Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuję pracy !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

>chris77

Ja jestem - Bogiem Seksu i choćby dlatego nie wypada mi czerpać korzyści ze Swego boskiego daru !

Jestem samą - Kwintesencja Seksu, jej najbardziej na tej planecie wyrafinowaną egzemplifikacją,

Super Nad-samcem, Przywódcą Stada, a nie zadnym "obiektem" !

Wyeksploatowanym i zuzytym (w klubach dla gejow) obiektem, jest na tym forum - camle,

ktorego juz nawet zaden pies tego forum (pitdog, Dead_Dog) nie chcialby "trącić" lewą nogą !

I stąd to nieustanne scamlenie !

>chris

Zobacz, nawet tak przegrany facet jak Kolekcjoner wierzy w siebie, co prawda tylko w wirtualu (bo w realu to słyszałem, że robi laskę na centralnym za jointa), a Ty, z Twoim potencjałem organoleptycznym? Wstyd.

zwolennik łagodności

I tak to nic nie da, to tak jakbym wołał o pomoc i łudził się, a ja już nie mam złudzeń. Wiem że jestem przegrany i nic ani nikt mi nie pomoże, nawet użalać mi się nie chce już nad sobą

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.