody na młyn odwetowców z Moskwy czy Berlina!

x.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.