Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ale wtedy robia to jakby od niechcenia, dosc formalnie i bez zaangazowania emocjonalnego. Ot praca. Mysle, ze u ludzi nie do konca zepsutych wykonywanie takiej pracy bedzie w glebi duszy wywolywac dyskomfort i jakies poczucie winy...

ktoś tu pracuje?

buhaha

ku pokrzepieniu serc

buhaha

dyskomfort

buhaha

747

minuta

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Może koledzy z towarzystwa wzajemnej adoracji przykładają z nudów swoją miarkę do innych?

Stąd im ta praca się zrodziła w głowach wraz z domorosłą "analizą" na podstawie własnych doświadczeń.

To nie jest praca jak kazda inna... Kazdy czlowiek ma wybor, czy zachowac przyzwoitosc, czy tez byc kanalia. To kwestia zachowania pewnego azymutu moralnego...

baczność,spocznij

Mnie się ten "azymut moralny" bardzo podoba. Tyle, że w tamtym srajdołku tylko jeden druch trzyma kompas i nikomu na niego popatrzeć nie da.

Ci co chcieli popatrzeć i nie mogli odeszli, założyli swoje drużyny i bawią się teraz własnymi kompasami.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To nie jest praca jak kazda inna... Kazdy czlowiek ma wybor, czy zachowac przyzwoitosc, czy tez byc kanalia. To kwestia zachowania pewnego azymutu moralnego...

W tym państwie, aby przeżyć trzeba być kanalią.

Mnie się ten "azymut moralny" bardzo podoba. Tyle, że w tamtym srajdołku tylko jeden druch trzyma kompas i nikomu na niego popatrzeć nie da.

Ci co chcieli popatrzeć i nie mogli odeszli, założyli swoje drużyny i bawią się teraz własnymi kompasami.

Mój kompas pokazuje (jeszcze, oby jak najdłużej) właściwy kierunek. (przez)Północ(y). ;-)

Kanalia, to najzwyklejszy stan, to norma.

Gorzej jak niektórzy zaczynają ten standard obniżać w dół, jak wczoraj Filut i dziadekwłodek.

Dotąd każdy wiedział, czego można się spodziewać było po nich, teraz, od wczoraj, wyznaczyli dla siebie nowe standardy.

Zrobili z siebie pustaków, z takich jak oni jednostek, niczego nie da się zbudować.

Posiadają oni zasadniczą dysfunkcję, polegającą na zablokowaniu receptorów w mózgach, które raz że są zniszczone wieloletnim nawyknieniem fatalnych stanów emocjonalnych, a dwa, mają włączone funkcje autodestrukcyjne.

Będą więc wszędzie widzieć wrogów swej postawy, ponieważ zdrowa, twórcza, prorozwojowa natura człowieczeństwa jest już dla nich, niedostępna.

Proponuję powierzyć Bogu, tych ludzi, ich los, postawę, oraz przyszłość.

Pan, jak latarnia, niech oświetli drogę, dla ich zagubionych dusz.

Módlmy się.

baczność,spocznij

Oto prawdziwy wróg, skrywający się za parawanem, zbudowanym z obłudy!

Mój kompas pokazuje (jeszcze, oby jak najdłużej) właściwy kierunek. (przez)Północ(y). ;-)

No bo Ty masz własny kompas!

A co powiedzieć o tych, którym jedynie "druh" mówi co jest na kompasie?

Gorzej jak niektórzy zaczynają ten standard obniżać w dół, jak wczoraj Filut i dziadekwłodek.

747, nie wysilaj się.

Standardy (umysłowe przynajmniej) tu były dopóki nie pojawiły się twoje wpisy.

A o kulturze wypowiedzi w wątku polityka zawsze było trudno powiedzieć coś pozytywnego.

Jednak od czasu twojej powyborczej traumy (kiedy to prezes szósty raz z rzędu dostał od Polaków w dupę) i twoich obrzydliwie chamskich wpisów wtedy, nie masz srajtek podstaw mówić o jakichkolwiek standardach kultury pisania. Ponadto na długo przed tą sytuacją popisywałeś się buractwem i chamówą wobec innych tu piszących.

Filut

Jesteś zwykłym debilem.

argus

Tylko wypowiedzi pana profesora brakowało, jeszcze poproszę o ustosunkowanie się, pana Iwaszczukiewicza i mamy komplet.

No bo Ty masz własny kompas!

A co powiedzieć o tych, którym jedynie "druh" mówi co jest na kompasie?

747, nie wysilaj się.

Standardy (umysłowe przynajmniej) tu były dopóki nie pojawiły się twoje wpisy.

A o kulturze wypowiedzi w wątku polityka zawsze było trudno powiedzieć coś pozytywnego.

Jednak od czasu twojej powyborczej traumy (kiedy to prezes szósty raz z rzędu dostał od Polaków w dupę) i twoich obrzydliwie chamskich wpisów wtedy, nie masz srajtek podstaw mówić o jakichkolwiek standardach kultury pisania. Ponadto na długo przed tą sytuacją popisywałeś się buractwem i chamówą wobec innych tu piszących.

Filut, debilu, poczytaj sobie moje wpisy w zakładce hi-end, zobacz ile tam plusików jest, już nie wspomnę ile jest plusików, przy moich wpisach w wątku o dotyczącym trwałego zbanowania użytkownika Stary Audiofil, o wpisie mlb, że jestem przykładem dla innych w "polityce", nie wspominając.

argus

........l się.

Filut

Jesteś zwykłym debilem.

argus

Tylko wypowiedzi pana profesora brakowało, jeszcze poproszę o ustosunkowanie się, pana Iwaszczukiewicza i mamy komplet.

Wiedziałem, że wcześniej, czy później pochwalisz się tym, co ci "wychodzi" najlepiej.

Filut, debilu, poczytaj sobie moje wpisy w zakładce hi-end, zobacz ile tam plusików jest, już nie wspomnę ile jest plusików, przy moich wpisach w wątku o dotyczącym trwałego zbanowania użytkownika Stary Audiofil, o wpisie mlb, że jestem przykładem dla innych w "polityce", nie wspominając.

argus

........l się.

Chciało ci się zakładać drugie konto aby sobie stawiać plusiki?

Agresja szerząca się od jakiegoś czasu w zakładce polityka, zaczęła się wraz z pojawieniem się nowych faktów w smoleńskiej aferze.

Dalej poszło już gładko, postrzał pułkownika, won od europejskiego stołu, ACTA, 67,67 oraz sto otwarć Stadionu Narodowego za 2 mld pln,

To WSZYSTKO WINA ROZCZAROWANIA DONALDEM T.

Dlatego ja Wam to Drodzy Forumowicze WYBACZAM.

Niech Bóg, również Wam wybaczy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wicepremiera Pawlaka słuchałem wczoraj. W TVN24. Pięknie mówił. O tym jak państwo nie potrafi wywiązać się ze swoich zobowiązań wobec obywateli. Kompromitacja totalna. Pawlaka, PSL-u, premiera Tuska, koalicji rządzącej i państwa!

........l się.

Uderz w stół, a nożyce się odezwą - odsłoniłeś się maksymalnie Bardzo Kulturalny Bogobojny Katoliku :))))))))))))))))

"... z tobą" mogło znaczyć np. "bóg z tobą", nieprawdaż ??? (co zresztą było w intencji, mając na względzie poprzedni "bogobojny" post) :)

sam nie wiem co gorsze, czerwoni czy pissmani. W każdym razie na drzewach jeszcze dość miejsa dla jednych i drugich.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mój plus jest dla Ciebie, jako nagroda za walkę z czerwoną zarazą/dziadekwłodek/.

Szkoda, ze nie stosuje się już DDT! Ale uważaj, bo mogę podesłać ci wąglika!

A na razie masz ode mnie pieśń na dobry początek:

- niech towarzyszy ci w twojej słusznej walce - pisobokszewiku!

Minister Radosław Sikorski znowu przejawia niechęć do zbytków: http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Wladyslaw-Bartoszewski-Sikorski-mnie-oklamal,wid,14274768,wiadomosc.html?ticaid=1df89.

Premier Donald Tusk otrzymał nieoczekiwane wsparcie z Rosji w sprawie podniesienia w wieku emerytalnego: http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/zyrinowski-czlowiek-bedzie-zyc-od-120-do-150-lat,1,5035002,wiadomosc.html.

No i jak teraz wygląda argumentacja przeciwników reformy z lewa, prawa i w rządzie - że trzeba będzie pracować,aż do śmierci?

Aleksandra Wiktorow powiedziała dziś w poranku u Janiny Paradowskiej, ze nie trzeba nowych ustaw, aby wprowadzić wiele rzeczy w życie - np. budowa nowych żłobków czy praca poza obecnie obowiązujący wiek emerytalny. Można to robić w oparciu o obecnie obowiązujące.

Wniosek nasuwa się sam i ten sam - rząd Tuska musi zacząć rządzić!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czy chorzy osobnicy, mają prawo do przekazywania swoich fantasmagorii na forum publicznym?

Jest to bardzo nieestetyczne.

Wreszcie autorefleksja! Trzeba cie za to pochwalić!

Czy chorzy osobnicy, mają prawo do przekazywania swoich fantasmagorii na forum publicznym?

Jest to bardzo nieestetyczne.

Gratuluję!

Czy teraz udasz się na leczenie?

Masz u mnie plusik za ten wpis.

Rozkopana i popękana A1.

Polska w remoncie.

To wina złej energii emanującej z opozycji, ale damy radę.

Polska gospodarka w tym roku będzie rozwijać się najszybciej w całej Unii Europejskiej. Z prognoz Komisji Europejskiej wynika, że wzrost gospodarczy w Polsce będzie na poziomie 2,5 procent PKB, zgodnie z listopadowymi prognozami.

To wprawdzie gorszy wynik niż w ubiegłym roku, bo wtedy polski PKB był na poziomie 4 procent, ale wyhamowała cała Europa. Gospodarka Unii Europejskiej w tym roku zatrzyma się w miejscu - wzrost gospodarczy osiągnie 0 procent PKB, a w strefie euro będzie ujemny - jej PKB wyniesie minus 0,3 procent.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

sam nie wiem co gorsze, czerwoni czy pissmani. W każdym razie na drzewach jeszcze dość miejsa dla jednych i drugich.

A Ty co podsycasz do nienawiści na tle przekonań politycznych?! To ma gorszą wymowę niż głupoty 747!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.