Skocz do zawartości
IGNORED

TEMAT SPONSOROWANY - co za cholera??!!

saczek_XTRM

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver, 11 Gru 2007, 02:39

No cóż skoro pijesz taką nasiusianą szkocka to stajesz sie dowodem ze perpetum mobile istnieje i stworzyłeś genialną nirwanę (cokolwiek dla niektórych to słowo znaczy) a po naszemu obieg zamkniety

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Rafaell, 11 Gru 2007, 02:52

>McGyver, 11 Gru 2007, 02:39

>No cóż skoro pijesz taką nasiusianą szkocka to stajesz sie dowodem ze perpetum mobile istnieje i

>stworzyłeś genialną nirwanę (cokolwiek dla niektórych to słowo znaczy) a po naszemu obieg zamkniety

Rafaell, masz trudności ze zrozumieniem słowa pisanego, zatem wyjaśniam:

Ja nie piję nasiusianej. Ja siusiam do butelki po wypitej. A potem podlewam tym kwiatki na tarasie. Bo po co ma się zmarnować?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ha wydało sie masz cienkiego i mieści sie w butelce z tąd taka wygoda z tym podlewaniem;czysto schludnie i bez pryskania na boki

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell, 11 Gru 2007, 02:31

>Czy też dostałeś ja do testów i musisz póżniej zwrócić dolewając najpierw wody do kreski ?

>a może już taka po testach trafiła do Ciebie zebyś się nie zdziwił moze nie zapiec słodko w język a

>i mocy nie poczujesz

Skoro opisujesz taką praktyke - rozumiem że nie jst Ci ona obca.

Byłem dzisiaj w sklepie sieci .... kupiłem kabanosa firmy ..... ,polizałem,ugryzłem mówię wam nirwana oddałem go jednak bez problemu przyjęli, polecam sklepy .....

Rafi, ja bardzo grzecznie Ciebie proszę - dokładnie przeczytaj ZAWSZE co piszesz, zastanów się zawsze chwilkę nad sensem takowego działania, bo potem potencjalny czytelnik odbiera to co umieściłeś najoględniej mówiąc jako niesmaczne, naprawdę! Pozdrowienia.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Pragnę Wam przedstawić co napisał go mnie Rafael w PW o 2007-12-11 08:44:56

Cytuję:

"> Ponieważ nie chcę zaśmiecać TEMAT SPONSOROWANY - co za cholera??!!

a nie rozumiesz dalej co elb robi piszę za radą osoby której ufam przynajmniej tal jak elb...owi

Wal się

Inteligentny człowiek zrozumie a inny bedzie brnął dalej"

-----------------------------------------------

Drogi Rafaellu.

To że boisz się publicznie napisać takie coś i musisz uciekać się do pokatnego słania wiadomości na PW, świadczy że jeszcze być może są w tobie resztki skrupułów i elementarnego wychowania.

Bardzo sobie to w Tobie cenię.

Zrozumiem to że możesz uważac mnie za gorszego od siebie pod względem inteligencji, któremu mozna czynić asumpty o seksualnym wręcz podtekście ("Wal się").

Rozumiem że poczucie wyższości rozpiera Cię.

Rozumiem też iż poczucie większego zrozumienia i pojmowania otaczającego nas świata pozwala Tobie patrzeć na mnie i mnie podobnym - z góry.

Dlatego też , być może Rafaellu czas wyciagnąć wreszcie korek z pewnej ważnej aczkolwiek tak często deprecjonowanej części ciała i dać ujście zebranym gazom. Poczujesz się lepiej.

Re: gagacek, 11 Gru 2007, 08:57

>Rafi, ja bardzo grzecznie Ciebie proszę - dokładnie przeczytaj ZAWSZE co piszesz, zastanów się

>zawsze chwilkę nad sensem

nie za dużo wymagasz? :-))

ja oceniam Rafaella jako człowieka dobrej woli i autentycznego entuzjastę audio - tym się różni od Senicza, który leczy tylko tutaj jakiś swój kompleks

ale sposoby kojarzenia i rozumienia przez Rafaella są ewidentnie odmienne

on czyta i pisze po prostu inaczej

dlatego komunikacja jest nad wyraz trudna mimo że on pisze w dobrej wierze i z dobrą wolą

tylko po prostu kojarzy "inaczej"

nie twierdzę, że gorzej - po prostu inaczej

graaf

>ale sposoby kojarzenia i rozumienia przez Rafaella są ewidentnie odmienne

>on czyta i pisze po prostu inaczej

wiem i dlatego proszę grzecznie, bo to fajny facet, tylko "tak sobie pisze".

Co do tego innego, no cóż.. Tak po chłopsku, prosto od serca - mam w pewnym miejscu ciała kogoś kompleksy, to jego sprawa. To że ktoś-tam z wielką dozą samozaparcia, wysiłku, czasu (no i głupoty) robi hucpę z interesikiem za parę stówek na końcu to mnie bawi, ale już to że SZKODZI, NISZCZY - nie!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

graaf, 11 Gru 2007, 09:17

Graafie zapomniałeś że jeszcze niedawno o pewnych sprawach nie wolno było nawet myśleć nie mówiac nawet o pisaniu(podpowiadam trole macie okazje się ponaśmiewać), ja po prostu korzystam z tego za co wielu ludzi kiedyś walczyło i za co wielu przedwcześnie skończyło zycie; jest to wolna wypowiedż, bez zamykania mi gemby jedynie słuszna linią partii -rozumiesz ?

W dzisiejszych "ciekawych" czasach jedyną słuszną drogę partii wyznaczają koncerny i to nazywamy globalizmem i to one znów zatykają nam gęby."Monopol na wiedzę" obojętnie czy to w temacie audio czy zaćmień księżyca i zawartości piramid zawsze odbijał się ludzkości czkawką.

Zgadzam się z Tobą z tym że "ja oceniam Rafaella jako człowieka dobrej woli i autentycznego entuzjastę audio" Tak audio jest dla ludzi dla wielu skromnych takze biednych a nie tylko dla buców i oszołomów i cieszę się że chociaż w swoim zdaniu idziesz w jednym kierunku ze mną,może zrobisz krok naprzód i potępisz sprzedawanie ludziom "naprawianego" a raczej gmeranego i póżniej składanego według włąsnego widzimisie sprzętu audio który trafić może także do Ciebie jako TYLKO WYSTAWOWY,POZBAWIONY WAD czytaj łapek elba

Tak w ogóle to ludzi myślących inaczej (Twoja aluzja "inteligentna"że jestem głupi) palono kiedyś na stosach a ludzie którzy tam nie chcieli trafić typowali innych-jakie to ludzkie i proste

rochu, 11 Gru 2007, 09:46

>A'propos intereów i interesików.

>Słuchał ktoś tych Rafaell's cable?

>Poza jakąś brednią w dziale Opinie nic mi o nich nie wiadomo.

A słyszałęś że ci codziennie sąsiadów pies szczy na płot-nie tylko o takich pierdołach bedzie Ci dalej niewiadomo zresztą to bardzo nieaudiofilskie używać kabelków IC tylko za 80 zeta i których na dodatek nie ma jak kupić bo mnie sie niechce ich robić dla hobby a synowi dla tego że za godzine myslenia kasuje klienta na duzo wyższe pieniadze niż to wszystko w sumie warte.

Mam propozycję daję do testów tylko ten kabelek jak się spodoba mozecie się dowiedzieć nawet producenta jak jest wszystko polutowane (schemat) a i tak usłyszycie różnicę miedzy tym co ja Wam dam a tym co sami skopiujecie,zerżniecie,zrobicie replikę (słowa uzywać jak kto woli) dlaczego mimo ze wszystko jest podane jak na dłoni Wy tego mimo ze usłyszecie nie zobatrzycie bo poprostu macie d o czynienia z 8 obcym pasażerem ..... i napewno nie myslę tak jak wy i nie partrzę na rozwiazanie problemu tylko z jednej strony

Rafaell

> Tak audio jest dla ludzi dla wielu skromnych takze biednych a nie tylko dla buców

>i oszołomów

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem , ale jeżeli ktos ma pieniądze stać go na sprzęt lepszy niż wzm. z allegro za 300pln , to jest oszołomem lub bucem?

Zazdrość przez Ciebie przemawia.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell, 11 Gru 2007, 10:04

>A słyszałęś że ci codziennie sąsiadów pies szczy na płot-nie tylko o takich pierdołach bedzie Ci

>dalej niewiadomo zresztą to bardzo nieaudiofilskie używać kabelków IC tylko za 80 zeta i których na

>dodatek nie ma jak kupić bo mnie sie niechce ich robić dla hobby a synowi dla tego że za godzine

>myslenia kasuje klienta na duzo wyższe pieniadze niż to wszystko w sumie warte.

Czy jest na Forum ktoś kto może mi to przełożyć na język polski?

Co ma pies sąsiadów do stawki godzinowej Twojego syna? Nie wiem.

Rafael. Pisz nieco wolniej bo zaczynasz nabierać takiego samego sznytu jak Twój Miszcz.

Pisze serio. Będziesz bardziej zrozumiały.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.