Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie kupić Azur 740a w dobrej cenie?

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z Waszych postów wywnioskowałem, że widzieliście tę kambodżę do kupienia za ok 2,500,

a tu na Allegro tylko w cenie sugerowanej; mało kto w ogóle to ma. Jakieś namiary

na sklep/tipa (o ile termin jeszcze aktualny :-)), gdzie mógłby nabyć wzmacniacz?

--

Pozdrawiam noworocznie,

Wilczek

Choroba, zraziłem się do Kambodży po odsłuchach (domowych) niższych modeli (o 340C przez grzeczność nawet nie wspomnę:-)) - dzwięk jak z metalowego (nomen omen) pudełeczka, płaski i męczący, odechciewa się słuchania muzyki......tak tylko sobie pomarudziłem bo 740-ki nie znam, ale sądzę, że za 2 czy 2,5kzl można kupić z drugiej ręki wzmacniacz przynajmniej o klasę wyższy,

pozdr.

Posłuchaj 640-stki, troche inaczej zagra, i nie słuchaj na przypadkowo zestawionym systemie, zmienisz zdanie od razu, gwarantuje, ale nie twierdze ze idealny, ale w swojej cenie nie wiem czy kupisz coś lepszego, uzywka ok 1kzł.

Ja ciągle myśle o Baltlabie, a 740 chce posłuchac dla zaspokojenia ciekawości, a moze spodoba mi się bardziej, któż to wie

Pozdre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.