Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Szef partii, ma wokół siebie doradców, których sam dobiera, podobnie jak premier czy prezydent.

No, fajnych doradców sobie dobiera. Tak już z siedem lat. A z jakim "wspaniałym" skutkiem! Wciąż daleko od władzy, na marginesie rzeczywistości.

Czy Donald Tusk oszalał?

Piszą w portalu "w Polityce".

Jarosław Kaczyński posiada intencję wyrwania Polski z rąk obcych wpływów, na rzecz nas wszystkich obywateli.

No, fajnych doradców sobie dobiera. Tak już z siedem lat. A z jakim "wspaniałym" skutkiem! Wciąż daleko od władzy, na marginesie rzeczywistości.

Skutek jest taki 39 procent poparcia w aktualnym badaniu sondażowym, zamówionym przez ludzi prezydenta, którzy rządzą TVP.

747

Co to znaczy,że Jarosław "obejmie władzę już na trwałe"?Do końca życia?Do końca świata?

Ostatnio "na trwałe" Jarosławowi wyszło na jakieś dwa lata.

Jak wyjść z zadłużenia?

Z pustego i Salomon nie naleje.

Jarosław Kaczyński nie jest w stanie ze swoich prywatnych oszczędności zwrócić zachodowi równowartość zaciągniętych kredytów wraz z haraczem/odsetkami/.

Jarosław Kaczyński posiada intencję wyrwania Polski z rąk obcych wpływów, na rzecz nas wszystkich obywateli.

A co posiada poza intencją?

Kota?

A! Zapomniałem. Katastrofę.

Jak wyjść z zadłużenia?

Z pustego i Salomon nie naleje.

Jarosław Kaczyński nie jest w stanie ze swoich prywatnych oszczędności zwrócić zachodowi równowartość zaciągniętych kredytów wraz z haraczem/odsetkami/.

Bo nie ma konta w banku?

747

Dobrymi intencjami to wiesz co jest wybrukowane?

Jarosław Kaczyński sam osobiście nie obejmie wszystkich urzędów państwowych, nie zapewni sam osobiście dobrobytu, do tego potrzebny jest nasz wspólny wysiłek, krew pot i łzy.

Polacy muszą zapłacić za to co nawyrabiali, muszą zapłacić za rządy PO i Donalda Tuska.

Bo nie ma konta w banku?

Tak

Przestań się czepiać i zajmować się pie dołami.

Też uważam, że dwuletnie rządy tego pana to jedynie pierdoły. Dlatego się tym nie zajmuję a jedynie przypominam dla przestrogi.

A co posiada poza intencją?

Kota?

A! Zapomniałem. Katastrofę.

Do dyskusji na tym poziomie proszę sobie zaprosić JARO 747, on głos oddał na J.Palikota, więc poziom ten jest jego poziomem.

Dla dobra dyskusji i jej poziomu proszd moderatora o ban dla 747. On po prostu zdurnial.tydzien na ochloniecie

Ależ nie!

Warto wiedzieć jaki "poziom" reprezentuje elektorat PiS.

Też uważam, że dwuletnie rządy tego pana to jedynie pierdoły. Dlatego się tym nie zajmuję a jedynie przypominam dla przestrogi.

Kazimierz Marcinkiewicz opuszczając urząd premiera dysponował 85 procentową popularnością, rekordową !

Jarosław Kaczyński uzyskał najlepsze wyniki makroekonomiczne w historii nowożytnej Polski.

Kazimierz Marcinkiewicz opuszczając urząd premiera dysponował 85 procentową popularnością, rekordową !

Jarosław Kaczyński uzyskał najlepsze wyniki makroekonomiczne w historii nowożytnej Polski.

I co z tego?

W jaki sposób prezio "zagospodarował" takie sukcesy?

Zmarnował. To jedyne, co mu się udaje.

Ależ nie!

Warto wiedzieć co to jest elektorat PiS.

Warto wiedzieć, że elektorat PiS, to przyzwoici ludzie, dla których ważne są wartości chrześćjańskie oraz republikańskie.

Warto wiedzieć, że elektorat PiS, to przyzwoici ludzie, dla których ważne są wartości chrześćjańskie oraz republikańskie.

Patrząc na twój przykład, rozum już niekoniecznie.

I co z tego?

W jaki sposób prezio "zagospodarował" takie sukcesy?

Zmarnował. To jedyne, co mu się udaje.

Owszem było dużo błędów.

Lecz kierunek działań był pozytywny, motywacja była szlachetna i właściwa.

Dzięki posunięciom rządu PiS, przebrnęliśmy łagodniej przez kryzys.

Patrząc na twój przykład, rozum już niekoniecznie.

Mylisz mnie z kimś.

747

Czy prawie premier Gliński byłby dłużej premierem niż Marcinkiewicz?

Prof Gliński jest pełnoprawnym kandydatem PiS na premiera rządu technicznego.

Nikt nie wie jaka będzie przyszłość.

Jak cię mylę z kimś...:

Głosuj na PiS.

Tak, głosuję na PiS i jestem z tego dumny!

Znowu kłamiesz. Chyba, że ta twoja deklaracja jest fałszywa...

Prof Gliński jest pełnoprawnym kandydatem PiS na premiera rządu technicznego.

Jaaasne. Był już taki jeden "premier z Krakowa" i taki sam jest ten "techniczny".

Owszem było dużo błędów.

Lecz kierunek działań był pozytywny, motywacja była szlachetna i właściwa.

Towarzysz Wiesław ujmował to tak samo.

Proszę nie starać się szufladkować mojej skromnej osoby, ani nie zaliczać do żadnej kategorii politycznej.

Nie mam nic wspólnego z PiS.

Ile razy mam jeszcze przypominać, że tylko bronię Jarosława Kaczyńskiego, przed niesprawiedliwymi wobec niego oskarżeniami.

Nie mam poglądów politycznych.

Prosiłem aby nie popierać PO nie pamiętacie już.

Poparliście, i co ?

I NIC, ZERO, NIC NIE MACIE, TUSK SIEDZI W SZAFIE I BOI SIĘ LUDZIOM SPOJRZEĆ W TWARZ!!!

Nie słuchaliście mnie.

No to teraz macie za swoje.

Filut

747 ma po prostu specyficzne poczucie humoru.Trzeba przyznać,że u pissmana to rzadkość.

Do poczucia humoru, nawet specyficznego potrzebna jest inteligencja.

To wszystko przez moją żonę, to ona ciągle mówi mi - napisz im to, napisz im tamto, napis im tak, napisz im siak.

Ja mam już tego dosyć.

Nic nie będę pisał, tak się to skończy!!!

Głosujmy na PiS!

Wszyscy głosujmy na PiS, namawiajmy do tego członków swoich rodzin, najbliższych, przyjaciół, niech każdy kogoś przekona, niech przyczyni się w ten sposób do powiększenia naszego sukcesu!

Głosuj na PiS.

Tak, głosuję na PiS i jestem z tego dumny!

Dziś świętujemy, wódka jest dla ludzi, pijmy ja w umiarze, nie prowadźmy pojazdów mechanicznych po spożyciu alkoholu!!!

Pokazujmy się w sieci, pokażmy naszą siłę, zaznaczmy naszą obecność!

.

Proszę nie starać się szufladkować mojej skromnej osoby, ani nie zaliczać do żadnej kategorii politycznej.

Nie mam nic wspólnego z PiS.

No to już nie będę komentować tych dwóch wpisów. Jeszcze żona nie da ci kolacji za karę.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

747

Czy prawie premier Gliński byłby dłużej premierem niż Marcinkiewicz?

Glinski idac czulby male smierdzace raczki w swojej dupie. To bylaby ta jego niezaleznosc i pozaparlamentarnosc...

Filut

Skoro prosiłem abyście nie popierali PO, a Wy to zrobiliście z skutkiem jak widać, to teraz co?

Co teraz mam napisać?

Pomyśl chwilę i zastanów się zanim znów zaczniesz się czepiać?

Nie uważasz że z tego bagna trzeba wyjść?

Nie widzisz że kto tylko może to wyjeżdża stąd?

Czy Ty w ogóle dysponujesz jakąś inteligencją?

Filut , na litość boską czy Ty w ogóle jesteś Polakiem?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Chrzescijanie bez wiary w przebaczenie....ladne mi zrozumienie wartosc chrzescijanskuch...to wierni sekty belzebuba torunskiego

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.