Skocz do zawartości
IGNORED

Cashlack CASHLACK cashlack Cashlack CASH

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

>Cashlack, czemu niszczysz wątki merytoryczne?! Czemu tam to wpisujesz, czemu to ma służyć? Myśl!

Ok. Sorki, to już była złośliwość. Chodzi mi tylko o to, że gdzie nie wejdę, ktoś musi napisać "Senicz". Czy wyście powariowali? Ile można pisać o jednym człowieku? Jak gdzieś wejdę w poszukiwaniu informacji, opinii i zobaczę, że znowu ktoś użył tego słowa, będę odnawiał swój idiotyczny wątek ;-) A co, niech wisi "na górze" tematów, skoro to takie wazne.

zaproponowałem już by wszyscy sensowni ludzie blokowali wiadomego użytkownika w swoich swoich wątkach merytorycznych

w swoich wątkach blokuję każdego kto choćby wpisze sam nick rzeczonego

daję przykład i zachęcam wszystkich! :-)

Przypominam, że istnieje doskonała funkcja ignoruj. znikają wpisy ignorowanego osobnika i przestaje nas interesować, co taki ktoś napisał, a i odpowiedzi innych na rzeczonego przestają również nas interesować.

Po zastosowaniu paru takich ignorów od razu staje się normalniej i przyjemniej. Polecam. Szkoda toczyć piany. Nie karmy trollów.

Re: madly, 28 Lis 2007, 11:56

>Przypominam, że istnieje doskonała funkcja ignoruj. znikają wpisy ignorowanego osobnika i przestaje

>nas interesować, co taki ktoś napisał, a i odpowiedzi innych na rzeczonego przestają również nas

>interesować.

nie rozumiesz - tu nie chodzi o tego rodzaju problemy z samopoczuciem i wpisami senicza

ja wpisy senicza owszem z reguły omijałem i omijam i już

ale mam dyskomfort, że piszę na forum, któremu ton nadają i którego wizerunek tworzą wariaci - senicz, vlad itp.

niekarmienie ich nic nie daje - mają towarzystwo adoratorów, który ich dokarmiają, świetnie się sami karmią a nawet bywało że dokarmiali się wzajemnie

WON wariaci z forum!!

WON!!!

A ja bym tu Wszystkim Szanownym proponowal zrobic sobie prosty rachunek, a mianowicie ustalil, jaki jest procentowy udzial popelnionych recenzji (nie skopiowanych z internetu) danego sprzetu do liczby wszystkich dokonanych przez siebie wpisow. Moze sie okazac, ze Pan Senicz ma bardzo liczne towarzystwo pobratymcow :"))

graaf, 28 Lis 2007, 12:39

>Re: pastwa, 28 Lis 2007, 12:32

>

>>prosty rachunek, a mianowicie ustalil, jaki

>>jest procentowy udzial

>naprawę uważasz, że to o to chodzi z "seniczem"?

A przeszkadzalby Ci Senicz w czymkolwiek gdyby ilosc jego recenzji roznych klockow audio rownala sie 100% jego wpisow tutaj ?

Re: pastwa, 28 Lis 2007, 12:48

>A przeszkadzalby Ci Senicz w czymkolwiek gdyby ilosc jego recenzji roznych klockow audio rownala sie

>100% jego wpisow tutaj ?

no jeśli te recenzje by się czymś różniły od reszty jego twórczości :-))

ale wysokie wymagania stawiasz - mało kto by się ostał! :-))

pastwo - to jest "forum audio" a nie "forum recenzentów", można rozmaicie w nim uczestniczyć, niekoniecznie pisząc recenzje

nawet jest to regułą - nie za dużo tych opinii w dziale opinie

a "recenzje" "przy okazji" w wątkach, typu "dzisiaj słyszałem i coś tam coś tam" to nie są bardziej interesujące niż te z internetu - w sumie to one też są "z internetu" :-))

senicz to całkiem osobny problem

jak "zygzdyś"

pozdrawiam!

graaf

Ja sie zgadzam, bardzo bym chcial aby takie bylo to forum jak opisujesz, ale tu nawet wpisy typu 'fajny klocek dzisiaj slyszalem' gina w przesadnie dysproporcjonalnym zalewie wpisow zwiaznych bardziej z luznymi gadkami (albo jakimis przepychankami) z 'Bocznicy' niz 'Stereo'. Dlatego fajnie by bylo gdyby ludzie rozmawiali o 'audio'.

ps. i wcale by mnie nie zabolalo gdyby proponowane warunki okazaly sie zbyt wysokie, jest masa forow gdzie mozna sie wygadac, trzeba tylko wrzucic w google haslo 'czat' albo 'znudzeni' , mozna tam tez 'pisac' i o audio, nikogo to nie zaboli.

Zaglądnijcie na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Tam kolega jar1 nie robi takiego barłogu jak w zakładce Stereo tutaj. Ciekawe dlaczego? Każdy sobie sam odpowie.

PROSZĘ ADMINISTRACJĘ FORUM O PRZENIESIENIE TEGO WĄTKU NA BOCZNICĘ. JEST TO KOLEJNY RAZ, KIEDY UŻYTKOWNIK JAR1 ŁAMIE REGULAMIN ZAŚMIECAJĄC ZAKŁADKĘ STEREO SWOIMI WYNURZENIAMI. DOMAGAM SIĘ WPROWADZENIA MODERACJI NA FORUM. IGNOROWANIE WĄTKÓW I UŻYTKOWNIKÓW NIE POPRAWI OGÓLNEGO OBRAZU FORUM, KTÓRY CORAZ BARDZIEJ PRZYPOMINA WYSYPISKO ŚMIECI.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dołączam się do prośby. Po prostu chciałem zamanifestować swoją niechęć do ciągłego rozgrzebywania tematu słabo związanego z "hi-fidelity" i to właśnie NIE PRZEZ PANA WŁODKA SENICZA, ALE RESZTY WYŻYWAJĄCEJ SIĘ W TYM TEMACIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.