Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  651 członków

Sony Klub
IGNORED

Klub Miłośników Sony z serii ES

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Rozbierałeś selektory? Nie myślałeś by ustawić nieco większe prądy?

Dwa, ten radiator tam jest gorący przy zalecanym spoczynkowym, większy prąd mógłby zagotować stopień końcowy bez odpowiedniego chłodzenia.

Accuphase P-450, Visaton Couplet, Visaton Conga, Asus Xonar Essence ONE

o 5%.

5% wytrzyma, ale co ma dać to 5% ? To prawie jak igła w stogu siana.

Accuphase P-450, Visaton Couplet, Visaton Conga, Asus Xonar Essence ONE

Mam pytanie.

Który ze wzmacniaczy sony ma lepszy bas od 500es?.

Chodzi o to ze 500es po prostu jakby bas nie schodzi tak nisko jak powinien a na innych wzmacniaczach np NAD jest ok.

Zależy mi na sony.

Ja własnie czekam na cd do kolekcji 227ESD, zobaczymy jak to zagra z 570es :) Jak nie podpasuje bedzie na sprzedaż. Na pokładzie 2xTDA 1541a i solidne bebechy.

Edytowane przez lukaszLDZ

Ja bym nie dał tyle,wolna wola jeden da drugi nie

Wiem kurcze ale już tyle czekam , szukam chciał bym już mieć może na swieta .. hihi Ale prawda taka ze to tez nie mała sumka .. A ceny esów sa takie kosmiczne ze szkoda gadać z reszta wystarczy zobaczyć olx 770es no i gdyby ten 870 był gdzieś blisko można by było go zobaczyć , posłuchać itd... Edytowane przez Slawi7

to jest model wyższy jak już miał bym kupować wysokiego esa to

wolał bym ten.A nie ukrywam że miałem okazję posłuchać tego potwora

i zrobił na mnie pozytywne wrażenie nie tylko wizualne ale i też

muzyczne.Jestem miłośnikiem sony es i choć już nie posiadam

żadnego klocka tej marki to wolał bym 3,5 k zł wydać na coś dużo młodszego.

Rozglądaj się na ebay kiedyś na licytacji poszedł taki za 2 k zł

2700-2800 wiecej bym nie dal raczej, sprzet jest oryginalny, mam zdjecia tranzystorow na mailu

Tez tak mysle ze 2800 to już dużo za taki .. Przy okazji moje gratulacje :)))) Piekny 830es...

Jak jest w idealnym stanie (+pilot) to te 2800 idzie przełknąć choć to i tak o 3-4 stówki z dużo , musisz koniecznie zobaczyć i posłuchać u gościa na miejscu jak masz możliwość , bo kasa spora ,żeby nie było wtopy .

EVERSOLO DMP - A8 +++XINDAK PA-M +++HARPIA ACOUSTICS JANTAR 2B

Jak jest w idealnym stanie (+pilot) to te 2800 idzie przełknąć choć to i tak o 3-4 stówki z dużo , musisz koniecznie zobaczyć i posłuchać u gościa na miejscu jak masz możliwość , bo kasa spora ,żeby nie było wtopy .

No właśnie nie mam jak za daleko ode mnie :((
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.