Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A co z ta pomylka "frudowska" bylej ynteligentnej pani premier?:)

"Dzień rozpoczęłam od freudowskiej pomyłki. Wczoraj kupiłam książkę o dinozaurach dla mojego wnuka. Czytając swoją dzisiejszą wypowiedź sama się z siebie śmieję. Miłego końca tygodnia wszystkim życzę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

BKopacz

A propos przebicia:)

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

10 minut temu, bubusia napisał:

ją dzisiejszą wypowiedź sama się z siebie śmieję. Miłego końc

czyli ze jest znacznie bardziej inteligentnijsza niz ty.Nie chce mi sie napisac co ty juz napisales i nawet sie nie smieje.

1 minutę temu, muls napisał:

czyli ze jest znacznie bardziej inteligentnijsza niz ty

No bardzo, bardzo, po freudowsku:)

Moze cos na temat pomylek freudowskich, mulsik?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

a co to był freud

i gdzie

Spytaj Kopacz

22 minuty temu, toptwenty napisał:
Godzinę temu, jezz napisał:

Już wklejałem je dwa razy.

Wyczuwam w Twoich słowach przerażenie. I nic dziwnego:

Twój delikatny nos cię zawodzi. Nie pierwszy raz.

A steku z dinozaura nie wyczuwasz?

A nie, sorki, już się obudził.

Godzinę temu, muls napisał:

ja piernicze czy ktos te tasiemce czyta bo ja juz dawno nie.Natomiast spodnie opadły i generalnie tylko o to mi chodziło meczac sie z tym czyms co to nie lubi Posła.To by było ma tyle.Ani inteligentny ani madry tyle ze krzykliwy i monotonny.. 

tyle ze nastapiła JASNOSC.

Ty potrafisz czytać tylko krótki przekaz z OS.

Tak przy okazji ten twó post to pod co można podciągnąć, niewinny żarcik, zaczepkę, atak personalny czy zwykłe chamstwo? Jestem ciekaw.

To teraz może dasz radę coś merytorycznie.

22 minuty temu, muls napisał:

a tu odnosnie ortal Gazeta.pl opublikował przeprosiny

Niepotrzrbnie się męczysz bo to już było, za późno wstałeś, ale rozumiem, że robisz to dla kumpli, którzy nie mają prenumeraty.

No dobrze, mulsik, to kiedy pani Kopacz przeprosi za tego Freuda?:)

Za dinozaury przeprosila, a kiedy przeprosi za Frauda?

A moze nie przeprosi, bo wiekszosc jej odbiorcow i tak nie kuma tej gafy?

:)

bubusia po cie przepraszac jak ty nie wiesz oc o chodzi z tym frojdem.A genralnie bubusia tylko idioci widza tu jakons  niezwykla gafe.

mulsik, nie brnij, to raczej idioci jej nie widza

16 minut temu, muls napisał:

Bylego

Też masz byłego. Brawo.:)

Jeden z was,  elitarnych audiofili, też parę dni temu pisał o swoim byłym.:)

Teraz rozumiem tę twoją fiksację, o której często wspominasz.

A pasek dzisiejszy na pół ekranu w tvpinfo widziałeś, Suskiego posłuchałeś, czy teraz masz w grafiku pisanie na AS?

Może jakaś twoja opowieść na temat?:)

bubusia zostawiam cie z tym zagadnieniem  bo tylko idioci maja TAKIE zmartwienia.

Teraz, jezz napisał:

pasek dzisiejszy na pół ekranu w tvpinfo widziałeś,

jeezik to twoja domena.Informuj...paskami.

29 minut temu, muls napisał:

czyli ze jest znacznie bardziej inteligentnijsza niz ty

Kiedy mówiła o tych polowaniach na dinozaury? Pewnie jest i ode mnie inteligentniejsza, bo ja o tych faktach nie wiedziałem.

Dobrze, że ty wiedziałeś.:)

23 minuty temu, muls napisał:

robie to dla ludzi

Dla ludzi bez prenumeraty.:)

Ja też, dlatego wkleiłem to dwa razy, bo niektórym trzeba co najmniej dwa razy żeby zrozumieli.

12 minut temu, muls napisał:

.A generalnie bubusia tylko idioci widza tu jakons  niezwykla gafe.

A gdyby to powiedział  Suski albo Sasin, co nie?:)

To byś sobie poużywał. 

6 minut temu, jezz napisał:

go wkleiłem to dwa razy, bo niektórym trzeba co najmniej dwa razy żeby zrozumieli.

rosumiem ze biegles rano ulica a wiatr rozwiewal ci wlosy zeby zdazyc.A tu dupa.O to chodziło jeezik.Ale nie liczy sie kto kogo przeprasza bo to jest praca u podstaw ;Liczy sie twoj entuzjazm.Bo wszyscy wiedza o co tu chodzi a nie licza wypowiadanych tam slow.Tam licza tylko pajace tobie podobni nicujace kazde slowo w te i wewte/

10 minut temu, muls napisał:

jeezik to twoja domena.Informuj...paskami.

Moje wypowiedzi są dłuższe ale jak sam napisałeś dla ciebie za długie, żeby je zrozumieć, dlatego zaproponowałem ci pasek. Krótki i zrozumiały. I dużo w nim treści dla właściwego odbiorcy.

2 minuty temu, muls napisał:

rosumiem ze biegles rano ulica a wiatr rozwiewal ci wlosy zeby zdazyc.A tu dupa.O to chodziło jeezik.Ale nie liczy sie kto kogo przeprasza bo to jest praca u podstaw ;Liczy sie twoj entuzjazm.Bo wszyscy wiedza o co tu chodzi a nie licza wypowiadanych tam slow.Tam licza tylko pajace tobie podobni nicujace kazde slowo w te i wewte/

Ach te twoje hipisowskie fantazje.

Może i wszyscy wiedzą ale jak widać ty nie jesteś wszyscy.:)

8 minut temu, jezz napisał:

gdyby to powiedział  Suski albo Sasin, co nie?:)

musialbym jeszcze ich sluchac.A nie mam zamiaru.Natomiast gdybym slyszal taaak to bym sobie  pouzywał.Ale inteligentniej.Tak wiec piesc dalej sasina i suska i informuj czy im staje   pasek.

Mam wytlumaczenie dla p Kopacz, po prostu chce byc wielkim dinozaurem, silnym, panujacym, panujacym teraz, nie wtedy, wielkosc kojarzy tez z madroscia, wie ze jest glupia, a chce byc wielka i madra, tylko co ku...a z tymi kamieniami, a moze te male ludziki z pisu w nia wala, i kobicina powoli slabnie, szczegolnie slabnie na intelekcie, ktory i tak juz byl slaby, tylko co z tym kontekstem sondazowym, ch.. nie bylo:)

1 minutę temu, bubusia napisał:

Mam wytlumaczenie dla p Kopacz, po prostu chce byc wielkim dinozaurem, silnym, panujacym, punujacym teraz, nie wtedy, wielkosc kojarzy tez z madroscia, wie ze jest glupia, a chce byc wielka i madra, tylko co ku...a z tymi kamieniami, a moze te male ludziki z pisu w nia wala, i kobicina powoli slabnie, szczegolnie slabnie na intelekcie, ktory i tak juz byl slaby, tylko co z tym kontekstem sondazowym, ch.. nie bylo:)

Po prostuś dżentelman.

Taki jak ten:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tego od tego? 

Ukryta Zawartość

• Onet zdobył materiały pokazujące obrót mieszkaniami w tzw. kamienicy Waltzów, czyli domu przejętym w podejrzanych okolicznościach przez rodzinę męża Hanny Gronkiewicz-Waltz
  • Z dokumentów, które zweryfikowaliśmy, wynika, że po reprywatyzacji niemal 160-metrowy apartament kupiła tam Grażyna Krupińska, matka prezesa Pekao S.A. i żona szefa rady powiatu limanowskiego

Ukryta Zawartość

11 minut temu, toptwenty napisał:

Po prostuś dżentelman.

Taki jak ten:

Ukryta Zawartość

Top, co  to ma wspolnego z Freudem, idziesz linia Kopacz?:)

A moze, dla ciebie, kazde chamowanie, to Freud?:)

3 minuty temu, muls napisał:

czyli oni ten PIC zalozyli po to zeby wykupic cala warszawe  i zastawic wszystkie dostepne dzialki budowlame.

Zdecydowanie tak, wlasnie tak, tak masz gegac, tak Adas kazal

Najpierw top wkleja, potem ty interpretujesz, a baranki lykaja, taki schemat

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.