Skocz do zawartości
IGNORED

Kto przeciw?Kto się wstrzyma?Wszyscy Za!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Gustaw, 8 Gru 2007, 13:42

>Horst, 8 Gru 2007, 13:35

>

>Fajnie Horst tak sobie z samym sobą pogadać.

>A nie lepiej przed lustrem, bez wklepywania w klawiaturę ?

rzadko ale jak za dużo patrzę na mulsie wpisy to i mnie zmulsi, czasami postpodpostem :-)

byndź czujny Gutek- alarmuj społeczeństwo kiedy mi akurat to się zdarzy, zmuuuulsieeeć

a jak ci się podoba (lewą! równaj) zgodny front - FJN: PO PSL LID

(dawniej SD ZSL PZPR )

• Redaktorzy

"Ponad 85% delegatów II Kongresu PiS udzieliło wotum zaufania prezesowi partii Jarosławowi Kaczyńskiemu, 810 było za, 50 przeciw, 77 wstrzymało się od głosu - poinformował reporter Wirtualnej Polski."

No, tak jak mniej więcej się spodziewałem. Stu z czymś delegatów pokazało prezesowi wała. Ciekawy wynik, jak na partię, która miała być monolitem. Teraz pytanie, że zacznie się poszukiwanie nieprawomyślnych (do namawiania na głosowanie przeciw nawet Trzech Wisielców się nie posunęło, a tu proszę!), czy raczej realizacja ratunkowego planu naprawiania jedności poprzez przytulenie Dorna do łona? Czas pokaże.

mnie zabił ten tekst

"...Były premier podkreślił, że już widać, że pluralizm mediów i demokracja za PO jest zagrożona..."

gdzie ten facet żyje? lepiej by było dla niego gdyby sam nie wierzył w bzdury które wygaduje,

pit

No i proszę, tak ładnie się ułożyło głosowanie. Kogo było trzeba postraszyc, postraszono. Komu trzeba było schlebic, schlebiono. Komu uniemożliwic udział w kongresie, uniemożliwiono. No i niemal jednomyślnie Kaczyński nadal prezesem. Pokornym (lecz wątpiącym) pokazano co się w PIS robi z niepokornymi. Sytuacja do złudzenia przypomina zabieg Łukaszenki sprzed ponad dekady, kiedy to wyrzucił z parlamentu opozycję, a potem się przechwalał ze parlament go popiera.

• Redaktorzy

"mnie zabił ten tekst: "...Były premier podkreślił, że już widać, że pluralizm mediów i demokracja za PO jest zagrożona..."

Jemu prawdopodobnie chodzi o to, że jego dawny nieoficjalny organ "Fakt" pokazał zdjęcie Pati Koti z gołym cycem. Sama P.K. twierdzi, ze poddała się temu zdjęciu woluntarystycznie, aby zwrócić uwagę na bolączkę społeczną, jaką są schorzenia klatki piersiowej. Swoją drogą, znałem studentki, które również dorabiały sobie sprzedając takie zdjęcia, ale nie twierdziły przy tym, ze to dla dobra ludzkości...

ogólnie jak popatrzeć na prognozy PICu, zagrozone jest wszystko.Zagrozeń jest tak wiele, że nikt temu nie poradzi.A jak przyjdzie PIC,to jak ręka odjął.Na drugi dzień prezes wyjdzie i powie.Juz jest dobrze.A tu niestety gospodarka idzie,bezrobocie spada,sniegu nie ma ,rosjanie sie usmiechaja -jak to wytrzymać??No jak..... ryka?

jozwa maryn, 9 Gru 2007, 00:58

>"mnie zabił ten tekst: "...Były premier podkreślił, że już widać, że pluralizm mediów i demokracja

>za PO jest zagrożona..."

>

>Jemu prawdopodobnie chodzi o to,

józwa, jakiś ty subtelny: "prawdopodobnie"..

przecież wiemy, że ty wiesz wszystko dokładnie co komu w głowie siedzi a z ust wychodzi :-)

co powiedziałBY nawet w przyszłości

a może jemu chodzi o tą przyszywaną- przez ciebie- "narzeczoną" Ewą Braun, z którą chcą zadławić demokrację i obyczaj polityczny

albo o cycki pani dyrektor programów informacyjnych TVP.. bo wypady przeciw niej nie są przypadkowe..

ale ty nie piej, będzie dobrze towarzysze z sld niedawno zrobili konferencję o braku wolności w mediach, aby je odpolitycznić wypieprzą kogo trzeba, obsadzą swoimi i będzie apolitycznie..

no właśnie jak przesuwano częstotliwości dla radiowej 2ki to było tu wielkie larum, a teraz.. nikt nie zauważa konsekwencji skasowania abonamentu

podobno TVN ma z budżetu dostać część pieniędzy na misyjność, ot taka nagroda za przychylność

media w tym kraju są od dawna w rękach korporacji z czasów PRL, też publiczne, najciemniej pod latarnią- m.walter co robił w prl? solorz suboticz- ech nieważne.. to tylko wymysły oszołomów

a te dzienniki prasowe, po dwa na województwo średnio.. to mocno się zreformowały, kiedyś były organami oficjalnymi partii i nosiły dumnie hasło na pierwszych stronach: "proletariusze wszystkich krajów łączcie się"

no i teraz horscik ja mam ci odpowiedzieć na te idiotyzmy, a ty zarzucisz mi mulsizm..Klejji sie to horscik ???Von z abonamentem.Niech ci płaca z własnej kieszeni.To długo nie poplacą -patrząc na twój poziom.

ja bym tylko chciał dożyć czasów gdzie w radach nadzorczych, mediach i innych firmach będących w jakiś sposób państwowe/publiczne czy jak zwał tak zwał, _nie będą_ mogli zasiadać ludzie powiązani z żadną partią a jedynym kryterium ich wyboru będą -jak w firmach prywatnych- _kwalifikacje_, predyspozycje do pełnienia stanowisk.

Niestety jakoś cicho o tym by partie chciały tego -coś pod publiczkę PO wspominało- ba, nawet jest to normalne, wychodzą gadające głowy i próbują przekonywać że to jest słuszne, służy Polsce itp bzdety,

pit

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.