Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiórka na pokaz senicza w Las Vegas

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

szwagiero, ja akurat z Włodkiem rozmawiałem, mowiłem zeby przestawic kolumny na krótsza scianę ala chillout studio....szkoda...no ale nic, nie ma sie co łamać, jezeli Elberothowi wystarczy pary zeby zebrać kase na prezentację CES to senicz pojawi sie w LasVegas :)

Pozdrawiam

Gość rochu

(Konto usunięte)

Cashlack,>

>ALE NIKT Z TEGO POWODU NIE ZAKŁADA KILKU(NASTU?) AKTYWNYCH WĄTKÓW Z TWÓRCĄ OBELG LUB GŁUPOT W

>CENTRUM UWAGI, O KTÓRĄ MU TYLKO CHODZI.

A nie pamietasz jak przez rok w każdym możliwym wątku wpiepszał się ludziom pomiedzy wódke a zakąskę i cały czas wszeszczał o tym swoim marancuniu.

Mamy dość gościa i tyle. Mamy prawo to wyrazić.

Jeszcze jedno, aby dotarło (?):

Na tym forum kilku fajnych facetów tworzyło wzmacniacze i znajdowało klientów. Pisane były recenzje itd. Pełna kultura. To nie było za twoich czasów, ale od czego wyszukiwarka.

*** Czy którykolwiek z nich zachowywał się, choćby w małym stopniu w równie powalony sposób???? ***

To że jesteś człowiekiem małego formatu nie predestynuje ciebie do roli forumowego obrońcy ludzi dobrej wiary, cokolwiek by to znaczyło. Resztę dośpiewaj sobie sam, co tam tylko chcesz.

To tak durne, że aż wierzyć się nie chce, aby dorosły facet szedł w zaparte w takie rzeczy. Przykro to czytać.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

intuos, 13 Lis 2007, 16:45

>disco.... lepiej zfolguj i nie wlaczaj sie do obrony zapyzialych kolegow, badz na boku bo stracisz

>szacunek u resztku ktora jest po drugiej stronie barykady

Żeby disco stracił szacunek na forum musiał by dłuuuugo dłuuuugo takie seniczowskie BREDNIE.

>nie bylo cie na odlsuchach wiec nie zabieraj glosu, jezli tego nie posluchasz i bedziesz dalej

>jechal w zaparte oczerniajac czlowieka ktorego nie znasz

Czyli co ? jeśli ktoś nie był na AS2007 to ni może mieć zdania odnoście co senicz odpierda1a na forum ? to chyba ŚMIESZNE !

Jeszcze raz, aby dotarło:

intuos, Postawiłeś na złego konia.

Nie moja sprawa czy jesteś aż tak głupi że nie widzisz co tutaj się dzieje, dobija mnie to że obrażasz tych którzy naprawdę dużo włożyli w to forum, np. disco. Mimo ze tak jak kilka postów chwilę wcześniej pisałem jesteś człowiekiem małego formatu, to aż wierzyć się nie chce, aby dorosły człowiek tak daleko zawędrował w głupocie swojej. Przykro na to patrzeć.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

rochu, 13 Lis 2007, 17:22

>A nie pamietasz jak przez rok w każdym możliwym wątku wpiepszał się ludziom pomiedzy wódke a zakąskę...

Pamiętam, ale co z tego, po prostu omijam te wpisy leniwym łukiem lub czasami się lekko uśmiechnę bo niektóre są nawet zabawne.

Ale można się uśmiechnąć czy parsknąć śmiechem, a nie od razu robić taki raban. No po prostu taki element tutejszej fauny, tak ma być i będzie. Jak komuś jego aktywność przeszkadza wciska ignoruj i spokój.

A tu się ludzie ścierają, obrażają, wyzywają, wypominają sobie krótki staż, poglądy... Senicz musi być wniebowzięty ;-) - tyle ludzkiej uwagi, takie emocje, tyle walki!

po co?

lancaster, 13 Lis 2007, 17:32

Cześć Lancaster! Cieszę się widząc twoje wpisy, bo trochę się o was bałem z tym powrotem samochodem w nocy bez pasów w listopadzie... (ja się przespałem wygodnie na kuszetce w PKP i o 4 byłem w domciu - wręcz wyspany)

...senicz okazal sie totalnym niewypalem, liczylem ze moze bedzie zabawnie, cos z siebie da i podejdzie do sprawy z dystansem, troche sie przygotuje od strony show, jakies fajne zabawne prezentacje, anegdoty, rozmowy z odwiedzajacymi, a tutaj zenada i z tego co czytam zero zaangazowania w swoj pokaz, woli siedziec na forum i klepac banialuki, przeciez wiadomo, ze nie chodzilo o ten jego dzwiek, bo jaki jest wszyscy wiedza...

niestety drugiej szansy nie bedzie, senicz bajbaj, twoj czas sie skonczyl...

Ten watek bylby nawet zabawny, gdyby ograniczyl sie do kilku wpisow i posmiania sie razem z Seniczem.

Tak sie jednak nie dzieje. Troche nie rozumiem, dlaczego tak sie wszyscy nakrecaja.

Przeciez jest tylko kilka mozliwosci:

1. Senicz robi sobie po prostu z nas jaja - wtedy znow u mnie duzy plus, bo to by bylo zabawne.

2. Nie ma zupelnie dystansu do siebie - moze nadmiar ambicji itd.

3. Moze rzeczywiscie ma jakies zaburzenia psychiczne.

4. Moze zaczal od robienia sobie jaj, nastapila jakas tam reakcja i tak juz poszlo na powazniej.

5. Moze jest tylko "kuglarzem", ktory zwykle graty wlozyl w inne pudelka.

6. Moze prowadzi jakies eksperymenty socjologiczno-psychologiczne.

Przepraszam Senicza za te 6 punktow, ale mialy one sluzyc za obrazowy przyklad.

Ja sam nie zaszedlem do pokoju 701, powod byl prozaiczny, nie bylem w Sobieskim w sobote.

Teraz jezeli dobrze sie zastanowic nad wypisanymi mozliwosciami, wyjdzie nam, ze dla wiekszosci mozliwosci, to co robimy (robicie) tutaj jest troche niehumanitarne. Nie moge tego zrozumiec.

Zalozmy na chwile, ze mamy do czynienia z "szajbusem". Na tym forum jest paru gorszych szajbusow, ktorych nie spotykaja szykany. Przyklady? Graaf - osobnik, ktory ma problemy z wlasna ambicja, prawdopodobnie duszona przez apodyktycznego ojca, na dodatek wciaz poszukuje swojej tozsamosci i probuje sie odroznic, qb_1 - chorobliwie ambitny, o duzych aspiracjach, malych mozliwosciach, dla niepoznaki uciekajacy w autoironie i inni. Ich nie spotykaja takie szykany. Pytam czemu zawdzieczamy te nierownowage???

Myslicie, ze to dobry zart? Chyba juz nie.

qb_1, 13 Lis 2007, 17:52

1. Senicz robi sobie po prostu z nas jaja - wtedy znow u mnie duzy plus, bo to by bylo zabawne.

W takim razie senicz w każdej, wybranej przez siebie chwili może się tego wykręcić, wpisując proste:

"Aleściesiędali nabrać" ?

sorry ale ja tego nie łykam !

>_WILU_

Jakbys nie łykał to bys nie tykał !

Ale Wy łykacie dosłownie wszystko co sie wam podsypie, jak kury na podworku !

Mozna zrobic z Wami - dosłownie wszystko !

c*p c*p c*p kurczaczki !

_WILU_, 13 Lis 2007, 18:00

>W takim razie senicz w każdej, wybranej przez siebie chwili może się tego wykręcić, wpisując

>proste:

>

>"Aleściesiędali nabrać" ?

Kolekcjoner wlasnie probuje to zrobic :-)

.co tam las wegaz zrobcie sciepe na turne po swiecie do tego z stado hostesow,nalesnik sam sie obroni , a njlepiej zrobic bezposrednie poruwnanie , z mbl tylko pewnie dystrybutor nawali w gacie gdyrz jego poraszka jest pżesadzona,

kolekcjoner, 13 Lis 2007, 18:08

>Ale Wy łykacie dosłownie wszystko co sie wam podsypie, jak kury na podworku !

>Mozna zrobic z Wami - dosłownie wszystko !

>

>c*p c*p c*p kurczaczki !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeśli to miało być na poważnie to co napisałeś to senicz wyłudził pieniądze od forumowiczów !

Koledze seniczowi przed podbojem łusa proponuje seans spirytystyczny pt. wizyta u laryngologa celem przeczyszczenia kanału słuchowego.

kanał lewy - szszszszzs - kanał prawy - szszszszsz

uwaga: podobno w las vegas nie lubią takich szelek

pzdr

kolekcjoner, 13 Lis 2007, 18:08

>>_WILU_

>

>Jakbys nie łykał to bys nie tykał !

>Ale Wy łykacie dosłownie wszystko co sie wam podsypie, jak kury na podworku !

>Mozna zrobic z Wami - dosłownie wszystko !

>

>c*p c*p c*p kurczaczki !

Coraz lepiej Ci idzie Vladzie - Szacun :-)

Pozdr.

c*p c*p Vladziu ty jako pierwszy "kurczaczek" zasponsorowałeś ten jak nazwałeś seniczowy żart c*p c*p :D

Łykasz

"Ale Ty łykasz dosłownie wszystko

co sie tobie podsypie, jak kurkom na podworku !

Mozna zrobic z tobą - dosłownie wszystko !"

Please, young people... Senicz has just left the building...

He has gotten in his car and driven away....

Dont go away... you can't catch him... he's like a wind...

Please take your seats...and listen to Maranciunios and Nalesnics...

Below : Senicz presentation in Las Vegas

(self-made "Dyktas" electrostatic loudspeakers in the background)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja to mam dar przekonywania. Wszedlem do firmy i poprosilem aby mi wypozyczyli na pokaz duzego wzmaka lampowego z wystawy. Oczywiscie zgodzili sie. Beda do kompletu alto beryllium. czyli gra muzyka. ja oczywiscie ponownie, juz w lepszych warunkach akustycznych, pokaze swoj skromny systemik. Oczywiscie bedzie przerwa miedzy pokazami na papieroska i kolejna prezentacja. Fajnie co?

panowie cokolwiek jestescie smieszni.tak naprawde taka rozpierduche moga zrobic sponsorzy.A jak widze sponsorzy nie awanturuja sie ani nie czuja sie obrazeni.To czego WY ujadacie.Nawet nie macie takiego prawa-przynajmniej za moje pieniadze.Gdyby graaf dał pieniądze to rozumiem.a tak nie rozumiem.Co innego stefan dał .Jego sprawa.ja nie załuje.Ani nie czuje sie oszukany .Panowie to moje pieniadze -nie wasze.

>_WILU_

To JA JESTEM Senicz, baranku Bozy !

Jeszcze zes sie nie kapnal, Ty naiwniaku ?!!!

Na AS reprezentowal mnie podstawiony kolega !

(ten sam co w zeszlym roku)

Moje byly tam tylko, pozyczone Mu - szelki !

Was to mozna robic w jajo jak sie tylko chce !

Dlatego robie pokaz dodatkowy juz w normalnych? kto to wie? warunkach. To jest moje zobowiazanie w stosunku do sponsorow. Chce wykazac ze nikogo nie mialem zamiaru naciagnac na kase i nigdy bym nie przypuszczal ze te podlogi w sobieskim sa takie wredne. Mysle tak - gdyby akustyka pomieszcen byla lepsza firmy by wszystko sprzedaly w hotelach. A tak sporo myslalo - Boze jak to nedznie gra. Moja fonica gra lepiej. Tak iwec sporo kasy prze akustyke budowlana poszlo wpiach. Jak tez moj pokaz. tfu. Ale rehabilitacja zacznie sie juz niedlugo. pierwszy zastrzyk to najwiekszy wzm wystawy. Piekny miedzianolicy wzmacniacz. I moje skromne dzielko w tle. Oczywiscie wstep. Wolny. I niech to sie stanie tradycja wystaw. wstep wolny. Zgoda panowie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.