Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

pomyslec gdzie bysmy byli gdyby nie Merkel ..

Biegnij do niej jak twój Idol Tusku.No już i nie zapomnij rękawiczek....gumowych.Bo bendziesz jej wchodził....po palcu.

Wiadomo w co.....muslim.

Totalna amatorszczyzna.

Możecie złożyć projekt obywatelski naprawy państwa....razem z muslimem.Fachowcy od siedmiu boleści.Krytykę składa się po a nie przed.Rozumiem tych co tracą....synekury.Płacz i jazgot wtedy uzasadniony.

Bo Polacy to strasznie naiwny narod - mysla że jak ktos chwali i klepie po pleckach to jest cacy - dużo podrozujac i mieszkajac poza Polska wiem że jest dokładnie odwrotnie - w czasie rzadow PO bylismy dokładnie tacy jak zachod oczekiwal - może teraz sie to zmieni - widac zreszta po artykulach w gazetach że "zachod" ma respekt wobec obecnego rzadu

Napewno wypada lepiej od Komora ktory skakał po krzesłach...

A wy dalej powtarzavie te pisowskom propagande. Tam nie ma żadnego fotela! Tylko czasami ustawiają podest do robienia pamiątkowych zdjęć,

comment_Qf3CiCdyqZgl80C3b9cGyXpsMpFc7vzT.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A wy dalej powtarzavie te pisowskom propagande. Tam nie ma żadnego fotela! Tylko czasami ustawiają podest do robienia pamiątkowych zdjęć,

Wiem widziałem, sam wchodziłem na ten fotel... co go nie ma. Komor też go nie widział dlatego na niego wszedł :-)

fox poczekać muszą na wytyczne z Pis komitetu w sprawie twego ostatniego zdięcia

kidys ktoś powiedział:

"kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą"

i z tego co wiem marnie skończył ten delikwent

Ps fox miej pod ręką te zdięcie mam przeczucie że nie raz się przyda .....masz plusa za nie :)

a przed "świętami zimy" takie problemy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

a co usunęli to krzesło bo nie tylko komor na nie właził???

I per szogunie do Kozieja to też wołał cudzymi ustami :-)

Sa tacy którym nawet w spodnie musi nasrać ktoś inny.

Nie krzesło tylko podest do robienia pamiątkowych fotek, ale fakt, że tam wlazł bez zaproszenia świadczy o zwykłym buractwie. Tak się zachowuje nawalony turysta a nie głowa państwa na oficjalnej wizycie.

a8hJodS.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

[...] Dlatego palec w dupie merkelowej jest dla nich oznaką europejskiej nowoczesności.... [...]

No, fakt. Dla obecnej ekipy bardziej trendy jest trzymać palec w dupach biskupów, papy geszefciarza torunia, albo i samego papieża. Chociaż - nie. Oni już nie wsadzają palców, próbują wleźć w całości (zresztą - być może niektórzy już tam są :) ).

Nie krzesło tylko podest do robienia pamiątkowych fotek, ale fakt, że tam wlazł bez zaproszenia świadczy o zwykłym buractwie. Tak się zachowuje nawalony turysta a nie głowa państwa

Ale przecież sprawę tego nieistniejącego fotela wyjaśniało od razu MZS bo to Ziobro wspomniał o fotelu...

Gdzie on widział fotel za mównicą, na mówinicy sie stoi. Na drugim zdjęciu widac zreszta kawałek tego podestu.

Chodzi o to że Komorowski z Kozielej łazili po tym parlamencie jak po oborze i cykali sobie foty niczym japońscy turysci w zoo. Komorowski na tym fotelu w japońskim parlamencie to niejako symbol polityki zagranicznej układnych i uładzonych POwców. Przylgnęło to do nich już na stałe.

No, fakt. Dla obecnej ekipy bardziej trendy jest trzymać palec w dupach biskupów, papy geszefciarza torunia, albo i samego papieża. Chociaż - nie. Oni już nie wsadzają palców, próbują wleźć w całości (zresztą - być może niektórzy już tam są :) ).

jeśli nie odróznasz dupy biskupiej od dupy merkelowej to sprawdż jeszcze czy ci sie głowa też nie pomyliła i inną cześcią ciała :-)

O tym właśnie pisałem :) Ale widać, że jest jeszcze masa zatwardziałych pisowców wierzących i powtarzających jak mantrę, tfu, ojcze nasz, wszystko co im "prawicowe gazetki" i radyjka powiedzą.

Poniekad sie mozesz cieszyc...bo przynajmniej bedziesz musial na prikaz rzadu włazic do d.. ktora w pewnym sensie jest Ci bliska :)

Gdyby nadal rzadzil Komor + PO dzis bysmy włazili juz na 100% do d.. muezinów nawołujacych na poranna modlitwe.

I tak zle i tak nie dobrze....ale nadal wole katolepatole niz ISIS

Oni już nie wsadzają palców, próbują wleźć w całości (zresztą - być może niektórzy już tam są :) ).

Oni robiom POdobnie do was,też w całości właziliście Donaldu Tusku i Kopaczu.

Teraz ten kwik wasz jest uzasadniony!Nie macie d*py do włażenia.

O tym właśnie pisałem :) Ale widać, że jest jeszcze masa zatwardziałych pisowców wierzących i powtarzających jak mantrę, tfu, ojcze nasz, wszystko co im "prawicowe gazetki" i radyjka powiedzą.

Napisałem ze ten nieistniejacy fotel to styl uprawiania polityki przez PO. On sie juz do nich przlepił jak symbol. Ni ema znaczenia czy Komorowski chodził po fotelu w parlamencie Japonii czy nie. Znaczeni ema ze zaśmierdział tam burakiem w białych skarpetkach. A ten fotel jest symbolicznym wyrazem buractwa.

czyli PIC to intelegencja.Rozumiem ze ty ja reprezntujesz jak mniemam bo to ci zostało z czasow kiedy kazdy majster to była inteligencja..

. Ale styl sie przylepił i tak już mu zostanie.

nie styl milordzie tylko hejt biedaku.

zmasowany gebelsowski hejt za pieniadze...towarzyszu.W PRLu tez to znali.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.