Skocz do zawartości
IGNORED

Subiektywnie czy obiektywnie ?

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie,nawiązując do

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to jest trochę tak jak z wyższością Świąt Wielkiej Nocy nad Swiętam Bożego Narodzenia - nie wierzę,żeby na forum znalazły sie dwie osoby o jednakowym słuchu,każdy tak naprawdę ma inne preferencje,jeśli chodzi o to co chce się usłyszeć.

Czy można zatem generalizować,że jeden układ jest wyśmienity a drugi nie,skoro czasami jest tak,że jednak ten "mniej wyśmienity" jednak komuś odpowiada ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

https://www.audiostereo.pl/topic/38267-subiektywnie-czy-obiektywnie/

Potrzeba - matką wynalazków, wynajdźmy więc - nowy temat !!!

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

>>>terminus, 8 Gru 2007, 17:47

>Potrzeba - matką wynalazków, wynajdźmy więc - nowy temat !!!

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

Czyż nie prościej byłoby napisać - weż człowieku garść układów i eksperymentuj,eksperymentuj i jeszcze raz eksperymentuj.

>>>senicz, 8 Gru 2007, 17:57

>Dostaje wzwodu?

>gelson, 8 Gru 2007, 17:53

Będąc konsekwetnym, wydaje mi się, iż w pierwszym swoim wpisie, sam sobie odpowiedziałeś

na zadane potem przez Ciebie pytanie.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

Ja to wiem,a co z małozorientowanymi ?

Względne jest to, jak zresztą wszystko inne, ja wychowany na TL07XX i NE54XX nie mogę słuchać OPA itd....

Tak jak z miłośnikami lamp - THD 1-10%, a OPA - 0,00001%, lampowiec powie, że lampa najlepsza.

No własnie,zatem nie jest to obiektywizm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.