Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

O mało nie kupiłem tak na końcu już chciałem ubijać interes zadałem temu panu pytanie jaka to wersja i nic nie odpisał od razu wydało mnie się to podejrzane i napisałem do was i bardzo się cieszę dziękuje wam panowie bo bym wtopił ....

A jednak odpowiedział o to odpowiedz : Witam,

tak to sprzęt przywieziony z Niemiec , wersja Niemiecka.

Witam .. Panowie pomóżcie chce kupić ten klocek dogadałem się na 1700 zł chyba cena ok ... Teraz pytanie po czym poznać czy to wersja europejska czy zamulona niemiecka ? Link do aukcji : http://allegro.pl/show_item.php?item=5557007989 bardzo proszę o pomoc ....

Ja miałem w swojej wszystkie gniazda pozłacane (wersja niemiecka).

i też był orzeł :)

Chyba cos pisze ze właśnie odpowiednik 770 nie znam niemieckiego ale cos tam pisze o 770 tylko 1820 zł + 100 wysyłka i jest 1920zł

Ja miałem w swojej wszystkie gniazda pozłacane (wersja niemiecka).

i też był orzeł :)

No a czemu ten nie ma , one są w różnych wersjach ? Edytowane przez Slawi7

aaa takie

770 , 870 ma wszystkie złocone 707 , 808 już tylko parę z tego co się orientuje

A takie buty znowu się cos nowego dowiedziałem :))) A panowie coś takiego ? Gorsze od taf770es ? http://allegro.pl/denon-pma-2000r-i5560497431.html Edytowane przez Slawi7

Ja bym celował w młodsze klocki , sony es zawsze będę dobrze wspominał

ale ceny vintage są moim zdaniem nie do przyjęcia dla porównania

za taki 770 es na allegro chcą tyle co np nowy nad 356 bee za 870 es

tyle co mój nowy music hall a35.2,przykładów można podawać dużo.Ja

sam osobiście jak szukałem dla siebie to skupiłem się na używanym

ale dość młodym góra paru letnim i tak udało mi się kupić mój za nie

całe 2 k jeszcze z gwarancją do marca 2016r.

Czyli lepiej dac sobie spokój ? Tez myslalem o nad 356 .. ciekawe jak by wyszedł z porównaniu z taf 770 es .. No i lubie bas niech jest więcej niż za mało dla tego chce sony i ten wygląd ...mmm

tutaj masz ten plus że możesz się wybrać do sklepu i posłuchać

parę wzmacniaczy i wtedy skupić się na szukaniu używki.

kupując stary klocek z daleka opierasz się tylko na opinii innych

a te niestety nie muszą się pokrywać z twoimi upodobaniami.

Jak jesteś z wawy lub okolic posłuchaj tego http://olx.pl/oferta/wzmacniacz-music-hall-CID99-IDafGq3.html#61881c51d5

model niższy od mojego ale jak gra podobnie to warto a i klient

długo go wystawia więc na pewno cena do negocjacji

kurka nie znam tego ale wygląd ładny ale najbardziej liczy się brzmienie i widzę ze ten pan ma tez kolumny Jamo może właśnie będzie dobrze dopasowane ...Dobra dziekuje serdecznie wszystkim już nie mecze i chyba daruje sobie staruszki .. Jak cos się posunie napisze ... Pozdrawiam ..

Ja musiałem kupić DACa bo po sprzedaniu Denona 1650ar byłem zmuszony przez około 3 miesiące słuchać muzy z laptopa przez przejściówkę ,i miałem już dosyć tych zakłóceń ,trzasków ,buczenia itp. Przez ostatni miesiąc za źródło miałem chyba najtańszy CD Sony TXD r11 pożyczony w dodatku który grał delikatnie mówiąc słabo , Teraz jest DAC-R , dźwięk z DACa przez Laptopa jest idealnie czysty ,bez najmniejszych zakłóceń ,DAC fajnie eksponuje delikatne szczegóły , są jakby wzmocnione , Nirvana Unplugged to dla mnie teraz inna płyta ,świetna scena i precyzja , co jakiś czas słychać jakieś nowe szczegóły daleko w tle . A co do twojego pytania ,to jeżeli masz dobre CD i jesteś zadowolony z jego brzmienia to warto przed zakupem posłuchać DACa którego chcesz kupić ,bo różnice w dźwięku mogą być naprawdę nie wielkie.

EVERSOLO DMP - A8 +++XINDAK PA-M +++HARPIA ACOUSTICS JANTAR 2B

Słuchajcie, to CDP-X707ES, czy CDP-X777ES ma wyjście w klasie A?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Dokladnie...jest na fetach i pelna symetria..

Słuchajcie, to CDP-X707ES, czy CDP-X777ES ma wyjście w klasie A?

Z Twoim stazem i wiedza to chyba bylo pytanie podchwytliwe ....nie.... no to sie zlapalem ;)

Nie wiedziałem tego, na 100%, wyjście w klasie A ma X707ES, ale ma kipski napęd. X7ESD i X77ES nie mają klasy A ale mają chyba najlepsze napędy. Czyli coś za coś...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Wolę drugą odsłonę - mówi się, że X77ES to poprawiony X7ESD :)

To by było super połączenie :)

Zobaczymy, jak zagra z moim zestawem X77ES :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.