Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz Sony F570ES - pomocy!

alcol

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dotarł do mnie wzmacniacz Sony F570ES którego nieszczęśliwie kupiłem na allegro parę dni temu - wszystko ładnie, pięknie, stan wizualny też niczego sobie - niestety nie gra :( Po włączeniu po ładnych paru sekundach załącza sie i dioda z czerwonej zmienia się na zieloną ale nie działa żadne z wyjść :/

Doświadczeniem daleko mi do majsterkowicza który by sam sprzęt tego typu naprawiał więc jeżeli macie jakiś pomysł na co mam zwrócić uwagę ewentualnie co mam zrobić to proszę wytłumaczcie mi to łopatologicznie a postaram się coś tam pogrzebać.

Ewentualnie proszę o poradę gdzie mógłbym tego wzmaka oddać żeby zdiaganozować i naprawić defekt - najlepiej w Poznaniu lub okolicach bo już strach mnie napawa jak mam wysyłać tego typu sprzęt gdzieć dalej - pliz! Jeżeli ktoś

podjąłby się tego ewentualnie poleciłby mi kogoś w moich okolicach to naprawdę będę wdzięczny.

pzdr

https://www.audiostereo.pl/topic/37813-wzmacniacz-sony-f570es-pomocy/

No właśnie - ale ciapa ze mnie ;) Sorki za zawracanie głowy - nie było tematu :)

Co do zworek - nie posiadam oryginalnych więc czym je najlepiej zastąpić - w tej chwili połączyłem oba wyjścia interkonektem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.