Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie z kurnika przeca PISałem że bedzie wesoło a to jeszcze nie koniec.Cyrk bilety sprzedał i nie mozna namiotów ot tak zwinąć.Ale możecie jeszcze pociągnąć o żydach,pedałach, sepleniących, prawdziwych,Pecach.No i tych z SLD>Chyba że teraz nie wypada, bo król kurnika już teraz nie pozwoli.W końcu to będzie TESC.Ale jaja.Wyobrażcie sobie teścia króla Z SLD.No o lista ,lista ,lista.A jak teść będzie Z UB .Bo to przeca SLD, w więc masoni ,zydzi,kapusie i co tam jeszcze chceta.

muls napisał:

>Panowie z kurnika przeca PISałem że bedzie wesoło a to jeszcze nie koniec.Cyrk bilety sprzedał i

>nie mozna namiotów ot tak zwinąć.Ale możecie jeszcze pociągnąć o żydach,pedałach, sepleniących,

>prawdziwych,Pecach.No i tych z SLD>Chyba że teraz nie wypada, bo król kurnika już teraz nie

>pozwoli.W końcu to będzie TESC.Ale jaja.Wyobrażcie sobie teścia króla Z SLD.No o lista ,lista

>,lista.A jak teść będzie Z UB .Bo to przeca SLD, w więc masoni ,zydzi,kapusie i co tam jeszcze

>chceta.

no i widzisz jar1ek jak tu są niektórzy strasznie roztrzęsieni..

im doradzaj, mi nie trzeba

idę stąd, bo tu widzę ględzenie i przeżuwanie sztucznych postkomunistycznych

protez zębicznych

stalinek w pulowerku-różowym.Pulowerki będzie robił naród czyli babcie mocherkowe.Taka tragikomedia ,farsa - ale pomnik możnaby już stawiać. Cos cisza z bufetową-gazet nie czytaja w kurniku czy co?

>idę stąd, bo tu widzę ględzenie i przeżuwanie sztucznych postkomunistycznych

>protez zębicznych

Tak, to zdanie również znamienne dla 'wyobcowanych ideologicznie' - a potem się w odwecie stawia obozy koncentracyjne dla 'nieprawomyślnych' .... Znamy te mechanizmy od podszewki...

Właściwie to już szkoda tracić energie na takie polemiki. Jak w każdej rewolcji - dojrzała już do stadium, w którym zjada własne dzieci. Nie zawracajmy sobie nimi głowy, bo i tak sami się wzajem potopią we własnym bagienku. Mam nadzieję, że już niedługo.

Właściwie to już szkoda tracić energie na takie polemiki. Jak w każdej rewolucji - dojrzała już do stadium, w którym zjada własne dzieci. Nie zawracajmy sobie nimi głowy, bo i tak sami się wzajem potopią we własnym bagienku. Mam nadzieję, że już niedługo.

ale jednak brak komentarza nowego co do bufetowej ,co to nie doniosła,a to reakcji na doniosła polityke zagraniczna kurnika,a to o zupełnym i naturalnym odejściu dorna dawno juz przewidzianym,o sikorskim co to własciwie agentem był brytyjskim, ale król kurnika dowiedział sie dopiero o tym teraz (a skad ma wiedzieć -jak za granicę nie jeżdzi).Jeszcze w historii nowozytnej nie było tak smiesznego kurnika a były już naprawdę śmieszne.I wszystko wskazuje na to ,że sprawa jest rozwojowa.Ale nowy teraz z dudusiem powinien wytłumaczyć niewatpliwy wpływ żydów na obecną sytuację w polsce.Chca nas osmieszyć czy wykupić.-czy jedno i drugie Można sie zapytać czy możę być jeszcze śmieszniej.Otóż może.Poczekajmy na listę.Lista lista lista.

czy nowy2 nie ma już nic do powiedzenia na temat BUFETOWEJ.Stracil zainteresowanie polityką ,czy już został zadziobany przez pozostałe nieloty.Czy znieruchomiał w rozpaczy oczekując na LISTĘ.A może dzierga pulowerek dla króla kurnika ,oczekując łaski przy przyszłych wykopkach.Znaczy -wykopach.Czy może żydzi zamknęli już kurnik i sprzedają kury ,kaczki i jaja.Co jest NOWY2? Nie masz już jaj?

muls, po prostu nie chce się gadać z jakimiś roztrzęsionymi dyslektykami, jar1 może ci pomoże, on lubi poradzić roztrzęsionym, walnij sobie muls setę, może ci przejdzie

a wątek polityka się kończy, bo Polska normalnieje, wybory się skończyły, przegrałeś- sobaka jak i pan

chcesz koniecznie list.. może ci się trzęsionka zredukuje, masz, czytaj

jest tego kilkadziesiąt MB (tak to się dawno, dawno temu robiło w cywilizowanym świecie):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

> wybory się skończyły, przegrałeś ...<

Ciekawe Horst... Dlaczego w takim razie pier**lisz w koło, to samo od czterech miesięcy. Twoi szefowie albo nie czytają tego forum, albo taki dupny PR robią, inaczej dawno zauważyliby ze adresują twoje przemowy do niewłaściwego targetu...

Idź ty nieszczęśniku pier**lić te swoje koszopałki po mszy w kościele. Tam moherki będą klaskać (chociaż może już nie, po odjęciu im od ust kolejnych 40mln.PLN przez kaczuszki może się okazać, że tam już posłuch straciłeś :)))

40 mln... kurczę, złotówka na twarz, głóóód, głóóód, głóóóóód...

a zadłużenie za sld- ile to złotówek na twarz?

Qubric, czy zadałeś sobie kiedyś samodzielnie pytanie:

"Co to jest - Rzeczywistosc ?"

Odejmij ją sobie od swojej twarzy :))) A teraz do kościólka, WON sabaka! Tam wygłaszać swoje przemówienia... I zapamiętaj że jak zaczynasz tak kończysz - od telewizji trwam do ... trwam na stanowisku (LOL) Już niedługo będziesz tak mówił. Same się, kaczuszki, potopicie :)))

Qubric bądż człowiekiem.Każdy pisze jak umie.A miło jest WIEDZIEC co napisze horscik ,duduś.Zadziobią się ,ale ci bez jaj będą reaktywowani(zmartwych -staną) przez ojczulka(tak jak wielgus) metoda dziubek w dziubek.Taka metoda marksistowsko -leninowska w nowym wydaniu.A tak naprawdę to LISTA,LISTA!!!!!!!

Andrzej>>.nam niczego nie brakuje, napewno nie pieniędzy i to pieknie pachnących.Tobie natomiast brakuje .......a wiec pozostaje ci tylko agresywność.Czyli ptyś.To ty prześladujesz ludzi na PW? Ale dlaczego biednego dudusia który i tak ma powazne kłopoty polityczne i jako nielot przeznaczony jest do zjedzenia -oczywiście bez tej jego wstretnej dupy FUCKY off.

HGW obiecała wyborcom, że dla oczyszczalni i spalarni śmieci znajdzie nowe lokalizacje, bardziej dogodne. Notowane przy budowie opóźnienia mogą spowodować utratę dotacji unijnej w wysokości 261 mln euro i pod znakiem zapytania staje realność zbudowania "Czajki" na czas. Warszawa bez "Czajki" będzie odprowadzała ścieki komunalne bez jakiegokolwiek oczyszczania wprost do Wisły, za co grożą olbrzymie kary 1,5 miliarda PLN z tytułu łamania unijnych przepisów dotyczących ochrony środowiska. Przypominam, że w 2010 roku skończy się wynegocjowany przed akcesją okres przejściowy, a wtedy obowiązywać będą nas takie same zasady jak w zasiedziałych w UE państwach.

Widzi mi się, że pastwienie się nad bezbronna Panią Prezydent jest bezcelowe, dlatego ogłaszam zawieszenie broni i proszę o zaproszenie mnie na uroczystość wygrużania HGW ze stanowiska. Chyba nie żądam za wiele?

Po raz ostatni nowy2 gratuluje Warszawie prezydenta.

Nowy2, 13 Lut 2007, 20:09

Nowy2, masz racje, media kłamią. Lepiej poczytaj gazetkę.... bo te Twoje banialuki Ci serwują. Akurat oczysczalnia Czajki ma się dobrze i działa sobie w Wawie od wielu lat. Chodzi jedynie o to, aby do niej dołaczyć ścieki z przeciwnej strony Wisła (ciagnąc rurociag pod wodą). A ludzie z tej części Warszawy nie chcą aby ścieki z innych części i smieci z całej Wawy były tam obrabiane. I akurat, to, co pokazujesz, że HGW działa wbrew warszawiakom - to nieprawda. To własnie protesty ludzi powodują taki bieg wypadków.

Jak chcesz, to możemy Ci te scieki i smieci wywalić pod chałupę. :-)

Sprawa prosta, jeżeli przyrzeczenia z okresu wyborczego chce się zrealizować, to grozi opóźnieniami w realizacji inwestycji, niewykorzystaniem środków unijnych, a już na samym końcu gigantycznymi karami za ścieki odprowadzane bez oczyszczenia. Jestem w tej komfortowej sytuacji, że ścieki pod górkę nie popłyną i mam dla Ciebie niewąską siurpryzę, bo moja produkcja uboczna, czyli ścieki, eksportowana jest via Wisła wprost do Ciebie.

A mam jeszcze dla Ciebie coup de grace zainstalowany w wątku STEREO w wątku 31456. Zapraszam.

>Nowy2,

Wiem czego sie boisz. Że i Ciebie lada moment "wydornią" :-)

Czy to juz koniec IVRP? Zaczynamy znowu komunizm? Scenariusze są zawsze takie same?

Poczekajmy, kto teraz kaczkę przerżnie? Na pewno będzie to ktoś ze 'zreformowanej" Służby Bezpieczeństwa IVRP.

• Redaktorzy

"HGW obiecała wyborcom, że dla oczyszczalni i spalarni śmieci znajdzie nowe lokalizacje, bardziej dogodne. Notowane przy budowie opóźnienia mogą spowodować utratę dotacji unijnej w wysokości 261 mln euro i pod znakiem zapytania staje realność zbudowania "Czajki" na czas. Warszawa bez "Czajki" będzie odprowadzała ścieki komunalne bez jakiegokolwiek oczyszczania wprost do Wisły, za co grożą olbrzymie kary 1,5 miliarda PLN z tytułu łamania unijnych przepisów dotyczących ochrony środowiska. Przypominam, że w 2010 roku skończy się wynegocjowany przed akcesją okres przejściowy, a wtedy obowiązywać będą nas takie same zasady jak w zasiedziałych w UE państwach."

Nowy, czy ty mieszkasz w Warszawie? Chyba nie. Otóż opóźnienia z realizacją Czajki to sprawa już kilku lat. Protesty też. Środki Unii przepadną, jeżeli miasto, ewentualnie w imieniu miasta rząd, nie złożą wniosku o inne wykorzystanie (bowiem wiadomo, że z Czajką, z powodu protestów może słusznych, a może nie, ale zlekceważonych, nie zdążymy tych środków wykorzystać). I teraz będzie dowcip - termin składania o to wniosku do Unii minął w październiku. W PAŹDZIERNIKU. Warszawiakom gratulujemy prezydenta miasta Kaczyńskiego oraz komisarzy Marcinkiewicza i tego drugiego, Polsce zaś gratulujemy rządu premiera Kaczyńskiego.

Kaczyńscy lubią na ostatnią chwilę, czują się wtedy ważniejsi. Tutaj nie zdążyli.

Ostatnio w lokalnej prasie warszawskiej była relacjonowana inna historyjka na ostatnią chwilę - rząd właśnie zażądał faksem od HGW, aby jako prezydent Warszawy zagwarantowała środki na budowę Stadionu Narodowego, w związku z planowanym ubieganiem się o jakieś mistrzostwa w piłce. Chodzi o jakieś 600 milionów. Bez tego nie można złożyć wniosku o organizacje tego w Polsce. Faks przyszedł w piątek po południu (pewnie odebrała go sprzątaczka), termin skłądania wniosku upływał w poniedziałek. Zas sam Stadion Narodowy jest pomysłem Kaczyńskiego, którego sfinansowanie ze środków rządowych obiecał sam pan komisarz Marcinkiewicz. Dawno nie słyszałem o podobnej łobuzerce... Mam wrażenie, że jeśli sprawy potoczą się dalej tym trybem, to następnym krokiem rządu będzie przeniesienie stolicy z Warszawy gdziebądź.

>Kaczyńscy lubią na ostatnią chwilę, czują się wtedy ważniejsi. Tutaj nie zdążyli.<

Tylko kwestią czasu jest, że kiedyś nie zdążą do kibla.

>Mam wrażenie, że jeśli sprawy potoczą się dalej tym trybem, to następnym krokiem rządu będzie przeniesienie stolicy z Warszawy gdziebądź.<

Niestety o 60 lat za późno. Obecnie takie wieści przyprawiają mieszkańców >gdziebądź< o gęsią (kaczą) skórkę ze strachu.

Większość struktury, poza znamionami władzy, niestety zostanie bo już jest trwale z Warszawą związana. >Gdziebądź< zostanie więc obdarzony najwyżej tym Stadionem i Oczyszczalnią.

Jest duża szansa, że po przeniesieniu tych inwestycji z Warszawy do >gdziebądź< nie będzie ich gdziebądź tak samo jak teraz nie ma ich w Warszawie.

Wiec w prezencie nowa stolica otrzymałaby tylko >ostatni oddech kaczuchy

Chłopcy, bardzo mnie wzruszyło Wasze ukochanie Warszawy i to, że jej sprawy nie są Wam obce. Zdumiewa mnie obecność w tym gronie Qubrika, którego o tzw. uczucia wyższe nie posądzałem. A pro pos, Qubriku znowu poległeś, nie tylko Kraków nad Wisłą leży. Qubrik "W dodatku dlatego głowa" do mapy, ale swoją szansę lokalizacji już przespałeś, co można zauważyć po rdzawych śladach na potylicy.

Ponieważ ci co kochają nie kłamią, to ofiarowuję Wam walentynkowy prezent i odszczekuję niecne posądzenia obecnie zarządzającej Warszawą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.