Skocz do zawartości
IGNORED

Regularne spotkania WAWA

Bartol

Rekomendowane odpowiedzi

dobry pomysł!

dodaje jeszcze Lublin - u nas też jest kilku forumowiczów, z którymi możnaby się spotkać i pogadać... ostatnio widziałem podobny wątek o Trójmieście.. gra jest warta świeczki :)

Wszystko ok. Tylko problem jest jeden.... odleglosc. Ja konkretnie mialem na mysli forumowiczow warszawskich, choc pomysl ogolnopolskiego spotkania jest wspanialy. Ale stolica sie do tego nie nadaje. Niedosc, ze droga, to brzydka i nie ma gdzie pogadac:) Proponowalbym weekendowe spotkanie gdzies w bieszczadach...

:)

Pomysl troche szalony, kto znajdzie czas? Ale od czasu, do czasu chyba warto zaaranzowac taki zjazd. Dziela nas moze portfele, ale laczy wspolna pasja.

Moze cos sie urodzi... Potrzeba tylko nieco checi i aktywnosci.

Panowie pomoge Wam rozwiazac problem -gdzie leży geometryczny środek Polski

Byłem tam przejazdem i uwieczniłem.

[obrazekLUKASZ-57809_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

->pal55

Temat klubu nie został pominięty, tylko raczej nie został podjęty. To trochę mniej kategoryczne. Myslę, że także z tego powodu, że z racji na miejsce trudno było się zintegrować we 20 przy jednym długim stole i ryczącej "muzyce".

Ale temat jak najbardziej aktualny i nadal jestem za zorganizowaniem czegoś bardziej trwałego, choć niekoniecznie formalnego.

CZY KTOŚ ZNA MIEJSCE, GDZIE MOZNA POROZMAWIAĆ NIE PRZEKRZYKUJĄC SIĘ ??

->Hienka

Na zdjęciu jest napisane kiedy, a nie gdzie ;-)

chcialem zauwazyc ze ty jestes upierdliwy w tej chwili poniewaz pare centymetrow wyzej zadales pytanie "jaka to miejscowosc" takze chyba raczej to ci chodzilo o jedno i o drugie. A na mape tez mozna spijzec i zobaczyc gdzie jest mniej wiecej geometryczny srodek Polski. Nie jestem uszczypliwy ani czepliwy tylko staram sie myslec logicznie. Ty natomiast jestes....... pomysl logicznie i znajdz odpowiedz.

No tak, bede Cie bardzo szanowal. Tyle wnosisz do forum.........pytan.

Juz osiagnales 60 na ponad 80 wpisow. Jestes najlepszy, jestes rekordzista.

I tak za dobrze Ci liczylem. Jeden post jako jedno pytanie. Najczesciej w jednej wypowiedzi (?) bylo dwa pytania. Wiec ich ilosc przekroczyla ilosc wpisow.

Ponowne gratulacje.

=>Bartol, reszta luda

miałem na myśli tworzenie takich "regionalnych" spotkań, a nie ogólnopolskich, które swoją drogą chcę współtworzyć...

dobrze by było wyznaczyć miejsce i dzień, w którym ludzie z jednego miasta mogliby się razem spotykać... powstałoby coś na kształt terenowych oddziałów przyszłego SAP (jeśli podejmujemy już temat stowarzyszeń)

SAP mi sie zle kojarzy :)) choc to najlepszy software na swiecie ;))

Co do spotkan - w Wawie mysle, ze mozna sprobowac "wykorzystac" sklepy - w koncu im zalezy na promocji, nam na miejscu do spokojnego pogadania, a na dodatek dookola byloby sporo ciekawych klockow (zeby bylo na czym oko zawiesic, skoro spotkania sa niemal wylacznie w meskim gronie)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.