Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do 400 złotych

wersikator

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mi się wydaje, że w tych elektro voicach siedzą bardzo przypadkowe wysokotonówki, a raczej talie, jakie akurat w ręce wpadły naprawiaczowi po spaleniu oryginałów.

Tanie podloglowki hmm Polaris 200 lub 300 ... basu bedzie tyle w twoim pokoju ze...:) i mysle ze w tej cenie nie kupisz nic lepszego tej wielkosci...

pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Zakończy się jak zwykle - kolega który chciał pomocy zostanie z mętlikiem w głowie.

Jedne rady mają sprostać jego możliwościom finansowym (400zł) i w niektórych przypadkach dotyczą dziadostwa na zasadzie "na to ci kasy starczy"

Inne z kolei namawiają (słusznie zresztą) do zarobienia jakichś nawet marnych groszy, dołożenia do posiadanej kwoty i zakupienia tanich ale w miarę przyzwoitych głośników.

Problem jest jeszcze inny - kolega (patrz w "o mnie") ma - powiedzmy - sprzęt taki sobie. Ale jaki by nie był, najlepiej gdyby zanim coś kupi miał możliwość odsłuchania tych głośników. Biorąc pod uwagę posiadany przez pytającego sprzęt, nikt nie jest w stanie nawet przewidzieć, jak to wszystko ze sobą zagra (oczywiście cudów się nie spodziewam) a więc efektywnie służyć pomocą.

Najlepsza opcja - musisz posłuchać sam przed zakupem.

Dzięki wszystkim za rady. Chyba poczekam z tymi kolumnami na razie i dozbieram na coś lepszego. Właśnie kupiłem pioneera A-66X za 420zł, mam nadzieje że się sprawdzi, dzięki i pozdrawiam, Marek.

Witam,

Na wakacjach kupilem nowe, z gwarancja Gale 3030 za 550zl.

Popytaj moze jeszcze sa dostepne. 3020 byly jeszcze tansze ale juz wtedy ich nie bylo.

“Kejseren er i garderoben!”

• 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.