Skocz do zawartości
IGNORED

Denon 1804 na Allegro,warto zaryzykować?

Jac

Rekomendowane odpowiedzi

Mimo wszystko mam trochę wątpliwości. Co np. z gwarancją ? Niby niektórzy ją dają ale jak to wygląda w praktyce ? Czy rzeczywiście wezmą sprzęt do naprawy

jak się coś sypnie ?

Gość zoom

(Konto usunięte)

Jeśli cie stać na nówke, to kup nowy, to jest tak jak z autami , z pozoru ok a w środku nie wiesz co. Jeśli się nie znasz , to wcisną kit.Ja bym sie nie odwazył na aukcji kupować, wole ciut nizsza klasę , ale nowy i wtedy śpię spokojnie.

Gość zoom

(Konto usunięte)

kazdego jego wybór, ja tam jestem daleki od takich transakcji na necie. Co innego wydateg rzędu 100 zł, ale nie w tysiącach, dla mnie to nieodpowiedzialność i głupota (ale taki jest juz nasz naród)

Gość tobi1

(Konto usunięte)

Zoom - gdzie masz swój sklep w którym sprzedajesz po cenie sugerowanej przez przedstawiciela na polskę. Kupuj z Allegro tak żeby ci przywieźli do domu albo pojedz po to sam. Wielokrotnie kupowałem i jestem zadowolony.

Ja kupiłem od "importera" tak: zamówiłem, nastepnego dnia przyszło firmą kurierską, rozpakowałem i podłączyłem, zrobiłem przelew za towar. Jak bedziesz szukać kontaktu przejrzyj pl.rec.kino-domowe.

U mnie było tak samo jak u intermaxa. Warto przeczytać pl.rec.kino-domowe, żeby wiedzieć od kogo wziąć.

Intermax: pozdrowienia z Gdyni :-) co klubowego słuchasz?

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Witam

Zgadzam się ja też kupiłem mój sprzęcik z importu i wcale tego nie żałuję, myślę żę YAMAHA 740 za 1800zł to dobra cena w porównaniu ceny z polskimi sklepami, na początku miałem obawy co do takich zakupów ale się przekonałem i za cenę samego amplitunera w polsce, kupiłem i amplituner i dvd tak więc wyszukaj sprzedawcę który ma dużo pozytywnych komentaży i kupuj bez obawy.

zoom - za bardzo histeryzujesz, ja kupilem prywatnie u sprzedawcy z allegro (poza aukcja) sprzet za przeszlo 2500zl. Strach byl wielki , w koncu ujrzec cegly za 2500 to niezbyt mile uczucie zapewne:) W kazdym razie czasem trzeba zaryzykowac. Zreszta ja malo ryzykowalem, a praktycznie w ogole. Trzeba po prostu kupowac od konkretnych, zaufanych osob, a jesli sie jeszcze kupuje nie poza aukcja to strach jest praktycznie bezzasadny (wykluczam element poczty polskiej ;])

ja sprzet kupilem od sprzedawcy o nicku zderzak.

Gość marcin07_niezlogowany

(Konto usunięte)

Allegro dla tego towarzystwa jest tylko wiryna reklamowa. Namierzasz czlowieka z twojej okolicy i umawiasz sie osobiscie placisz po obejzeniu sprzetu.

Ja tak wydalem 2500 w audioklanie wydalbym 4000 i jestem zadowolony jesli jestes z wawy to moge dac ci namiar mailowy do kogos sprawdzonego

zoom albo prowadzisz sklep, albo jest zdeka nietego, już prawie nikt normalny nie kupuje w sklepach (akurat tego sprzętu) co jest dostępny na allegri inaczej sprzętu sprowadzanego przez handlarzy, a spać spokojnie to może taki szef dystrybucji któremu spada do kieszeni 50% marży od sprowadzonego sprzętu więc idź spać.

Może troche przesadziłem z tą marżą, i tym że wszyscy kupują od dystrybutora, miałem zły dzień, fakt że do tego dochodzi cło i inne podatki. Nikogo nie zmuszam do kupowania na allegro, jednak ja sam osobiście kupuję właśnie tam, bo poprostu jest duża różnica w cenie, a prawdopodobieństwo uszkodzenia takiej Yamahy jest bardzo małe, jednakże gdybym miał pieniądze pod stołem, w wersalce, w szufladach i w lodówce kupowałbym u dystrybutora.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.