Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana auta

Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

kurde jak mnie denerwuje gadanie o mercedesach w stylu ten model to a ten tamto hehe jak bys sie ta marka interesowal i nia jezdzil od dziecka z zamilowania byl w klubie mercedesa wiedzial bys ze to jedna z nielicznych marek ktora swoje rozwiazania zawieszene wielowachaczowych cholernie trwalych skrzyn silnikow karoseri itd nie zmieniala przez lata i modele :)

TAKZE POWTARZAM JESZCZE RAZ DO PANA WYZEJ W201 NICZYM NIE USTEPUJE W124 ! JEST TO JEGO MNIEJSZY BRAT KTORY NIE JEDEN NA PELNYM WYPASIE MA WYPOSAZENIE WIEKSZE ANIZELE NIE JEDEN NOWY PEUGEOT:)

a zywotnosc??? prosze sobie spojrzec na prawdziwego taksiarza w201 lub w124 to symbol europejskiej taksowki z dieslem OM601 200D

potwierdzam to co pisze kolega Vitold,

201 byla i jest znakomitym autem.je nastepczyni C-klasa,jest bezkonkurencyjna ,nawet 10letnia,moze smialo konkurowc z nowymi fordami,oplami,toyotami,hondami,,,

"a zywotnosc??? prosze sobie spojrzec na prawdziwego taksiarza w201 lub w124 to symbol europejskiej taksowki z dieslem OM601 200D"

I w tym momencie się z kolegą zgodzę,na taryfę,po kapustę zdecydowanie tak,czyli typowe auto użytkowe.

Znakomite do jazdy wprost/ zakręty - tragedia/.

190a - kretyńsko wielka kierownica i na auto tej wielkości -ciasnowate i na dodatek głośne.

W124 to natomiast żaglówka,auto dla niemieckiego emeryta.

Tomek,gadasz !

Mercedesa C 10letniego nie ma sensu porównywać do nowego Mondeo,Accorda,Avensisa,czy też Vectry.

W bezpośrednim porównaniu przegrałby we wszystkich możliwych kategoriach/nawet przy założeniu,że mamy do dyspozycji Mercedesa nie jeżdżonego/.

Dalej u nas pokutuje magia nazw, niestety.

jezdziles zdrową 190tka?? jesli nie to prosze nie opiniowac bo wielu chetnych na ten model wprowadzisz w bład ! mialem 190 tke w dieslu 200d byla cicha ! jednak ja jako upór maniaka daimlera benza mialem 190 tke w stanie salonowym ! rebła jezdzą po ulicach to fakt zgadzam sie jezdza takie rebla ze strach ale polecam wsciasc w 190tke z ostatnich lat produkcji 93 zadbaną mam pytanei czym sie ona rozni od w124?:) powiem wprost dokladnie niczym

obecnie jako robowóz mama w202 i w140

zawieszenia te same mechaniak ta sama awaryjnosc? hmm ze wzgledu na cholernie duze wyposazenie 140 stki elektronika to troszke czesciej jest na serwisie nie mylic czescie z co miesiac :) bo auto sie praktycznei nei psuje w202 jezdze coedziennie do pracy natrzepane mam kupe tysiecy km oczywiscie mam ja w dieslu 200d zawiecha ta sama co w201 i 124 a nawet lepsze dali sworznei tym razem z przodu

W201 I ZAKRETY?:))))))) POJEZDZI SOBIE KOLEGO W201 2.6 MOTOR WERSJA SPORTLINE zobaczymy co wtedy powiesz :)

ok,masz troche racji,ale nowy wypust 2000r,czyli 8 letni zmiata nowe,salonowe modele tych marek co wymieniles,pod kazdym wzgledem.

mondeo i vectra????!!!!co za idioci wykladaja na to pieniadze????

nawet accod i avensis ,nie dorastaja modelowi po 2000r do pięt.

ale ja sie na tym nie znam,moge sie mylic,,,hehe

frank :) stare w124 ma rozwiazanie mechaniczne takie ktore dzisiaj opel i ford dopiero daje w swoje autka :) niestety ale mercedes produkuje auta z wyprzedzeniem 15 lat niezaleznie wielowachaczowe zawiechy byly juz w 190tce w 82 roku hehe dzisiaj wiekszosc marek nei mzoe sobie na to pozwolic

sportline to normalny model:))) widac twoja nieznajomosc

sporline to wersja z obnizoną sprezyna zawieszenia i twardszymi telskopami

normalna cywilna wersja tak jak w c klasie werjsa esprit czy sport ja posiadam esprita i nie raz przy 160 na waski drozkach cwaniaczki nowymi golfami zostawali w tyle :) coz niezalezne wielowachaczowe zawieszenie ktore zostalo wypuszczone w 82 roku do dzis niema konkurencji :) na dzien dzisiejszy niema lepszego i trwalszego zawieszenia jak w mercedesie w201 124 140 czy 202

prosze test dla zaintersowanych

TVN TURBO

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Frank

mylisz sie na calej linii jesli chodzi o 190,mialem kilka miesiecy temu 23letnia 190, 2,0 w automacie,bezwypadkowa,I wlascieciel,ok 100tys km przebiegu,wrazenia z jazdy moga pozazdroscic najnowsze modele w/w marek,bardzo cicho we wnetrzu,prowadzenie ,wiecej niz dobre.stan wewnatrz i zewnatrz celujacy,materialy wnetrza,,,,,jakosc niedostepna juz w obecnych czasach.

wiadomo,ze w polsce juz nie pojezdzi tak dlugo,ale pewnie z 10-15lat pociagnie.

Engineer

cos ci sie pomerdalo chlopie, 4 letni hyundai sonata to jest cos innego niz leganza, poszukaj sobie na necie, jak jestes klonem ktoregos debila z forum , to podawaj swojego starego nicka i np numerek 2 , 3 i kolejny to bedzie wiadomo z kim gadka...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Engineer

po drugie chlopie ja nie napisalem, ze to dobry samochod, ja napisalem , ze w porownaniu do nowego fokusa jest dobry, nie bardzo widze rozumiesz drukowane co ci utrudni korzystanie z tego forum...

Gość

(Konto usunięte)

sonata to klasa średnia wyższa a focus to kompakt, a co do 4 letniej sonaty to sonata 2004 to jest to samo co leganza i inne wynalazki dopiero kolejna generacja przyniosła postęp,

PS może zamisat mówić debile z forum lepiej powiedzieć uzytkownicy

Engineer

jakiej klasy sredniej, przeciez napisales , ze szajs.....nie wiem czy jechales kiedykolwiek sonata czy focusem, ale wyraznie jestes znawca gazetowym samochodow, a to utrudnia dyskusje...pozdro

tomus...potrzebuje twojej porady..

kurna cos nie gra u mnie z nosem...przeziebienie???

co polecasz??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

electro, 10 Lis 2008, 22:04

>Engineer

>jakiej klasy sredniej, przeciez napisales , ze szajs.....nie wiem czy jechales kiedykolwiek sonata

>czy focusem, ale wyraznie jestes znawca gazetowym samochodow, a to utrudnia dyskusje...pozdro

nie będę dystkutował z takimi frajerami

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.