Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Poszedłby za to do pierdla w ramach nowelizacji kodeksu karnego, to może by mu rura zmiękła. Ale szacunek dla sądów to oni, nie MY! MY są sprawiedliwość wcielona. Więc nie musimy. A Polska niech się idzie pieprzyć.

no i ch*j w dupę Giertychowi, niech nie przeprasza... widać, że jaki rząd, taki premier i wicepremierzy... Wielki Koń, syn członka Rady Konsultacyjnej przy gen. Jaruzelskim nie jest ani lepszy ani gorszy od swoich kolegów - chorych na urojenia braci Kaczyńskich, troglodyty Gosiewskiego, czy małorolnego cwaniaka-wyłudzacza kredytów Leppera...

cóż, ktoś tu mówił o woli wyborców w 2005 r.; no nie wiem, czy głosując wówczas na PiS wybierali oni taką hołotę jako ekipę rządzącą; jest jak w jednym z rysunków Andrzeja Mleczki - "każdy ma takiego King Konga, na jakiego sobie zasłużył"...

x.

jozwa maryn, 25 Cze 2007, 17:21

>Poszedłby za to do pierdla w ramach nowelizacji kodeksu karnego, to może by mu rura zmiękła. Ale

>szacunek dla sądów to oni, nie MY! MY są sprawiedliwość wcielona. Więc nie musimy. A Polska niech

>się idzie pieprzyć.

A co ma wspólnego Kuroń z Polską? Prędzej ze Związkiem Socjalistycznych Republik Radzieckich.

dudivan, 25 Cze 2007, 17:56

>A co ma wspólnego Kuroń z Polską? Prędzej ze Związkiem Socjalistycznych Republik Radzieckich.

No właśnie józwa, taki Maciej ojciec Romka to kolaborował a tak naprawdę był opozycjonistą, a Kuroń był opozycjonistą ale...

Dudi, ja już teraz tak se to umiem wszystko wytłumaczyć że gdyby się jaki etat zwolnił u interenetowych piewców Kamandy TKM to mógłbym też po forach piać z zachwytu.

No dobra a dlaczego nikt nie mówi o niewątpliwych sukcesach brata RC (remote controled) na szczycie Unii? Przeca on jak wyjeżdża zagrabanice to same sukcesy. Jak pojechał na początku prezydentury do stanów w celu m.in. uściśnięcia ręki Dabliu Krzaka, a ten nie za bardzo chciał się zgodzić to za 5 minut rozmowy zaproponował 1 kilo żołnierza do afganu. Wot sukces. A te psiajuchy takie niewdzięczne że na patrole jeździć nie chcą, to też polityczne. Swoją drogą dobrze że nie chciał półgodziny z Dżordżem Dabliu.

Walery, 25 Cze 2007, 18:07

>No właśnie józwa, taki Maciej ojciec Romka to kolaborował a tak naprawdę był opozycjonistą, a Kuroń

>był opozycjonistą ale...

Albowiem napisane jest w Piśmie "po owocach ich poznacie"! Jakie owoce dały knowania Ojca Romka? Psionki-świntojonki, dwie na krzyż!

A Kuronia knowania? Korbole takie że aż strach! Każdemu walają się pod nogami!

to co? już się, kurde, nie można dopisać?! koniec z polityką i już...?!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

chamstwo jarmaryja

jar1 25 Cze 2007, 11:26

>A czemu się niby dziwisz? A jak Szczypiorska 'kariere' zrobiła? Hę? Jest zdaje sie jeszcze jeden przykład w obecnej >ekipie rządowej - od pielęgniarki do betoniarki (mój dopisek dla zwrócenia uwagi - BETONIARKI)., :-)

Próbuj jeszcze dalej pouczać forumowiczów o tym co wypada lub nie, ale nikt Ci nie uwierzy, bo pokłady chamstwa i nienawiści są u Ciebie nieprzebrane. Wolę postawę mulsa, qBrysia czy innych hardcorowców, bo działają wprost, bez właściwej Tobie dwulicowości, zadęcia, jak i pokrętności złożonej. Proponuję zdalną diagnozę - zoologiczny antypisizm.

Nowyjtawariszcz, no i popuściłeś. Wróciłeś do odpowiedniego dla siebie poziomu - duży plus z tego, to przynajmniej taki, że na reszcie można zrozumieć, o co Ci chodzi. Tak trzymaj ! Wychowałeśs się i tkwisz dalej w komunie - tak widocznie musi pozostać.

Bierz przykład z Wodza piaskownicy:

"Nie może być zasady, że z jednymi przestępcami premier rozmawia, a innych poprzez odpowiednie służby wsadza do więzienia - powiedział szef rządu Jarosław Kaczyński, odnosząc się do pielęgniarek, które ósmy dzień okupują jego kancelarię."

Cztery pielęgniarki zajęły chłopczykowi część piaskownicy i WIELKA TRAGEDIA ! Chyba będzie wojna. Bidulek, jest bezbronny na tak bezprecedensowy atak czterech BESTII na piaskownicę IVRP - widać nic nie może znaleźć na te kobiety w przepastnych archiwach IPN i Stasi.

Najśmieszniejsze będzie, jak te cztery pielęgniarki obalą tę całą IVRP :-))

jar1, 26 Cze 2007, 11:15

>Cztery pielęgniarki zajęły chłopczykowi część piaskownicy i WIELKA TRAGEDIA ! Chyba będzie wojna.

nie wiedziałem że to dla ciebie tragedia, bo dla rządu chyba nie..

panie dostały od tego rządu największą od lat podwyżkę, a posiłkują się siłami politycznymi, które pokazywały im figę z makiem

niezupełnie to tylko tzw kobieca logika

komuchom się marzy przewrót sierpniowy, skończy się jak przy strajku nauczycieli- zero poparcia dla rozpierduchy nr 1087

Nowy2, 25 Cze 2007, 22:40

>Próbuj jeszcze dalej pouczać forumowiczów o tym co wypada lub nie, ale nikt Ci nie uwierzy, bo

>pokłady chamstwa i nienawiści są u Ciebie nieprzebrane. Wolę postawę mulsa, qBrysia czy innych

>hardcorowców, bo działają wprost, bez właściwej Tobie dwulicowości, zadęcia, jak i pokrętności

>złożonej. Proponuję zdalną diagnozę - zoologiczny antypisizm.

im wolno bo oni są cooltura polityczna i miłośnicy demokracji (ale nie takiej wyborczej, tylko wybiórczej sondażowej)

jar>>>.historyja uczy ze kurduple pomalu zamykaja sie w gabinecie i zaczynaja sterowac swiatem za pomoca przyciskow.Jesli jakis przycisk nie zadziala to rozbijaja go butem i wstawiaja inny przycisk.Caly swiat ogranicza sie do pokoju i przyciskow.Taki Matrix dla idiotow.

muls, 26 Cze 2007, 12:30

>jar>>>.historyja uczy ze kurduple pomalu zamykaja sie w gabinecie i zaczynaja sterowac swiatem za

>pomoca przyciskow.

typowy przykład

zamiłowania do wirtualu

1. wymyślić sobie tezę wirtualną "zamykają się"

2. własny wirtual krytykować, wmawiając sobie że jest rzeczywistością

na razie zamknęły się w pomieszczeniu 4 piguły.. prawda ma się do wirtualu jak pięść do nosa

Nowy2, 25 Cze 2007, 22:40

>Próbuj jeszcze dalej pouczać forumowiczów o tym co wypada lub nie, ale nikt Ci nie uwierzy, bo

>pokłady chamstwa i nienawiści są u Ciebie nieprzebrane. Wolę postawę mulsa, qBrysia czy innych

>hardcorowców, bo działają wprost, bez właściwej Tobie dwulicowości, zadęcia, jak i pokrętności

>złożonej. Proponuję zdalną diagnozę - zoologiczny [kretyniczny] antypisizm :

"muls, 26 Cze 2007, 12:34>raczej dla malp.Cos z nich maja -gola dupa i wyszczerz."

Horst, co Ty i inne pisdraki by zrobiły gdyby nie było tych "onych" - dalej byście tkwili na mamusinej kanapie i żyli z jej emerytury. A co będzie jak mamusia odejdzie?

Nawet nie podziekowałes koledze, że Ci umożliwił wpisy w tym wątku ! Niewdzieczniku jeden! Beze mnie by Cię tu nie było wielonickowy klonie :-) I kogo to sie poucza, co?

• Redaktorzy

"Horst, co Ty i inne pisdraki by zrobiły gdyby nie było tych "onych" - dalej byście tkwili na mamusinej kanapie i żyli z jej emerytury. A co będzie jak mamusia odejdzie?"

Ja wiem, co będzie. Trzeba będzie zapłacić podatek spadkowy od własnych pieniędzy trzymanych na jej koncie. Swoją drogą, u normalnego człowieka trzymanie kasy na koncie innej osoby to byłaby próba zrobienia fiskusa w konia. Ale Jarka nikt nie podejrzewa, nawet najzaciętsze BESTIE. I ja świetnie to rozumiem. "Te oczy nie sprzedadzą. I nie kupią. Im wszystko ganc pomada..." W.Jerofiejew.

jozwa maryn, 26 Cze 2007, 13:53

>Ja wiem, co będzie.

i jesteś w tem miszczem, co będzie co kto powie i dlaczego tak głupio- o ile jest pisdrykiem

miszcz wróżbiarstwa i futurowirtualnejagitki

ciekawa była ta propaganda z tym pierwiastkiem "quadratwurzel oder tod"

a kto mówił o śmierci? kto to przedstawiał w ten sposób "pierwiastek albo śmierć?"

PRASA, pytanie kto zaczął, polska prasa czy niemiecka? i kto za tym stoi? i komu to służy?

jozwa maryn, 26 Cze 2007, 14:01

>Słucham? Czy opcja patriotyczna mogłaby wypowiadać się po polsku, a nie językiem

>wewnątrzsystemowym? Nie każdy jest programistą.

ty wiesz co..

wciąż to samo, wróżenie józwiolenie, jacy to głupi się okażą ci co nie z mieciem tj kwaskiem i gieremiaskiem

Jarosław Kaczyński - nasz premier, człowiek o nieposzlakowanej opinii, patriota,

właściwy człowiek na właściwym miejscu, cierń w oku "postkomunistów", "lewaków", "wegetarian"

itp

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Horst, wiem że masz trudność w odpowiadaniu wprost, mimo to jednak się wysilę:

Oto padło pytanie, co się stanie, gdy zejdzie czyjaś mamuśka. Udzieliłem bardzo konkretnej odpowiedzi: osoba, która trzyma pieniądze na jej koncie, zapłaci od nich podatek od spadku - w wysokości przewidzianej w danym momencie przez prawo, skądinąd wiem że PiS dąży do likwidacji podatku spadkowego (co może, ale nie musi mieć związek). Czy możesz wskazać w tym element wróżbiarstwa czy czego tam jeszcze, o czym byłeś łaskaw napisać? W którym momencie moja wypowiedź była nieścisła lub polegała na nieuzasadnionym przypuszczeniu? Można prosić? No?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.