Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W Rosji zapada wyrok sądowy za polityczną prowokację a narodowi dziwnie milczą.Mają potężny argument o putyzmie w Rosji i znakomite zdanie o rosyjskiej cerkwi

" W swoim oświadczeniu napisała: "Myślałam, że kościół kocha wszystkie swoje dzieci, ale okazało się, że kocha tylko te, które kochają Putina". M. Aliochina.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale oni nadal u żyda kredyt biorą

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znam prawdziwego geja

Oczywiście - Porębę i Filipskiego

pelna zgoda prawdziwe goje i najprawdziwsi idioci.TO idzie w parze jakos

podobnie jest zreszta z przywodca prawicowego odlamu na wegrzech.Po okresie ganiania za zydem dowiedzial sie ze jego babka byla zydowka i teraz jego ganiaja.Poreba tez tak ma..

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Grupa idiotek Pussy Riot, która nie zaistniałaby szerzej muzycznie, postanowiła zaistnieć skandalicznie atakując Putina w Cerkwi. Chwyt się udał. Cały świat z idiotek robi ikony wolności w Rosji. Tymczasem większość społeczeństwa rosyjskiego ocenia wyrok jako obiektywny i sprawiedliwy albo nie przejawia sprawą zainteresowania: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,12326243,Rosjanie_w_sondazu_o_Pussy_Riot__Proces_byl_obiektywny.html.

Inna grupa idiotek FEMEN ścina krzyż ofiar NKWD - ma to być gest poparcia dla Pussy Riot: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,12321338,FEMEN_scina_krzyz_ofiar_NKWD_w__gescie_poparcia__dla.html. Cycki powinny sobie obciąć!

Idioci na całym świecie protestują i próbują pokazywać społeczeństwu rosyjskiemu, co jest dla niego lepsze. W tym gronie nie mogło oczywiście zbraknąć doniosłego głosu Ambasady USA w Moskwie - państwa, które ma szczególne zasługi w umacnianiu pokoju, dobrobytu, wolności i demokracji na całym świecie.

dziadekwłodek

Zastanawiajaca jest ta Twoja miłość do Rosji i Putina.I aprobata dla wyroku więzienia za poglądy.Odżywają dawne uczucia z czasów ZSRR?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jakie więzienie za poglądy, te idiotki maja w ogóle jakieś poglądy i wiedzę? To jest ich sposób na robienie kariery. Ostre jeżdżenie po Rosji Putinie jest obecnie trendy! Co do uczuć - w ocenie historii i polityki ich nie mam.

Wojciechu

Czytaj, a nie wyobraźnią wsteczną oceniaj.

Mniej Kuczyńskiego więcej Wildsteina. Chyba nie jesteś antysemitą?

Jaro

Nie staraj się tak na siłę być tuskową obciągarką internetową, nie do twarzy Ci z tym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jakie więzienie za poglądy, te idiotki maja w ogóle jakieś poglądy i wiedzę? To jest ich sposób na robienie kariery. Ostre jeżdżenie po Rosji Putinie jest obecnie trendy! Co do uczuć - w ocenie historii i polityki ich nie mam.

faceciku z swoją inteligencją możesz im w kuchni garnki zmywać.

" W trakcie aresztowania studentka ostatniego roku filozofii na Państwowym Uniwersytecie Moskiewskim.

Programistka komputerowa i graficzka. Była wśród pierwszych absolwentów prestiżowej moskiewskiej Szkoły Fotografii i Multimediów im. Aleksandra Rodczenko, uznawanej za kuźnię najzdolniejszych artystów sztuki nowoczesnej.

W trakcie aresztowania w marcu była studentką czwartego roku dziennikarstwa."

facecik powiedz coś o swoim wykształceniu skoro dziewczyny są idiotkami

Takie wykształcone, a takie niemądre w przewidywaniach.

Protest dał całkiem odwrotny skutek w kraju gdzie oligarchia z Cyrylem i Putinem oraz byłymi komuchami czują się doskonale.

Chyba, że wkalkulowały wyrok w swe działania.

Gdzie nasz krajowe "pussy rioty" miast w mediach bąkąć trzy po trzy dlaczego nie było ich pod Zamkiem Królewskim w czasie wizyty Cyryla I sekretarza do spraw wyznań.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

faceciku z swoją inteligencją możesz im w kuchni garnki zmywać.

(...)

Ty ze swoją kulturą i inteligencja w mojej kuchni nawet na szmatę byś się nie nadawał! Owe idiotki mają móżdżki większe od twojego.

xniwax

że niby ty inteligentniejszy i lepiej od nich ( zaprawionych w bojach z Putinem ) wiesz co mogło je spotkać ?

Ty ze swoją kulturą i inteligencja w mojej kuchni nawet na szmatę byś się nie nadawał! Owe idiotki mają móżdżki większe od twojego.

podobnie gównianych przemyśleń wyedukowanego przez propagandę PRL na forum nie znajdę. Są narodowe przykłady niemniej nikt z nich z jawną aprobatą totalitaryzmu nie wyskakuje.

wladz

Jesteś na tyle inteligentny i powinieneś wiedzieć doskonale, że taki protest "łączony" poruszy Putina i Cyryla na tyle by skutek był jaki jest.

Poza tym wyrok doskonale pokazuje strach Putina, strach każdego satrapy.

xniwax

Nie czytam Kuczyńskiego i nie czytam Wildsteina.

dziadekwłodek

Popierając ten wyrok kompromitujesz sie.I jak zwykle spisek Zachodu wobec św.Rusi!Tak było za cara ,Stalina i Putina.Nic się nie zmieniło.Ja nie wiem czy te dziewczyny mają poglądy czy nie( Ty też nie wiesz).To co zrobiły to najwyżej czyn chuligański za co powinny dostać grzywnę.Ten wyrok to kompromitacja putinowskiej Rosji i przykład ścisłego sojuszu Putina z Cerkwią.

dziadekwłodek

Popierając ten wyrok kompromitujesz sie.I jak zwykle spisek Zachodu wobec św.Rusi!Tak było za cara ,Stalina i Putina.Nic się nie zmieniło.Ja nie wiem czy te dziewczyny mają poglądy czy nie( Ty też nie wiesz).To co zrobiły to najwyżej czyn chuligański za co powinny dostać grzywnę.Ten wyrok to kompromitacja putinowskiej Rosji i przykład ścisłego sojuszu Putina z Cerkwią.

Ale za to nie można mu zarzucić bezideowości.

Taka postawa jest zgodna z linią dziadkizmu włodkizmu.

nie czytam Wildsteina.

Acha, czyli dzisiejsze sądy nad Wildsteinem to raczej wirtualne są. i pewnie dlatego, że nie po linii tuskoistycznie wyznaczonej..

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

dziadekwłodek

Nigdzie nie napisałem, ze popieram ten konkretny wyroki. Napisałem tylko, że jestem przeciwko idiotycznym zachowaniom oraz histerycznym i nie tylko reakcjom: http://swiat.newsweek.pl/ambasada-usa-w-moskwie-krytykuje-wyrok-w-sprawie-pussy-riot,95132,1,1.html czy http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/lamanie-wolnosci-slowa-jawne-zastraszanie-opozycji-swiat-oburzony-wyrokiem-na-pussy-riot,271543.html!

USA rozwiązują od wieków problemy polityczne za pomocą zbrodni, a Niemcy bez skrupułów nasilają współpracę ekonomiczną i militarna z Rosją i jakoś tego się tego nie brzydzą.

Niemcy bez skrupułów nasilają współpracę ekonomiczną i militarna z Rosją i jakoś tego się tego nie brzydzą.

Potykając się z sadystyczną satysfakcją o ochoczo wystawione tyłki Tusia-tatusia i Bul-Komorowskiego.

Ja nie wiem czy te dziewczyny mają poglądy czy nie( Ty też nie wiesz).To co zrobiły to najwyżej czyn chuligański za co powinny dostać grzywnę.

nie mają poglądów ?

przecież ten wyrok jest za wcześniejsze akcje skierowane przeciwko totalitarnym zapędom Putina. Od kilku lat udzielają się politycznie i społecznie . Gdyby nie poglądy otrzymałby grzywnę a nie dwa lata łagru...popatrzmy na naszych obecnych narodowych bohaterów których podobno rząd prześladuje. Żałosne pretensje pętaków

dziadekwłodek

W wolnym kraju ludzie mają prawo do różnych zachowań,również idiotycznych( dla Ciebie idiotycznych a dla kogoś innego niekoniecznie).I za to nie powinno sie karać a na pewno nie więzieniem.Tymi wypowiedziami popierasz totalitaryzm.

Potykając się z sadystyczną satysfakcją o ochoczo wystawione tyłki Tusia-tatusia i Bul-Komorowskiego.

A wcześniej o dupska kartoflane i to nie te przeznaczone na "obiat".

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

W wolnym kraju ludzie mają prawo do różnych zachowań,również idiotycznych( dla Ciebie idiotycznych a dla kogoś innego niekoniecznie).I za to nie powinno sie karać a na pewno nie więzieniem.Tymi wypowiedziami popierasz totalitaryzm.

O tak popieram totalitaryzm! To takie reakcje Zachodu wpływają na umocnienie się totalitarnej linii we władzach Rosji.

a ja sie pytam ..a jak mozna bylo bardziej zrobic kuku cyrylowi i putnowi..razem.Zuch dziewczyny.szkoda tylko ze dwa lata.To swiadczy ze putinek jednak w gacie sra.

a cyrylek cós bedzie z tym MUSIAŁ zrobico.Oprocz sprzedazy zegarka..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.