Skocz do zawartości
IGNORED

ulubieni grabarze.

muls

Rekomendowane odpowiedzi

Pogrzebał naszą nadzieję, że jesteśmy pępkiem Wszechświata.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

macieju...na co argumentów ?Że chory jest chory?Jesli preferujesz małych,słabych i głupich -to twoja sprawa.Jak masz watpliwości co do swoich gustów, to mozemy sie pobawic.Jak na razie chory jest chorym, a lekarz lekarzem.jak sie odwróci to juz bede wiedział ze mam szpital psychiatryczny.Ale z tego powodu nie zamierzam dyskutować z kazdym chorym.

Brutalnie pogrzebała moje nadzieje, wiążąc się z tym dupkiem i Gejem - Ritchie !

A przysięgała, że wyłącznie mnie kocha !

Kobiety to - suki !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

muls,

a ty może należysz do tej znamienitej grupy lekarzy radzieckich, co diagnozowała schizofrenię bezobjawową? czy to tylko efekt współpracy nowego rządu z naszym wielkim sąsiadem?

to świetna choroba - nie trzeba dyskutować i niczego udowadniać. każdy niewygodny jest uznany za chorego i problem z głowy.

to chy

P.S. a wyobraź sobie ten sam tekst w stosunku do ciebie wypowiedziany tak z 6 miesięcy temu. to już byłby ostateczny dowód na totalitarne rządy Kaczyńskich! ale w twoich ustach to brzmi .... (jak to było? a!) jak u normalnego człowieka!

macieju naleze do elitarnej grupy czołowych elit jelit.Kaczynckie nie interesuja mnie jako totalisci ,ale raczej jako bałwany.Ich totalizm raczej by przyprawiał o wrzody zoładka niz przerażenie.Ale wytrzymac sie nie dało.Własciwie żałuje, że odeszli jak grabarze.Nie było maluczkim zobaczyc co naprawdę ZNACZĄ>Kaczyncke.

ale w twoim przypadku chyba nikt nie liczył na jakiekolwiek normalne ludzkie odruchy

także nie musisz się tłumaczyć - dopóki jesteś u żłobu, to jesteś zadowolony i nie musisz się nikim przejmować

a że słabi i biedni? to nie twój problem. ty wiesz jak doić

jasne. dziewczyny się na to łapią? czy tylko tzw. mohery

zastanawiam się tylko jak do tego mają sie te twoje ideały, co wymieniałeś wcześniej?

wiesz... Bartoszewski, Mazowiecki, Wałęsa

to to sa ideały macius.?Patrz -nie wiedziałem.Nie wiedzialem że mam ideałały.To ja sie ciesze ze wreszcie mam te idełały, o którem tak wszyscy mówią.No nie wiem jak sie maja? trzeba by ich zapytac ,czy im leżę.

to jest właśnie kłopot z tobą - jesteś jak Lis - raz taki, a raz siaki

zależy kto płaci

jakby ci zapłacili, to pewnie byłby Bóg honor ojczyzna

tyle o sobie wiemy ile nas sprawdzono

a ty przeciwnie do lisa nadstawiasz cos tam w nadzieji że bedziesz bohaterem?Od nadstawiania nie zostaje sie ,a od czasu zostania bohaterem ...łagodnieje.Po tobie widac bufonade nadstawiacza ,a brak rozumu bohatera.daleko ci do lisa.Również w sensie materialnym.No ale dla ciebie to niewazne.Berecik z antenką i na kolana.Uwazaj na kolana bo przeziebisz a potem zaden rydzyk nie pomoże.A nawet modlitwa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.