Skocz do zawartości
IGNORED

....nie kupujcie nudnych wzmacniaczy..

Gość Arek__45

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytalem ponad 30 stron wywiadu z konstruktorem-wiekszosc,recenzje,opinie uzytkownikow.i co wiem? Kolejny brit,ktory twierdzi,ze na rynku pelno gowna, ale on wie o co chodzi w piecach.tak samo twierdzi dnm,avi i moj talk.dla sportu zadam mu kilka pytan laika i zamowie z gwarancja ewtl zwrotu.tylko nie wiem co wziac,4o transformatorowa integre czy koncowke pod lampowe pre.stawiam,ze amerykanska amplifikacja i tak go zamiecie

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

...koncowki i integry maja pasywne dedykowane preampy i tylko z takimi najlepiej pracuja...potencjometry sa zbocznikowane rezystorami co oprocz symulacji log. wymusza wieksze natezenie pradu ze zrodla-lepszy sygnal,bogatszy-tak zalecal rowniez Burmester....

>..potencjometry sa zbocznikowane rezystorami co oprocz symulacji log. wymusza wieksze natezenie pradu ze zrodla-lepszy sygnal,bogatszy-tak zalecal rowniez Burmester....

Takiej durnoty dawno już nie czytałem:(

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Tak jak w "definitywnym remasterze" Thick as a brick. Nowe wydania winylowe podlegają specjalnej obróbce i dopiero na nich należy spodziewać się wreszcie porządnego dżwięku.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

.....wiekszosc to wzmacniacze bez wad...i to jest najwiekszy problem,powstaja konstrukcje ktore musza sprostac glosnikom,tymczasem to kolumny powinny byc budowane dla wzmacniaczy...wzmacniacz z zaletami zawsze pokaze to co na plycie jest najwazniejsze....dla niego n i e ma...zlych realizacji.....zawsze jest muzyka...

• 2 tygodnie później...

Arek__45, 7 Mar 2008, 15:25

>.....wiekszosc to wzmacniacze bez wad...i to jest najwiekszy problem,powstaja konstrukcje ktore

>musza sprostac glosnikom,tymczasem to kolumny powinny byc budowane dla wzmacniaczy...wzmacniacz z

>zaletami zawsze pokaze to co na plycie jest najwazniejsze....dla niego n i e ma...zlych

>realizacji.....zawsze jest muzyka...

Heh, wielki post się kończy, w niedzielę będziesz mógł się przyjacielu po katolicku i bez siania zgorszenia nawalić w trupa, na pewno ci to pomoże, bo po twoich wpisać widać ze cierpisz.

Skoro tak dobrze wszystko wiesz, co jest nudne a co nie, jak również co powinno być dla czego budowane to co ty tu jeszcze robisz? Roześlij swoje CV po wszystkich firmach, albo jeszcze lepiej - założ własną, będziesz miał okazję się przekonać ile warte są te wszystkie mądrości. Jak się okaże że masz rację to pierwszy pogratuluję, ba nawet dobrą flaszkę postawię. A póki co jak nie masz żadnego dosiwadczenia w konstruowaniu i zestawianiu ze sobą sprzętu to moze odpuść sobie wszystkowiedzący i wszystkichpouczający ton.

ARGOS,

Czepiasz się osoby, a nic nie wnosisz do tematu. Po co to. Są ludzie, którzy czym innym się w życiu zajmują i nie od razu muszą zajmować się wytwarzaniem klamotów do muzyki. Za to lubia sobie popisać - ci chcą. Nie możesz tego przyjąć?

Arek__45, 13 Sty 2008, 21:41

moze jednak wezmiesz się w garsc i zostaniesz oficjalnym dilerem tego sprzetu? czytanie o nim w kazdym watku jest lekko mowiac uciazliwe....

Arek__45, 21 Mar 2008, 20:16

>.... gdyby Twoje kolumny tak dobrze sie sprzedawaly to ...kupilbys i sam sprawdzil ..jak i Rehdeko

>..jak jest niestety Wiesz sam...Wesolych Swiat!

>

>..moj wpis byl dla kolegi...

Buahahahaaaaa... Rehdeko nie kupiłbym nawet gdyby kosztowały 1000 PLN... Mam już w domu telefon, a nawet dwa.

Głaz - Za to wpisy Arka wnoszą bardzo wiele... LOL! A czepiam się tego, co jako praktyk uważam za megabezsens. Poza tym ja mu nic nie nakazuję, bo nie jestem jego tatusiem ani tym bardziej mamusią (i jego szczęście bo by miał marnie), ja mu tylko sugeruję, że skoro uważa się za tak mądrego i znającego wszystkie możliwe odpowiedzi na wszystkie możliwe pytania to niech tą wiedzę wykorzysta, zdobędzie pieniądze i sławę konstruktora najlepszych systemów. Albo niech po prostu nie poucza wszystkich tutaj co jak powinno być skonstruowane (a to jest w sumie wspólna cecha wielbicieli R.) jeśli sam nie jest pewien czy ma rację...

A jeszcze tak na marginesie - niektórzy wielbiciele R. mają jeszcze inną wspólną cechę, wszyscy walą z uporem maniaka trzykropki po każdym zdaniu. Gdyby nie to, że cechy te nie powtarzają się u tych samych osób pomyślalbym że to Atopos ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.