Skocz do zawartości
IGNORED

studio 16 Hz Vector

don genaro

Rekomendowane odpowiedzi

O iloe pamiętam, moje kolumny prezerobił na kompletną egzotykę Grzegorz i Ty, mogę więc powiedzieć, że słuchałem dzieła 16 Hz?

Nie mam pojęcia jak grają Vectory i nigdzie tego nie napisałem.

Ja należę do zadowolonych klientów 16hz. Nabyłem Minasy, wcześniej posłuchawszy kilku innych kolumn z tego zakresu cenowego (z najlepiej brzmiących wymienię Ikon 6, Kef iQ7). Ciekawe czy też zostanę uznany za klona McGywera?

borysko, gratuluje! najwazniejsze, ze jestes zadowolony... na klona trzeba miec specjalne predyspozycje ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

borysko, 13 Gru 2007, 11:51

>Ja należę do zadowolonych klientów 16hz. Nabyłem Minasy, wcześniej posłuchawszy kilku innych kolumn

>z tego zakresu cenowego (z najlepiej brzmiących wymienię Ikon 6, Kef iQ7). Ciekawe czy też zostanę

>uznany za klona McGywera

No i świetnie. Możesz się wpisać na listę referencyjną 16 Hz. Jak długo je masz ?

"Tzn. na czym polega problem?"

Dla mnie to nie problem, ale rozumiem co ludzi może irytować...

"Że firma 16 hz udziela się na forum? Bo Mc to nie zauważyłem, aby reklamował się na forum, nawet w odpowiedziach na zaytania o możliwość jakiejś modyfikacji jest ostrożny, a bezpośredniego zachwalania 16 hz z jego strony nie widziałem ani razu!:

Cashlack, 16Hz wczsniej nazywało sie Regi Audio...Ci sami ludzie, ten sam produkt i ta sama strategia...gosć jak raz w tygodniu nie wkleił fotki minasów w jakimkolwiek watku to znaczyło ze mu sie fotka zapodziała :)))

"A 16 hz występuje pod własnym nickiem, jak Audio Academy, Argos, i w oczywisty sposób mówi o swoich produktach dobrze. "

Ani Argos, ani Audio Academy, ani Harpia...ani nikt inny nie uprawia na forum takiego marketingu...chcesz to kup....na tym to polega....teraz wszystkie watki i polecanie wzmaków kończy się na wklejce przez MG MusicAngela...który nadaje sie do modyfikacji...wiadomo :) itp....powiem nawet ze marketing dosć mało subtelny i obliczony na niezbyt wymagajacego odbiorce...jakby to vlad zapewne podsumował:...na audiostereo musi działać :)))

Cashlack....moze wyluzuj deko, bo np. McGyver swego czasu używajac nicku grafton mocno oponował za tym żeby nie było taryf ulgowych dla wpisów jakie teraz czyni on, lub jego pracodawca...tyle ze wtedy tkie wpisy czynił AudoAcademy...a musze Ci powiedzieć ze AA był dużo mniej wylewny i dużo słabiej zaznaczał swoja obecność...nie mówiac o braku jakichkolwiek dziwnych spraw z jego udziałem...o Argosie nawet nie wspomnę, bo facet jezelli pisze cokolwiek o swoich produktach to bardzo lakoniecznie...nigdzie nie czytałem jego przechwałek ze kolumny grają mu jak takie za 30Kzł itp....albo ze zahodni uznani producenci robią badziew który nadaje sie tylko do tuningu...oczywiście wiadomo gdzie jakby co....i wszystko by było fajnie, gdyby te efekty rzeczywiscie zawsze in plus były...

McGyver z tego co wiem pracuje w 16Hz jako marketingowiec...jak myślisz co porabia na forum ?

Mi to osobiście nie wadzi dopóki nie robi się z tego draka...przecież ten wątek mógł wyglądac tak, ze wpisywałby sie tylko don genaro, 16Hz i MG na zmianę :)...i na to szczerze mówiac liczyłem...byłby ubaw przynajmniej. :))))

...a tak znów pewnie trzeba bedzie wątek wrzucic do ignorowanych, bo tylko niestrawnosci można dostać...

"Lancaster - nie zdarzyło Ci się nigdy obrzucić kogoś inwektywami jak już Cię naprawdę wkurwił?"

...dobrze, ze Cię przy tym nie było :)

Pozdrawiam

lancaster... no zaczynam sie bac.... wlasnie przestaly wyc syreny a.... przejechala kawalkada niebieskich na sygnale..... czy to juz?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Cashlack, 13 Gru 2007, 11:32

>Zoltar, Rafko, Skali...>

>

>Czy słuchaliście być może jakiejś konstrukcji 16 hz, lub słuchaliście efektów upgradeu wykonanego

>przez tą firmę?

Tak, sluchalem wiele konstrukcji, a tuningu ofiara bylem sam. Tyle ze zachowalem oryginalne elementy i jednym ruchem wrocilem do oryginalu.... zgadnij dlaczego?

Skończyłem właśnie przeglądać wszystkie wpisy nicka "Grafton". Ja tam nie jestem "grafologiem", ale moim zdaniem to jest inna osoba niż McGyver - inny sposób wypowiedzi, więcej błedów pisarskich. Nie tak dawno ktoś mi zarzucił, że jestem klonem Zydelka (?? ;-). Lancaster, czy ja wyglądam jak klon Zydelka ???? :-D

Co do wklejania fotek Music Angela - Mc ma takiego i chwali go sobie. Czy jeżeli polecam komuś na innym wątku zestawieni N-audio z 16 hz, bo mi się bardzo podobało (pomijając bardzo atrakcyjną cenę!), to jestem nachalnym naganiaczem N-audio albo 16 hz, czy normalnym użytkownikiem forum który dzieli się jakimś skromnym doświadczeniem odsluchowym? Czy jeżeli w danym przedziale cenowym Mc uważa MA za dobrą propozycję i poleca to komuś to jest nachalnym naganiaczem MA, naginającym zasady korzystania z forum?

Nie każdy ma w domu lutownicę. Ja nie mam. Mc dłubał w MA i w kilku innych i twierdzi że ma doświadczenie.

Czy jak mówię komuś, że potrafię napisać wniosek o dofinansowanie unijne i prognozę pod kredyt dla Banku, tyle że za poświecony czas chcę wynagrodzenie, jestem nachalny w oferowaniu swoich usług? Oczywiście że mówię takie rzeczy osobie zielonej w temacie, która sama sprawy nie da rady popchnąć, bo "niezielona" po prostu napisze sobie to sama (i pewnie spieprzy, bo nie robi tego jednak na codzień).

Rafko> bo uznałeś, że wersja zmieniona była Twoim zdaniem gorsza od oryginalnej? Bo po "zabawie z equalizerem, który przestawiłeś na własne życzenie uznałeś wersję neutral za ogólnie lepszą? Bo nabyłeś nowe doświadczenie?

Tak się tylko mogę nieśmiało domyślać... :-}, tak naprawdę to nie wiem, nikt chyba nie wie...

Cashlack przeczytałes wszystkie watki zwiazane z problemem w całosci ?

Problem jest pomijajac tą firme dosc złozony bo zauwaz ze juz własciwie zadna z firm audio nie udziela sie w pyskowkach z forumowiczami

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>juz własciwie zadna z firm audio nie udziela sie w pyskowkach z forumowiczami

No właśnie - szkoda, np. Argosowi chciało się pisać do mnie Priwa o modach pomieszczenia na prawie 2 strony, ale kiedy powiedziałem mu, żeby szkoda marnować tyle pisania na pojedyńczego priwa i warto to przekleić do forum dla innych, się obruszył i powiedział że ma dosyć użerania się ze szczekaczami którzy szczekają tylko dla radośći szczekania. I że woli na priwa. Zwykły wykład o liczeniu modów pomieszczenia i ustawieniu kolumn.

Uważam że to dobrze, że Macowi chce się jeszcze z ludźmi gadać.

Argos się udziela. I nie dziwię im się, bo co niektórzy tu takie pierdoły wypisują że ręce opadają.

A co do Music Angela, to polecam bo dobre. Modyfikację można sobie samemu zrobić. Ostatnio nawet na stronach Łukasza Fikusa pojawił się schemat, do którego nie kto inny tylko ja właśnie dałem tu na forum link jako pierwszy. Czy w związku z tym zostanę uznany za naganiacza Łukasza Filusa? Zapewne tak.

> Cashlack

Chrzanisz chlopie ze az glowa boli. Widze ze jestes mlody na tym forum, wiec do pewnych spraw musisz jeszcze dojrzec.... wtedy pogadamy....

Ja nic nie mam do McGyvera czy Grze... Slyszalem zarowno dobre jak i zle ich projekty, jak to zawsze bywa ze wszystkimi firmami. Uwazam na przyklad ze dzwiek Studio 16Hz byl na AS bardzo przyzwoity a w swojej cenie wybitny! I na prawde nie odradzam nikomu korzystania z uslug tych panow, wrecz przeciwnie - kazde doswiadczenie uczy. Mozliwe ze ponownie bym skorzystal z pomocy McGyvera, tyle ze u mnie w domu pod moj sprzet, a nie na odleglosc.... Dlatego ze kolumny moje mialy dziury w pasmie i poza paroma wyjatkami zawsze dodawaly swoj charakter do muzyki. Nie byly uniwersalne....to mi przeszkadzalo....

McGyver, o stronie Łukasza Fikusa pisano na forum już kupę czasu temu...pisało wiele osób...jak sobie looknąłem w wyszukiwarke to nawet mi sie zdarzyło napisać o Łukaszu przed Toba wiec pomówień żadnych o promocje Łukasza nie będzie....zreszta nie pracujesz dla niego - wiec tym bardziej :)

Pozdrawiam

Rafko, nie twierdzę że jako pierwszy pisałem o stronie Łukasza, bo to chyba Graaf był. Piszę tylko że ja jako pierwszy podałem link do schematu modyfikacji Music Angel XD800Mk III który Łukasz zamieścił 30 listopada 2007.

McGyver, 13 Gru 2007, 13:55

>Rafko, nie twierdzę że jako pierwszy pisałem o stronie Łukasza, bo to chyba Graaf był. Piszę tylko

>że ja jako pierwszy podałem link do schematu modyfikacji Music Angel XD800Mk III który Łukasz

>zamieścił 30 listopada 2007.

Hehe, Adam to nie ja pisalem ze Ty pisales o stronie Łukasza ;-)

>Uważam że to dobrze, że Macowi chce się jeszcze z ludźmi gadać.

Nasz drogi McG gada z ludzmi bo... musi... z tego zyje... to raz... dwa, ze prawie w 100% "gada" z ludzmi, ktorzy sie z nim we wszystkim zgadzaja. Zawsze z pozycji dominujacej, praktycznie nie uznajacy innego zdania, nieomylny... imho minal sie z powolaniem, mogl zostac papiezem... wszystko wie najlepiej, wszystkie inne kolumny to syf nadajacy sie tylko do tjuningu.... np. n-audio bylo dobre do czasu az nie dogadali sie z producentem... macie teraz jakies posty o n-audio? nie, teraz na topie MA po tjuningu... Jaki inny producent wlazi Ci z "butami" do kazdego watku o kolumnach?

A puknij się w czachę oszołomie. Gdzie my piszemy coś źle o N-audio?

Dystrybucją zajął się ktoś inny, Grzegorz podał namiary, i tyle. Teraz to już nie nasza sprawa. A co, może jeszcze mamy wykupić wątek sponsorowany o N-audio, mimo że kto inny sprzedaje?

McG

>co, może jeszcze mamy wykupić wątek sponsorowany o N-audio, mimo że kto inny sprzedaje?

drogi kolego, jak zwykle kula w plot... przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem... moze mam napisac duzymi literkami?

McGyver to byt wirtualny, MARKETING... nic wiecej... patrze ile czasu spedza na forum, bo..... on pracuje na forum....

McG, czytalem, ze jestes za porzadkiem na forum.... moze zacznij od siebie, przestrzegaj PUNKTU 13 REGULAMINU tego forum...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.