Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Co prostaku, widzę ze prawda cię zabolała.

Kocham fanatycznych wielbicieli Wałęsy i wszelkiej sztuki ludycznej :)

ale kiedy "wielki" związkowiec okazuje się koniunkturalistą, to przestaje być wielki. bez względu na urzędy, które sprawował z woli wyborców.

gdybyz to byly slowa intelektualisty rzeczywistego to moze warto sie zastanowic.Ale jak mamy wczesniej biale na czarnym to intelektualista...mianowany.Tak wiec zmruzmy oczka lekko....

a i tak dobrze ze przykladowo nie sięgnał do historii aurory czy aureoli, czy jak tam mu..było.

Widac ze najlepiej jednak generalnie ma oblatanego Wałese, czemy trudno sie dziwic, bo w koncu pogonił mu i im kota...w swoim czasie.Najlepiej na Walesie znał sie tez...Kiszczak.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Widac ze najlepiej jednak generalnie ma oblatanego Wałese, czemy trudno sie dziwic, bo w koncu pogonił mu i im kota...w swoim czasie.Najlepiej na Walesie znał sie tez...Kiszczak.

Widzę, że wota dzielisz równo!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Red. Ewa Sielecka ma problem! Z naukowcami. I uważa, że oni też powinni mieć problem: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11772395,Siedlecka_ws__INDECT__Umycie_rak_przez_naukowcow__.html. Inni naukowcy mieli większe problemy ( np. z bombkom "A") i jakoś z tych względów moralnie zawczasu nie cierpieli.

Redaktorzy "GW" zawsze mają jakieś problemy moralne. Np. red, nacz. Michnik też - przy tzw. aferze Rywina.

faktycznie.Problem stał na aferze a na problemie........???

raczej "nad" lub "za" może?

Następnym razem wybierzcie na prezydenta święty obrazek z klapy Wałęsy :)

Jakże "prawdziwie" brzmi dzisiaj po latach z byłych ust "My Naród..." - a dzisiaj "Ja Naród bym...spałował..."

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Teraz z kolei Yarek zgadza się płacić w dolarach na Afganistan:

""Trzeba realizować nasze zobowiązania w NATO, a 20 mln dolarów to suma niewielka - w ten sposób prezes PiS Jarosław Kaczyński odniósł się we wtorek do propozycji USA, by Polska corocznie wpłacała taką kwotę do funduszu pomocy dla Afganistanu po 2014""

Az strach pomyśleć, co będzie dalej. Może prezesunio każe posprzątać na Wawelu?

tylko dlatego ze Tusk powiedzial ze to za duzo.

raczej "nad" lub "za" może?>>>>>>rozumiem ze wszytko stoi na glowie razem z moralnym problem ktory jest.... ale nad.Pod jest jak zwykle podszewka.

Pod jest jak zwykle podszewka
Raczej kolejne dno...moralne pewnie...

zgadza się płacić w dolarach na Afganistan:

Topuś twynkuś manipulant: a doczytał TY cały tekst choćby to: "Polskę musi być stać na to, aby być lojalnym sojusznikiem w ramach NATO, bo to jest nasz oczywisty interes, to jest jedyna w tej chwili gwarancja bezpieczeństwa dla Polski, a historia się nie skończyła - przekonywał prezes PiS."

Raczej kolejne dno...moralne pewnie...

Topuś twynkuś manipulant:

a doczytał TY cały teks choćbyto:

"Polskę musi być stać na to, aby być lojalnym sojusznikiem w ramach NATO, bo to jest nasz oczywisty interes, to jest jedyna w tej chwili gwarancja bezpieczeństwa dla Polski, a historia się nie skończyła - przekonywał prezes PiS."

Jak tak dalej pójdzie, to może swojego Hoffmana i tego tutaj ksywanksa wyśle do wszelakich diabłów?

twój problem moralny muls polega na tym że ludzie takich bojowców solidarnych ja ty maja już dawno głęboko w d... :) Także twoje prymitywne zastraszanie przyrównywaniem do Kiszczaka świadczy osamotnieniu intelektualnym. Samotny jest żywot idioty, nawet w roli idioty forumowego. Zawsze jednak możesz liczyć na dodanie punktów od trzech miejscowych intelektualistów :) :) :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie czytaj , pozostaniesz z własnymi problemami o których gazeta nie wspomni

Ja nie mam problemów. Dlatego czytam, aby dowiedzieć się o problemach innych. Z problemami, szczególnie innych, żyje się łatwiej i przyjemniej. Sam o tym wiesz doskonale, bo ciągle obchodzą cie jakieś moje problemy. Nawet nie ważne jakie...

Topuś twynkuś manipulant: a doczytał TY cały tekst choćby to: "Polskę musi być stać na to, aby być lojalnym sojusznikiem w ramach NATO, bo to jest nasz oczywisty interes, to jest jedyna w tej chwili gwarancja bezpieczeństwa dla Polski, a historia się nie skończyła - przekonywał prezes PiS."

jak ta propaganda PO będzie nadal tak sprawnie działać na forum to po raz pierwszy pójdę głosować na PIS :)

Jeszcze dwa lata temu chciałem ich wszystkich pozamykać. A teraz proszę - jaka odmiana - dzięki PO ! :) :) :)

Bądź twardy intelektem, a nie głupotą

Toteż jestem, odwrotnie niż Ty.

Samotny jest żywot idioty, nawet w roli idioty forumowego.

Ty akurat nie musisz cierpieć na osamotnienie tutaj, takich jak Ty jest od groma. Potakujecie sobie nawzajem ku uciesze czytelników. Tak trzymać!

jak ta propaganda PO będzie nadal tak sprawnie działać na forum to po raz pierwszy pójdę głosować na PIS :)

Jeszcze dwa lata temu chciałem ich wszystkich pozamykać. A teraz proszę - jaka odmiana - dzięki PO ! :) :) :)

tyś się z gałęzi urwał , kto tu PO hołubi....kolejne pół roku zanim idiota coś zrozumie .Kubri może więcej kartofli umysł wzmocni

tzw WYBORCA w maglinie

wystarczy sprawny PR i musi pytac sasiada..na kogo?.

i nie zasłużenie się krytykuje!

To "nie" to z przekory?

Toteż jestem, odwrotnie niż Ty.

Niewątpliwie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.