Skocz do zawartości
IGNORED

PO wali po oczach, mówi ZIOBRO

aaalfred

Rekomendowane odpowiedzi

aaalfred, 9 Sty 2008, 16:22

>Zbigniew Ziobro zwołał swoją konferencję aby ustosunkować się do doniesień, Ziobro dodał, że "gwóźdź

>okazał się skuteczny podwójnie - procesowo i politycznie.

Patrz kurcze jednak brakuje chłopakowi tych konferencji;-) A dzisiaj powiedział że autentyczne nagranie ("taśmę matkę") które przedłożył prokuraturze to było tak naprawdę przerzucone na komputer i nagrane na płycie CDR. Mógł jeszcze skompresować do mp3 i wrzucić w IPoda;-)

• Redaktorzy

Kompresowane do MP3 było prawdopodobnie już w momencie nagrywania. Pewnie nagrywał na MD albo na SState, analogowe przenośne magnetofony kasetowe już nie istnieją, musiałby ode mnie pożyczyć.

A miele tym jęzorem na tych konferencjach a zdania prawidłowo po polsku sformułować nie potrafi.

Zadania dziesięciokrotnie podrzędne przecież mohery nie nadąża za jego procesem myślowym

no chyba ,że chodzi mu jedynie o onanizowanie sie własnym głosem.

• Redaktorzy

Cóż, pamiętam że w zeszłym roku jednym z częściej zadawanych pytań dot. PiS (w mairę jak wykruszali sie pretorianie Kaczyńskich) było: kto pierwszy kogo załatwi - Kaczyński Ziobrę czy Ziobro Kaczyńskiego. Ale to pytanie obliczone było na trwanie PiS u władzy, do czego ostatecznie nie doszło. Chociaż może zyskało nową aktualność - jakoś dawno Ziobry nie było widać przy zwierzchniku.

A co do mocodawców Leppera, to dla mnie (i wielu innych) odpowiedź była jedna: jeśli w ogóle jest jakiś mocodawca, jest nią Rosja, lub ktoś z Rosją związany.

takich rozgrywek jest/było więcej. nie tylko w tej partii

na przykład:

1. Tusk/Olechowski

2. Tusk/Płażyński

3. Tusk/Rokita

ostatecznie wygląda, że 3 rundy prawyborów wygrał Tusk

chyba, ze będzie jakaś "dzika karta"

no macieju.. .tusk /bush i tusk/mosze dajan ,tusk/putin - ja mam jeszcze pare pomysłow ale kontynuuj.jestes rzeczywiscie dośc zabawny a nawet zabawowy.Chyba ja zajme sie czytaniem.Myslałem że dudus to kres mozliwości.Ale ty jesteś przyszłościa ........

• Redaktorzy

A Tusk-Gilowska? To była runda z knock-outem i przerzuceniem przez liny, aż do loży PiS :-) Poza tym Kaczyński kasował nie tylko konkurencję wewnątrz partii, ale i na zewnątrz - Lepper i Giertych. W końcu to Jaro ich załatwił, nikt inny, szczęść mu Boże. Oczywiście można powiedzieć, że PO robiło to na swój rachunek i na boku, a PiS to był rząd, za wszystkimi tego konsekwencjami. Dlatego nikt nie zapyta Tuska, dlaczego Płażyński nie jest już w PO, natomiast o tą nieudaną prowokację w MR będą jeszcze pytać.

jozwa maryn, 10 Sty 2008, 19:19

>Cóż, pamiętam że w zeszłym roku jednym z częściej zadawanych pytań dot. PiS (w mairę jak wykruszali

>sie pretorianie Kaczyńskich) było: kto pierwszy kogo załatwi - Kaczyński Ziobrę czy Ziobro

>Kaczyńskiego.

Jeśli pamiętam dobrze to ty o tym pisałes,

a w ogóle józwa, czy ty aby jestes tym samym józwą co kiedyś?

tym od nietoperzy?

bo czasami mam wrażenie, że to ktos inny,

po piorze po prostu widać, jakby ktoś mniej wyrobiony?

mówisz muls?

Bush, Mosze Dajan i Putin też byli w PO?

to by wiele tłumaczyło

-------------------------

józwa,

do wyeliminowania Giertycha i Leppera przyłożyła się mocno PO

Kaczyński proponował wybory zanim stworzył z nimi rząd

ale Tusk, dla dobra Polski, zrobił unik

(tzn. z życzliwości proponował, żeby PIS utworzyło rząd mniejszościowy, kierował się wtedy tą samą filozofią, co muls teraz - większość parlamentarna i ustawy nie są nikomu do szczęścia potrzebne, PIS ma rząd więc powinien być happy)

a że o Płażyńskiego TVN i Polsat się nie upomną, to jeszcze nie znaczy że nikt

• Redaktorzy

Żeby chociaż na początek sam zainteresowany... A, z innej mańki, co tak aalfredowi nagle zależy na moim poziomie literackim? Do czytania to ja piszę w żurnalach, a tutaj piszę tylko, żeby aalfreda podciągnąć kulturalnie, a do tego prostego zadania wystarczy odpowiednio prostszy styl.

Wali mowisz :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To tez wali :-) Ciekawe, co jutro Jareczek powie ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

"- Jeśli WSI mnie zarejestrowały jako TW, to chyba przestępstwo. Na pewno nie miały podstaw."

Tak trzymać! Osobiście przeciwko WSI nic nie mam, bowiem były to bądź co bądź służby wojskowe w wolnej Polsce i to, jak sobie poczynały, zależało od kolejnych rządów tej wolnej Polski. Ale Jarek z Antkiem był innego zdania, a tu nagle taki zonk. Ja myślę, że ten Kowal, czy jak mu tam, niezły precedens ustanowił. Teraz każdy kolejny gość z listy współpracowników tej czy owej instytucji, powinien śmiało twierdzić, że zarejestrowanie go było przestępstwem, a on jest tego przestępstwa ofiarą. I nawet żądać odszkodowania!

jozwa za rok nikt juz nic z tego nie bedzie rozumiał.Tak sie zapetli.Ale ja czekam nadal na ta liste maciarka co jest ,ale jakoby jej nie było.Druga co to była piorunujaca i dlatego schowana?Przez króla maciusia I.Czy cos wiadomo o nastepnym wysypie agentów?

no to maciusiu gratuluje mułła u króla pod stołem.To moze on tą sraczke króla wywołuje co troche.Biedny ten król jak i jego poddani.macius a ty sie nie martw.Ciebie nic nie zrobią.ty tylko pilnuj zeby berecik ci nie zasłonił pola widzenia.

józwa,

jaki precedens? a ilu ludzi którzy znaleźli swoje nazwiska jako TW twierdziło, że zrobiono to bez ich wiedzy? i w wielu przypadkach to się potwierdziło

a że facet nazwał to przestępstwem? a jak miał to nazwać? "nadgorliwością"?

są odpowiednie "czynniki", które są w stanie zweryfikować przecież, czy Kowal mówi prawdę, czy nie.

prawda?

muls,

to samo mówiłeś o wszystkich, którzy twierdzili, że wpisano ich na listę bez ich wiedzy?

czy tylko o tych, co nie są poddanymi księcia Donka?

a Wielki Interpretator działa wg tej samej zasady?

"chwała nam i naszym kolegom. ch*jom precz"

jeszcze cię wczorajsze piwo trzyma, bo dalej palce w klawiature nie trafiają

A ja mysle, ze bedzie tradycyjnie. Kto byl wspolpracowal z WSI a jest z "onych" ten jest agent, kapusta i zdrajca Narodu Polskiego, a kto z "naszych" ten patriota goracy, wallenrod i godzien teki wiceministra ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.