Skocz do zawartości
IGNORED

Kto ma Hi-Fi i M 12/03 i mógłby foto?

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Gorąca prośba: kto mógłby zrobić czytelne foto lub scan recenzji z Hi-Fi i Muzyki nr 12/03 dotyczący kolumn KEF Q5?

Ostatnio, dzięki promocji parę osób z tego forum kupiło te kolumny i wszyscy jesteśmy zainteresowani, jak były postrzegane przez recenzenta tego pisma.

Z góry wielkie dzięki.

Moge się odwzajemnić fotką innych archiwalnych recenzji z kilkudziesięciu posiadanych przeze mnie edycji tego miesięcznika.

I przy okazji - WSZYSTKIM SKŁADAM NAJLEPSZE ŻYCZENIA BOŻONARODZENIOWE!

Nie miałem możliwości wysłać wcześniej. Właśnie zrobiłem fotki. Nie jest za pięknie ale przeczytać się da. Niestety przy sztucznym świetle robione. Naturalnego światła jak na lekarstwo.

Wysyłam na maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.