Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>lampowy7, 16 Maj 2010, 12:13

a pomyslec, ze w 2004 roku byl autorem, 7837 Wzmacniacz 'Ugoda', potem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a teraz o zgodzie nie ma mowy, wiec moze ktos gwintowke poda na te makowke

Ukryta Zawartość

Szef PO Donald Tusk podczas debaty opowiedział zdarzenie sprzed lat : - Spotkaliśmy się kiedyś w windzie, w Sejmie w 1991 roku. Nosił pan wtedy przy sobie krótką broń. Dlaczego? Nie wiem do dziś. Wtedy wyjął pan broń, popatrzył się na mnie i powiedział: "Dla mnie zabić ciebie, to jak splunąć."

- Nie było takiego wydarzenia - odparł Jarosław Kaczyński. I dowodził, że ma bardzo dobrą pamięć

Tusk wyjaśnił, że przypomniał tę historię, bo Jarosław Kaczyński "przed kamerą czasami umiejętnie

odgrywa człowieka gołębiego serca". Lider PO twierdził też, że wydarzenie to krążyło przez jakiś

czas jako anegdota.

Kilka minut później, podczas konferencji prasowej premier (wówczas Jarosław*) powiedział, że to wydarzenie wyglądało nieco inaczej i nieuprzejmością ze strony Tuska jest przytaczanie dawnych rozmów. Pytany, czy nosił broń, Kaczyński odpowiedział jednak: - Tak, w tych czasach miałem taki malutki pistolecik, miałem, rzeczywiście miałem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mlb, 16 Maj 2010, 11:34

>Od rozstrzygania czy ktoś kogoś obraził w polityce czy nie są sądy.

Które w sposób niezawisły karzą prof. Zybertowicza za te same słowa, za które w ogóle do odpowiedzialności nie został pociągnięty Niesiołowski.

>Nie zauważyłem żeby profesor Niesiołowski używał obraźliwych słów.

MLB - ty głupku, warchole, prostaku, obrzydliwy załgany hipokryto, paranoiku, nikczemny durniu, gruboskórny prostaku*!

* słowa które padły autentycznie z ust Niesiołowskiego, każdy może sprawdzić.

to był temat

jar1 porzuć obsesję "trup"

wróć do d..p

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut, 16 Maj 2010, 11:36

>Opierasz się na dokumencie "rozporządzenie"

Filut, odpowiedz mi na proste pytanie: to rozporządzenie jest zbiorem przepisów normujących zasady postępowania funkcjonariuszy BOR-u, czy tylko taką karteczką powieszoną gdzieś na ścianie żeby było ładnie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nowy2, 16 Maj 2010, 12:18

>>lampowy7, 16 Maj 2010, 12:13

>

>a pomyslec, ze w 2004 roku byl autorem, 7837 Wzmacniacz 'Ugoda', potem

>

Ukryta Zawartość

>a teraz o zgodzie nie ma mowy, wiec moze ktos gwintowke poda na te makowke

I to jest właśnie ta róznica pomiedzy żyjącymi a wami, zombiaki. Wy nie macie we własnym dorobku NIC. Żaden z was nawet na tym forum nie wniósł nic twórczego, własnego. Wy potraficie jedynie konsumować odpadki... padliny.

Ukryta Zawartość

dawaj coś z d.. (dorobku)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>MLB - ty głupku, warchole, prostaku, obrzydliwy załgany hipokryto, paranoiku, nikczemny durniu,

>gruboskórny prostaku*!

Nie trafiłem na ten przypadek, to chyba jakaś dawniejsza sprawa? Jeśli druga strona poczuła się urażona to profesor Niesiołowski powinien ponieść konsekwencje prawne. Nie zmienia to faktu że prof. Niesiołowski głosami swoich wyborców ma prawo do wystąpień tego typu - jak mówiłem wcześniej - u niektórych procesy myślowe są pobudzane dopiero przez ostrzejsze sformułowania i nie jest to jedyny polityk który ten mechanizm wykorzystuje. Czy są za ostre czy nie - niech adwersarz i ewentualnie sąd to rozstrzyga.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

lampowy7, 16 Maj 2010, 12:27

Jest tak wiele wiele rzeczy, o których możesz śmiało powiedzieć: "Nigdy bym nie przypuszczał", że aż Ci współczuję.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mlb, 16 Maj 2010, 11:34

Pomimo, ze cytuje: "PRL spustoszył przede wszystkim umysły Polaków", to nikt nie zostal tak odmozdzony by twierdzic, ze narodowy socjalizm był, jest lub bedzie w Polsce. Jesli kolega mowi o narodowym socjalizmie u siebie w kraju, to chyba kolega jest import aus Vaterland.

>Pomimo, ze cytuje: "PRL spustoszył przede wszystkim umysły Polaków", to nikt nie zostal tak

>odmozdzony by twierdzic, ze narodowy socjalizm był, jest lub bedzie w Polsce. Jesli kolega mowi o

>narodowym socjalizmie u siebie w kraju, to chyba kolega jest import aus Vaterland.

Wręcz przeciwnie - wielokrotnie z ust wyborców tej partii słyszałem określenia idealnie wpisujące się w nurt narodowo-socjalistyczny.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Przypomnę zachowanie wicepremiera Leppera.

zespol Turnera? bo skoro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jar1 musi byc szeroki w biedrach

Ukryta Zawartość

mlb, 16 Maj 2010, 12:53 ktos z PiSu powinien ci wytoczyc proces o znieslawienie. wycofoje sie, bo z kreacja nie bede sie spieral. btw, kreacja i jej smialosc nosza ten sam sznyt co meloman62. przypadek?

To jest mądry czowiek.

"- Wiem, że strażnicy prawa zawyją, ale jestem pewien, że każdy normalny człowiek zrozumie i zgodzi się ze mną. PRZESTAŃMY PŁACIĆ ABONAMENT, jeżeli jeszcze z jakiegoś powodu płaciliśmy. Jeżeli nie zgadzacie się na Polskę a’la Wiadomości TVP, zagłosujcie swoimi pieniędzmi - pisze na swoim blogu w Onet.pl Janusz Palikot.

- Wiem, że jako poseł na Sejm narażam się na zarzut wzywania do łamania prawa. Wiem, że nie ma dobrych uzasadnień do naruszania przepisów, że "Dura lex, sed lex" (twarde prawa, ale prawa, jak mawiali rzymianie). Jednak to co wyprawia medialna koalicja PiS-SLD (swoją drogą ciekawe, że Jarkowi to nie przeszkadza, ale wiadomo – pojednanie) w tzw. mediach publicznych nie mieści się już w żadnych standardach. Kiedyś mówiono o białoruskiej telewizji. Dzisiaj takie określenie jest krzywdzące dla telewizji na Białorusi - pisze Palikot i deklaruje wyrejestrowanie swoich odbiorników RTV.

- Dzisiejsza TVP nie ma także nic wspólnego z innym pojęciem "publiczny". W domach publicznych dostaje się to za co się płaci. Za TVP się płaci, ale dostaje coś, czego nie chce się słyszeć, oglądać, czy uczestniczyć - podsumowuje na swoim blogu w Onet.pl Janusz Palikot."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.