Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników podpałki do kominka

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym jednoznacznie i zdecydowanie zdementować pogłoskę jako by na spotkaniach w Jeleniej Górze spożywamy podpałkę do kominka... no może qman trochę, ale to problem jego żony;)) :P

Klubów ostatnio się namnożyło, ale do tego wstępuję.Seba, oby zawsze taka w lodówce się chłodziła.

Dla niewtajemniczonych: Sebastian rozpala w kominku FINLANDIĄ !!!!!!!!!!!!!!! ;-(

dlatego zawsze będę mu przynosił drzewo z piwnicy :-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz Finlandię dobrzejest pić na dworze (polu-zależnie od regionu kraju) póżniej jak sięwejdzie do ciepłego pomieszczenia z kominkiem to efekt murowany ;)

Tak w ogóle to która Finlandia jest teraz na topie-tyle się tego namnożyło nie wiem czy na lepsze?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Rafaell - nie wiem, ja tym tylko palę w kominku, ale qman Ci może powie:)

no a poza tym to wstępujesz czy nie? bo to klub elitarny i warto i szczerze namawiam;)

Seba78, 23 Sty 2008, 13:22

Nie ma głupich najlepsze jest ogrzewanie podłogowe i full automatyka. Mimo szyby w kominku (trochę czyściej ale nie zupełnie w mieszkaniu) to dalej robota głupiego przez parę godzin dziennie, fakt podpałkę można gdzie indziej wlewać;) (przerabiałem to miałem piece węglowe przerobione na elektryczne z automatyką,naprawdę na razie było w miarę niedrogo przez ostatnie 13 lat, nie wiem czy to tak fajnie przez pół roku codziennie targać dwa wiaderka węglax2kursy na poziom5 piętra w nowym budownictwie)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ja chętnie wstąpię jeśli mnie ktoś przyjmie :-)

Jeśli chodzi o podpałkę to preferuję klasyczną oraz czerwoną. Oczywiście po uprzednim zmrożeniu.

Rafaell to nie klub miłośników kominka a szlachetnej podpałki:))) ja akurat używam finlandi;)

Wstąpienie wymaga jedynie delkaracji:) opłaty członkowskie są pobierane okazjonalnie i tylko i wyłącznie na zakup podpałki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.