Skocz do zawartości
IGNORED

Jadis Orchestra vs. Copland CSA-28

zbylu

Rekomendowane odpowiedzi

eh... jak dzieci :)

chciałbym nawiązać do malutkiego wątku, który został tu poruszony dotyczący monobloków Jadisa z AS2003 (załączam fotkę). czy ktoś pamięta jaką cenę podawał producent i jaką cenę uważalibyście za atrakcyjną w ich kontekście ?

[obrazekLUKASZ-58546_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wrócę do sedna, jeżeli cena jest bardzo atrakcyjna to może być to sygnał ostrzegawczy że coś jest nie tak, choć niekoniecznie.

Np. Pal55 rozglądał się za gramofonem, który był do kupienia też w bardzo atrakcyjnej cenie. Okazało się, że może to być model o którym była kiedyś mowa na tym forum, a z którym to wiązała się pewna wada uniemożliwiająca dokładne wyregulowanie ramienia.

Ja też chciałem sprowadzić sobie z Niemiec CD14 Maranza, ale coś długo nie mogli mi go załatwić i się wycofałem bo nabrałem wątpliwości co do tego czy nie przywiozą mi jakiejś maszyny z ekspozycji która stoi już od dłuższego czasu na półce, a nie nowy prosto z hurtowni.

Trzeba być ostrożnym z tymi okazjami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.