Skocz do zawartości
IGNORED

GoodMans, Moze ktos jeszcze ma ?

Gość Kukumber

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kukumber

(Konto usunięte)

Witam, Posiadam goodmansy axiom350 z szafami podlaczone do yamaha-rx-v530rds zwyklymi kablami na DVD LG i gra pieknie. Moze ktos jeszcze mam takie kolumny i chcialby sie zem mna podzielic wrazeniami. Jak na te czasy jestem ciekaw czy doruwnóją jakims B&W ?

Audiofilia z wami :)

https://www.audiostereo.pl/topic/391-goodmans-moze-ktos-jeszcze-ma/
  • 40 lat później...

Witam, mam w zasięgu stareńkie duże monitory Goodmans model 500.

Kumpel dostał je w spadku. Czy ktoś z forumowiczów zna te głośniki? jeszcze ich nie słuchałem....na pewno będzie okazja;)

Głośników nie widać wydają się trójdrożne, nie znalazłem też żadnych informacji w necie.

Możliwe że wkrótce porobię jakieś zdjęcia

znalazłem tutaj podobne monitory te obok magnetofonu szpulowego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

te goodmansy sa stare i specyficzne.W moich mezzo 2 popękał papier w wysokotonowym i nie wiem gdzie ja kupię teraz tak fajne kolumny.To jest własnie bolączka starych goodmansów-leciwośc i niszczenie materiału po 40-stu latach.A ten model ze zdjęcia miał jeden koles na forum i stwierdził że dosyć marne .Zwrotka w nich to chyba jeden kondensator (oczywiscie nie to jest przyczyną) i wyły jak stare radio.

Grundig High Fidelity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.