Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy patrioci IVRP

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

jar, to widze bardzo hojny :) ...coś tam na rydzyka chcac nie chcąc też rzuci, bo raz że schemacik zachowan promuje, a dwa ze nazwisko ojca Tadeusza w wyszukiwarkach pcha do przodu :)

• Redaktorzy

maciek, nie piszcie o sobie takich rzeczy, bo żarcik tu, żarcik tam, a potem coś przylgnie. Tak więc nie przesadzajmy w rozpasanym samoponiżeniu, głowa do góry!

ja tam głowę trzymam wysoko.

ale że zima, to w moherze cieplej.

tak się tylko przekomarzamy.

przecież jar1 nigdy nie potraktowałby innego człowieka bez należytego szacunku. prawda?

jozwa maryn, 6 Sty 2008, 14:21

>Cóż, kiedy jar zwalczał faszystowską dyktaturę moderatorów na tym forum, też mi się oberwało.

Każdemu wedle zasług ;-)

Ale nie przesadzaj, tak wiele to Ci sie nie dostało. A już na pewno nie za faszyzm - jedynie za tą próbę 'poprawności' bez konkretnej deklaracji. Generalnie za to, by starać się zjeść jajo bez rozbijania skorupki.

Faszysci mieli przynajmniej jakas Wizje, Klase i Styl (rzymska dzielnica EUR, rewelacyjna moda !)

Natomiast "naszych" faszystow (jozwe z kolegami) stac bylo tylko na wizje typu :

"No to powiedzmy, to sobie wprost nie jesteśmy za karą śmierci ale tego sk***ysyna musimy za***ać i już..."

(klasa II b, architektura budki z piwem, moda - dres)

kolekcjoner,

za bardzo drążysz. zbytnia precyzja jest zazwyczaj niemile widziana. wręcz obraźliwa.

taki, który obraził rozmówcę zbytnią precyzją zasługuje wtedy na miano mohera czy agitatora - że przytoczę tylko te bardziej delikatne określenia

także... miarkuj sobie

No to pozostanmy przy modzie i architekturze.

"Faszystowski" EUR

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A to może być?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak najbardziej ! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ciąg dalszy..

"...Wino na Festiwalu Programów Religijnych

Zarzuty sformułowane przez Gronkiewicz-Waltz dotyczą niezgodnego z prawem wydawania funduszy reprezentacyjnych przez prezydenta, jego zastępców i innych urzędników. Tylko na lunche, konferencje i bankiety wydano ponoć poza odpowiednimi procedurami ponad milion złotych. W 2004 r. prawie 700 zł wydano na wino podawane podczas konferencji "Ubóstwo i niesprawiedliwość". W tym samym roku kupiono alkohol za 2 tys. zł na… Festiwal Programów Religijnych. Doniesienie do prokuratury dotyczy też bezprawnego zniszczenia dokumentu (grozi za to do dwóch lat więzienia). Chodzi o listę osób, które na koszt miasta pojechały na pogrzeb Jana Pawła II. Według prawników ratusza, wśród 180 uczestników opłaconej przez ratusz pielgrzymki mogli być (oprócz oficjalnych przedstawicieli) także członkowie rodzin urzędników - podaje serwis wprost.pl.

– Koszty tego przedsięwzięcia obciążyły budżet miasta na kwotę 420 tys. zł. Na szczęście listę pasażerów udało się zabezpieczyć w straży granicznej i przedstawimy ją jako dowód w sprawie – mówi jeden ze współpracowników ratusza..."

jak tam jar1? cenzura nadal żywa?

nie jesteśmy jeszcze gotowi na całą prawdę?

nie masz odwagi puścić odpowiedzi Jakubiak?

ponoć... mogli być.....

cel uświęca środki? a może wypłata?

• Redaktorzy

Oczywiście, ze nie ma odwagi. Siedzi teraz tu koło mnie i widzę, jak cały drży, pokryty kroplami potu. Na muskularnych ramionach widnieje gęsia skórka. Białość oblicza zdradza śmiertelny lęk.

"Nie -mówi. -Nie mogę, nie jestem w stanie trafić w klawiaturę... -Co będzie, kiedy podam odpowiedź (tej, nie pamiętam nazwiska), co będzie... Daj mi, bracie, szluga, muszę nerwy uspokoić."

Ohydne, dawno nie widziałem takiego strzępu człowieka. Co to strach z nami robi.

• Redaktorzy

Tak bać się braku kasy? To nawet jak, mimo że chronicznie bez forsy, nie trzęsę się z tego powodu i nie blednę. A on, mówię ci, zbladł jak chusta!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.