Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

sargon

Czyli nie powinniśmy budować dróg bo się zadłużamy?Dobrze zrozumialem?A i jeszcze pojawiła sie pretensja,że UE tylko dopłaca i musimy dołożyć też od siebie.Też bym chciał aby UE pokrywała nasze wydatki w całości.Poza tym chciałbym być młodym,pieknym,zdrowym i bogatym.

Jak zwykle,zrozumiałeś jak chciałeś.Ktoś wywołał ten temat w kontekście...łapówek.Tak ja zrozumiałem.Widać można wszystko zrozumieć na....opak.Nic dziwnego,że POpaprywni som jeszce u władzy.

W bagienku, w którym funkcjonujesz, może to nie dziwi i jest akceptowalne.

zwykle daje ci pol godziny czasu zebys ..doszedl i nawet to jest malo.Tak wiec prokuratura wsadza winnych a niewinnych biora prywatni na wlasny garnuszek za wlasne pieniadze i placa.Jesli uwazasz to za niesprawiedliwie to znacjonalizuj prywatnych a nie rznji glupa.Takiego szredera wzieli za miliony mimo ze zna sie na rurach tak jak ty na motylach.

ten strach

To nie jest strach tylko dbałość o powagę i bezidiotyczność tematyczną zakładki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

zwykle daje ci pol godziny czasu zebys ..doszedl i nawet to jest malo.Tak wiec prokuratura wsadza winnych a niewinnych biora prywatni na wlasny garnuszek za wlasne pieniadze i placa.Jesli uwazasz to za niesprawiedliwie to znacjonalizuj prywatnych a nie rznji glupa.Takiego szredera wzieli za miliony mimo ze zna sie na rurach tak jak ty na motylach.

Widać, że zrozumiałeś wymowę tego artykułu, ale nie do końca. Tak jakoś.

dziadek wymowe zostawiam tobie bo ty tym zyjesz a ja pierdoly...omijam.Pozostawiam kwestie czy ty zrozumiales bo mnie to nie interesuje.Aczkolwiek mam watpliwosci z uwagi na sensacyjnosc pierdoly.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak brak argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste.Polactwo w stanie czystym.

Widzę, że Tobie też ich brakuje, gdyż zaczynasz coraz częściej umiejscawiać się między wódką, a zakąską.

<br />W ten sposob nie ma nagran, sesmow i  naduzyc<br />
Dobrze,że to napisałeś trudno samemu wpaść an to by było.Dzięki muls.Jednak jezdeś bystry.

Pisz na berdyczów....doceniom.

Fakt. Ale na szczęście nie traktuję siebie jako Sobieskiego z "Odsieczą Wiedeńską".

Jak niektórzy próbują taki kit wciskać.

W samouwielbieniu nie zauważyłeś,że to nie było o tobie.

<br />i co z tego jak tobie z tego ..nie przybedzie.<br />
muls plissssssss takie teksty to możesz do Qubrica...ewentualnie

Może cóś ciekawszego w TV?Ide sprawdze.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Podobno zanosi się na wielkie szczytowanie na nowej, nowoczesnej lewicy z udziałem byłego Kwaśniewskiego, klauna Palikota i przygarniętego przez niego Siwca. Ma to nastąpić 22 lutego br.

Miller słusznie się wypiął.

Też czekam na ruch Tuska.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.