Skocz do zawartości
IGNORED

Matrix Donalda Tuska

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

tomek7776, 20 Lis 2007, 09:58

>na cholere polakom premier,co zna tylko ceny zywnosci,a na innych sprawach sie nie zna.

>ja nie wiem co ile kosztuje w sklepie spozywczym,nie musze tego wiedziec.

>za to robie dobrze inne rzeczy,i place z tego tytulu duze podatki.

>

>tez mi wyborcy,wybrali znawce cen jajek,ziemniakow i jablek.

no i mają np. znawcę wojska lekarza (nie wojskowego) i historyka sztuki klicha- korpus oficerski go łyknie jak swego

chociaż najbardziej lubiłem wojtka wierzejskiego z bratniego lpr-u i posła zawiszę ;-)

a marka jurka kiedyś poznałem, za czasów jak był w zchnie

to był czad!

nawet bielan z kaminem wysiadają! nie mówiąc o wieprzku edgarze z włoszczowej

jacch, 20 Lis 2007, 10:20

>Jak zawsze , krótkie i nader treściwe zarzuty , jak to w PO :)

>Również pozdrówka.

od fotygi znacznie lepszy jest facet który dyplomatycznie rzeczowo POlemizuje ze stroną przeciwną:

też nader treściwie- grunt to rzeczowość i argumentacja

albo ludzie o stałych POglądach jak bywszy sekretarz organizacji partyjnej Geremek, przyjaciel człowieka honoru (Kiszczaka), honor przede wszystkim..

ludzi gieremka z powrotem z miłością przygarnia teraz radek..

też treściwy i rzeczowy, jasnowidzący ("macierewicz zarzuca mi że mówiłem iż w afganistanie byli ruscy agenci")

Walery

Popierać PiS to w towarzystwie obciach = trędowaty ! Za to POpierać PO jest trendy ! Dziennikarz mający inne zdanie niż trendy mendia ma pewnikiem legitymację PiS. WPROST ma czelność nie powielać tuby Polityki czy Przekroju więc jest stronniczy ?

broy, 20 Lis 2007, 10:25

>cześć horst, jak zwykle czuwasz!

>

>co dzisiaj wypróżnisz na forum?

platfusiści- broy jar1 uwielbiają taką argumentację, jak to u bywszych kałowców

fixacja analna- jako antidot na strach przed realem LOL

zildjian, 20 Lis 2007, 10:31

słyszałeś powiedzenie:"kto sieje wiatr ten zbiera burze"?

Kaczorki mają duży wpływ na polaryzację społeczeństwa, znajdź jakieś moje wpisy "polityczne" z przed trzech lat, może to być trudne. I nie wyjeżdżaj mi tu z jakimś trendy czy czymś. Mieli okazje rzeczywiście coś zmienić tylko kurna oszołomstwo ich zgubiło.

kiedyś wyrazu "oszołomstwo" nie było ale władza prl stosował to pojęcie w innej formie na podziemie antykomunistyczne, ot takie nie wiedzieć co chcące grupki dziwaków, bez poparcia w zdrowej części ludu pracującego

>"Naprawdę skuteczne państwo totalitarne to takie, w którym wszechpotężna egzekutywa politycznych przywódców oraz ich armia

menadżerów kontroluje populację niewolników, których nie potrzeba do niczego zmuszać, ponieważ kochają swoją niewolę.

We współczesnych państwach totalitarnych zadanie skłaniania ludzi do pokochania niewoli wyznaczono ministerstwom propagandy,

edukacji, redaktorom gazet, szkolnym nauczycielom, kierownikom d/s marketingu oraz bezimiennej masie ludzkich marionetek,

udzielających się w wątkach politycznych na forach internetowych".

Aldous Huxley: "Nowy wspaniały świat"

• Redaktorzy

"przeczytajcie PełOgłówki a zrozumiecie (jeśli myślicie) dlaczego mam radochę z tego tzw. "zwycięstwa PO", które jest początkiem jej końca"

Przeczytałem, tekst rzadki jak nie powiem co. Ciekawi mnie co innego. Ja przeczytałem i zrozumiałem, że "zwycięstwo" PO (PO poza cudzysłowem, graaf) jest "początkiem" "końca" tej "formacji". Okay. Ale dlaczego nie zrozumiał tego Jarosław Kaczyński i wciąż się dąsa? Powinien cieszyć się jak graaf! Czy Jarosław K. jest głupszy od graafa??

Re: jozwa maryn, 20 Lis 2007, 11:34

>dlaczego nie zrozumiał tego Jarosław Kaczyński i wciąż się dąsa? Powinien cieszyć się jak graaf! Czy

>Jarosław K. jest głupszy od graafa??

może? :-))

a serio - po pierwsze skąd wiesz, że się dąsa?

a co do tego, co widać i co "wolne media" nazywają "dąsami" to moje zdanie jest takie, że Jarek gra spektakl na użytek własnej partii (gdzie jest wielu głupszych od graafa :-)) )

• Redaktorzy

" co do tego, co widać i co "wolne media" nazywają "dąsami" to moje zdanie jest takie, że Jarek gra spektakl na użytek własnej partii (gdzie jest wielu głupszych od graafa :-)) )"

Gra spektakl... Jeśli tylko tyle mu zostało, to chętnie popatrzę, jak na przykład zatańczy. Ot, zamiast pollityków, usiłują nami rządzić nieszczęsne histriony...

• Redaktorzy

A tak ogólnie, to muszę powiedzieć, że ogrom tego złotego rogu, co go miał Jarosław w rączkach, w porównniu z lichotą sznura, który mu został, skłania do zadumy.

jozwa maryn, 20 Lis 2007, 11:34

>dlaczego nie zrozumiał tego Jarosław Kaczyński i wciąż się dąsa?

wciąż, zawsze, nigdy, nic wszystko

rząd kaczyńskich też- że tak powiem- wciąż nic nie robił..

tylko józwa wciąż siedzi u kaczyniaka w głowie i rejestruje ciągłość dąsania

józwa to takie matrix jarosława... wciąż wróżące co pis'or ma w głowie

zajęty mocno facetwróżka

jozwa maryn, 20 Lis 2007, 11:46

>A tak ogólnie, to muszę powiedzieć, że ogrom tego złotego rogu, co go miał Jarosław w rączkach, w

>porównniu z lichotą sznura, który mu został, skłania do zadumy.

no cóż w porównaniu z tymi partiami które zostały na 3cim, 4tym miejscu- wspaniały sznur został im w rękach..

rzeczywiście te 10 mandatów więcej.. marny uzysk jak na dziwnie duże oczekiwania, które co do tej lichej partii ma józwa

bycie jedyną rzeczywistą opozycją.. frajerstwo, jak wspomnimy etos hagiewno józwnego wazeliniarstwa, poprawności

Re: jozwa maryn, 20 Lis 2007, 11:45

>Gra spektakl... Jeśli tylko tyle mu zostało

nie zrozumiałeś :-))

>A tak ogólnie, to muszę powiedzieć, że ogrom tego złotego rogu, co go miał Jarosław w rączkach, w

>porównniu z lichotą sznura, który mu został, skłania do zadumy.

czy chodzi Ci o ogrom Samoobrony i LPR-u i o to ile z nich zostało po konsumpcji przez PiS? ;-))

Samooobrona i LPR jako "złoty róg" - niesamowite określenie, niezwykle oryginalne

• Redaktorzy

Napiszesz Horst kiedyś coś konkretnie, czy tylko dalej będziesz się gniewał, że inni piszą? Przepraszam, najwidoczniej się pomyliłem, powinienem był napisać: "Jarosław Kaczyński jast ZACHWYCONY faktem, że przegrał w wyborach i z radosnym uśmiechem przekazał swój zaciszny gabinet nowemu premierowi". Czy wtedy byłbyś zadowolony i uznałbyś, że napisałem właśnie to, czego sobie życzyłeś, czy też nadal byś chodził kwaśny? Hę?

• Redaktorzy

A, Horst, pzrepraszam, napisałeś właśnie coś konkretnego. O SUKCESIE wyborczym PiS. Cóż, podpadłeś w tym momencie pod pytanie numer jeden: dlaczego to, co widzie Horst (i graaf) nie jest oczywistye dla Jarosława K.? Dlaczego nie opiewa on swego zwycięstwa, dlaczego nie urządza balów i nie zanosi modłów dziękczynnych, tylko z niezrozumiałego powodu wynosi się ze swego biura? Czyżby był głupszy nie tylko od graafa, ale i od Horsta??

józwa... o ile pamiętam, to ty jak gomółka się zagniewałeś, że ludziom chce się podtrzymywać te okhropne politwątki po wygranej twojego ulubionego tunia

niestety aż tak konkretnych tez jak dąsanie się, złoty róg i sznur nie jestem w stanie generować, jak Ty :-)

jozwa maryn, 20 Lis 2007, 11:53

>Napiszesz Horst kiedyś coś konkretnie, czy tylko dalej będziesz się gniewał, że inni piszą?

to ciebie gniewało że ludziom się chce pisać o polityce po wygranej CUDownej przyszłości Drugoirlandzkiej..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.