Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

nowy >>>wyrażnie ci nie idzie z ta bufetową-ale przeciez możesz jeszcze troszku o tym jak nie doniosła na towarzyszkę a powinna i dlaczego nie doniosła,i jak sie to ma do postepu metra w wa-wie.

Nowy2, a może byś się tak trochę 'pofotygował' i napisał nam jakiego to mamy najlepszego od dziesięcioleci ministra spraw zagranicznych. Potrzeba nam przecież takich dobrych wiadomości z frontu...

Sama minister przecież nam to jednoznacznie powiedziała. Zupełnie jak towarzysz Siwak powiedział, ze jest uczciwy bo jest "czysty" :-)

jar>..ale gwoli sprawiedliwości- ta pani statystycznie rzeczywiście najwięcej razy była za granica.Wiecej nawet od Bartoszewskiego- hahaha. Pytanie tylko-po co?.Ale to nowy wyjasni.

Ukorzysz się i przeprosisz, a pomimo to tzw. przeproszeni chlasną cię na odlew i zawołają o więcej, bo według nich przeprosił = słaby. A reszta wszelakiej maści polującej swołoczy z doskoku jeszcze spróbuje cię pokąsać. Widać wyraźnie, że miłosierdzia w nich za grosz.

nowy>>>> jak dziobać to do skutku.Komu potrzebni są honorowi obywatele w Czwartej. Na syriusza z nimi.My som za macierwiczem,fatygą -a tam honoru za grosz.Tak więc masz- co lubisz.

AndrzejR nie mógłby mi cos napisac z zapytaniem.Temat dowolny.

Józwa chyba trochę rozminąłeś się z prawdą na temat oczyszczalni Czajka :O)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

bufetowa jest miłością józwy nie tylko ze względu na łudzącą bliźniaczość ich mentalności

bardzo ważne, że jednak wygrała, kimkolwiek by była i ktokolwiek /sld/ by tam zrzucił głosy na nią, wygrała

na bezrybiu i rak ryba

chaotyczność miałkich zdawkowych postów tutejszych przeciwników PIS bardzo mnie cieszy, panowie już ledwo przędą w tym temacie, bredzą i zipią w obliczu swego bezsensu

muuuuulllss więcej tego, więcej :-)

a o stadionie m.innymi:O)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest szansa, ze zostaniesz pierwszym polskim astroanuta... podobno sa plany budowy we Wloszczowej Centrum Lotów Kosmicznych imienia E. Gosiewskiego... I wtedy ruszycie na podboj kosmosu....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Horst, przez cały tu czas próbujemy schodzić w dół z poziomem dyskusji, aby rozmawiać na odpowiednim dla Ciebie...

To też trudne zadanie - bo stale się okazuje, że w tu nie ma dna.

Trudno tak w jednej chwili cofnąć się do języka endeckich bolszewików z lat dwudziestych ubiegłego wieku. :-)

foksi czy to do mnie? :O)

foxbat, 15 Lut 2007, 09:19

>Jest szansa, ze zostaniesz pierwszym polskim astroanuta... podobno sa plany budowy we Wloszczowej

>Centrum Lotów Kosmicznych imienia E. Gosiewskiego... I wtedy ruszycie na podboj kosmosu....

Już po Walentynkach. Bardzo chciałem podziękować jar1 i mulsikowi za godne przyjęcie mojego giftu. Serdeczne Bóg zapłać.

Wczoraj można było zauważyć, że chłopcy są bardzo wrażliwi, a może raczej przewrażliwieni na gesty dobrej woli wykonane przez uznanego przez siebie za przeciwnika forumowicza.

Mentalność ich jest typowa dla płaskostopia umysłowego; nadaję nową nazwę zjawisku umysłowemu cechującego ortodoksyjnych zwolenników PO. Cechą charakterystyczną tego płaskostopia jest kanon epitetów rzucanych w różnej konfiguracji, a elementy składowe to: kaczor(y), wydornić, pofotygować, pisdraki, kto teraz kaczkę przerżnie, taś, taś, taś, nie będzie kaczor pluł nam, was to nawet ewolucja itp. Te zgrane epitety są na tyle nieprecyzyjne, niespersonalizowane a często i błędne, że można je stosować zawsze i wszędzie, czym uwalniają platfusa umysłowego od

p_r_o_c_e_s_u__m_y_ś_l_e_n_i_a i jakiejkolwiek r_e_f_l_e_k_s_j_i.

• Redaktorzy

Nowy, weź pod uwagę że dobre uczynki nie oczekują nagrody, anie nawet wzajemności ze strony obdarowanych. W przeciwnym razie byłby to handelek. Tak więc dzięki reakcji kolegów masz zaliczony pełny, niczym nie obciążony dobry uczynek. A z czasem może inni dyskutanci też się szarpną?

Nowy2,

Nie martw się - to jest właśnie Twoja upragniona IVRP. Wyrosła ze zniesławiania, opluwania i na tym się kończy.

Pewno z zapartym oddechem siedzisz i czekasz na publikację Raportu!! Będzie nowa pożywak.

Przecież powinieneś być szczęśliwy - Twój wybór i wizja jest realizowana w praktyce. Nie rozumiem tej hipokryzji szanownego kolegi. Zawsze pisałem, że jak ktoś chce się babrać w gównie to się nim utytła.

Może tak zacytujesz coś z wcześniejszych postów? Zanim pisdrakowy ogródek jordanowski zaczął rozprawiać się z 'nie swoimi" . Kto zaczynał od dziadków w wermachcie, masonów, komuchów i żydów. Zdrajców, nie-Polaków....

Dorn już się przejechał, będa wkrótce następni - bo podłość i pogarda musi się czymś żywić. Kurski rulez !

PS. A czemu mi przypisujesz PO? Ja i PO mam w szanownym poważaniu. Wpadasz chłopie w 'zamużdżone klimaty bolszewickiej propagandy" Jak nie nasz to dopiero czort !

jar1, 15 Lut 2007, 12:10

>Kto zaczynał od dziadków w wermachcie, masonów, komuchów i żydów.

>Zdrajców, nie-Polaków....

>Dorn już się przejechał, będa wkrótce następni - bo podłość i pogarda musi się czymś żywić. Kurski

>rulez !

Kurski jest chowany przez PIS przed mediami, natomiast Niesiołowski to czołowy zawsze na wizji frontman PO.

Osobowość Kurskiego jest znacznie mniej złośliwa niż Niesiołowskiego, jest cieplejszy, ma poczucie humoru.

Niesiołowski nawet na różowo czerwonych forach jest zlewany za zaplucie wredny charakterek.

Kurski gdzieś na zadupiu polski przytaknął na pytanie dziennikarza o tego dziadka. Autorem zmasowanego ryku medialnego w tej sprawie były TVNy itp., ryk był oczernianiem akurat Kurskiego- bo Tusk kłamał w tej materii, a Kurski PRZYTAKNĄŁ zgodnie z prawdą.

Najsampierw PO- kiedy jeszcze mówiło się o POPISie wysunął na marszałków Komorowskiego- znanego z tego, że BYŁ jednym z największych wrogów koncepcji POPISu i Niesiołowskiego- jeszcze bardziej zaplutego wroga PISu.

Tyle jeśli chodzi o kolejność.

"masonów, komuchów i żydów.

>Zdrajców, nie-Polaków...." to tylko terminy które wkładasz w nieswoje usta.

Masoni zdrajcy komuchy żydzi nie-polacy - taaa nie ma czegoś takiego w Polsce..

Agenci SB to tylko kler KK i opozycjoniści z Solidarności- a ci się nie liczą, infamia i tyle

>Horst, tracisz czas.

Właśnie przemawia w sejmie Twój idol - Lepper. Mam nadzieję, że nagrywasz. Potem jedynie naucz na pamięć i powtarzaj jako codzienna modlitwę w intencji IV RP. .

jar1 5 Lut 2007, 12:10 do nowego2

...to jest właśnie Twoja upragniona IVRP.

...z zapartym oddechem siedzisz i czekasz na publikację Raportu!!

...powinieneś być szczęśliwy

...Twój wybór i wizja jest realizowana w praktyce.

To jest właśnie owa jar1kowa platfusowa umysłowość, czyli zgrane epitety, na tyle nieprecyzyjne, niespersonalizowane i najczęściej mijające się z prawdą, że można je stosować zawsze i wszędzie oraz do każdego, więc:

jar1q - to jest właśnie Twoja upragniona IVRP (1), z zapartym oddechem siedzisz i czekasz na publikację Raportu!! (2) Powinieneś być szczęśliwy, bo Twój wybór i wizja jest realizowana w praktyce (3).

Ad 1/ zgodnie z hasłem im gorzej, tym więcej racji masz w swych sądach

Ad 2/ zapewne z wiadomych powodów :P

Ad 3/ byłeś na wyborach, a Twoja wybranka świetnie wpisuje się w realizację IVRP wprawdzie tylko na warszawską skalę

A teraz pomacham jar1kowi na pożegnanie.

jar1, 15 Lut 2007, 15:37

>>A teraz pomacham jar1kowi na pożegnanie.

>

>Kuperkiem? :-)

Chcialbys!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Panowie moze cos konstruktywnego.Wspolnym mianownikem jest Wasze wysokie IQ(nie zartuje);jak mozna pomoc tym ludziom bez przyszlosci,skazanych na wegetacje,uwiklanych w taka, a nie inna egzystencje.Stac nas na dyskusje bez wzajemnego ublizania?Wierze,ze tak.

>Stac nas na dyskusje bez wzajemnego ublizania?Wierze,ze tak.

Szkopuł w tym, że merytoryczna dyskusja się już dawno wyczerpała. Została sama polityka, a ta akurat merytoryczność ma w dupie. Dla niej najważniejsze jest zdobycie władzy i dokopanie przeciwnikowi.

Ale, proszę, może cos Ci się uda wnieść lepszego do dyskusji...

Tak oglądam sobie telewizję wczoraj i dziś (co mi się rzadko zdarza) i widzę:

- teraz: szpitale są zadłużone, a tu zatrzymują na oczach telewizji łapówkarza i mordercę (zgodnie z zasadą domniemania niewinności należałoby powiedzieć podejrzanego, chociaż wydźwięk medialny był inny),

- za komuny: w sklepach nie było towarów, a w telewizji pokazywali jak zatrzymywali spekulantów i oszustów.

Czy widzę podobieństwo, czy mi się tylko wydaje?

Nowy2, 15 Lut 2007, 14:49

>jar1 5 Lut 2007, 12:10 do nowego2

>...to jest właśnie Twoja upragniona IVRP.

>...z zapartym oddechem siedzisz i czekasz na publikację Raportu!!

>...powinieneś być szczęśliwy

>...Twój wybór i wizja jest realizowana w praktyce.

>

>To jest właśnie owa jar1kowa platfusowa umysłowość, czyli zgrane epitety, na tyle nieprecyzyjne,

>niespersonalizowane i najczęściej mijające się z prawdą, że można je stosować zawsze i wszędzie oraz

>do każdego, więc:

>jar1q - to jest właśnie Twoja upragniona IVRP (1), z zapartym oddechem siedzisz i czekasz na

>publikację Raportu!! (2) Powinieneś być szczęśliwy, bo Twój wybór i wizja jest realizowana w

>praktyce (3).

>

>Ad 1/ zgodnie z hasłem im gorzej, tym więcej racji masz w swych sądach

>Ad 2/ zapewne z wiadomych powodów :P

>Ad 3/ byłeś na wyborach, a Twoja wybranka świetnie wpisuje się w realizację IVRP wprawdzie tylko na

>warszawską skalę

>

>A teraz pomacham jar1kowi na pożegnanie.

no właśnie, stara głupia erystyka, międlące przeżuwanie własnej sztucznej szczęki:

najpierw jar1uś jakieś tam SWOJE tezy wsadzi w usta oponentów

a potem sam z sobą dyskutuje

tylko to ci jar1uś pozostało, twój sfiksowany wirtual,

rzeczywistość to za duży wiatr na twą wyleniałą wełenkę

paww>>> masz dobre skojarzenia ,ale jak widzisz, ludzie ciągle chcą tego samego>dopier**lić TAMTYM.Trwa to już tysiąclecia a przenoszone jest w genech różnych niedojeb.......ców ewolucyjnych.I dlatego obecność żydów ,prawdziwych porąbanych,jedynych słusznych garbatych ,sepleniących inaczej jest niezbędna.A właściwe jest kołem napędowym historii.Potraktuj wszystkich niedoj.......jako koła toczącą się po bruku z tym swoim traratatrattta.Poczytaj horscika to bedziesz miał właściwe skojarzenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.