Skocz do zawartości
IGNORED

Cos innego niz Mission M30i : /

czakers

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście szukam w brzmieniu ładnego środka, ale jeśli ktoś prosi żeby doradzić coś z ładnym basem to chyba każdy potrafi zrozumieć pytanie i potrzeby (preferencje) młodego pasjonata - nie prawdaż?

>Ja osobiście szukam w brzmieniu ładnego środka, ale jeśli ktoś prosi żeby doradzić coś z ładnym basem to chyba każdy potrafi zrozumieć pytanie i potrzeby (preferencje) młodego pasjonata - nie prawdaż?

Hmm no nie bylbym teg o taki pewien, bo czesto niestety zamiast porad pojawiaja sie kpiny, a jak porady sa powazne to zazwyczaj troche na 'audiofilski wyrost'. Nie powiesz przecioez ze poradzisz Czadersowi np Usherow czy KEFow bo to chyba nie bedzie mialo sensu, a bywaja doradcy to wyskocza z jeszcze bardziej orientalnymi propozycjami, dlatego mowie zeby takiej osobie raczej doradzic cos sensownego ale nie do konca audiofilskiego, sam wiem najlepiej jak to jest jak sie przechodzi z jednego etapu na drugi.

>Nie powiesz przecioez ze poradzisz

>Czadersowi np Usherow czy KEFow bo to chyba nie bedzie mialo sensu

Istotnie, nie będzie miało sensu, ale tylko dlatego że nie kupi tych kolumn za 500zł. Gdyby miał nieco więcej gotówki to jak najbardziej bym mu te propozycje polecił. Jeśli nie lubi robić łomotu to Usher, a jeśli już musi to robić to wtedy KEF.

Odnośnie usherów - gdy je jeszcze miałem były podłączone przez pewien czas pod wzmacniacz razem z podłogówkami (gdy chwilowo nie miałem drugiego wzmacniacza) - tak że sobie przełączałem na wzmacniaczu na zestaw A lub B. I gdy pewnego dnia wszedłem do pokoju a moja dziewczyna kilka minut wcześniej dodała basu na wzmacniaczu i włączyła ushery to po wejściu do pokoju byłem przekonany że to grają podłogówki - bo pokój był po prostu zalany basem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.