Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Magnat Vintage 450

koziolekk

Rekomendowane odpowiedzi

Magnaty mają gówniany, natarczywy i ostro grający tweeter. Poza tym zupełnie nie nadają się do współpracy z tanim amplitunerem KD.

Dobrzy ludzie Ci radzili żebyś kupił AE, a Ty nadal swoje. To może kup jak najszybciej cokolwiek, byle taniej, i przestań dupę zawracać.

McGyver ja nie prosilem konkretnie ciebie o wpis, wiec w dupe to ty mozesz pocalowac mnie. Nie podoba ci sie temat opusc go.

Ja mam swoje powody zeby zadwac te pytania i od tego jest forum zeby to robic. A to czy wzmacniacz jest tani czy drogi to zalezy od tego ile ma sie kasy? Nie kazdy ma w glowie pchanie wszytskich pieniedzy w sprzed audio, wiec sie odpieprz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cytuję:

2. Jeżeli zaczynasz dopiero swoją przygodę z audiofilskim sprzetem - nim zadasz zaintrygowany pytanie "jakie kolumny X do wzmacniacz Y" - zadaj sobie troche trudu by samemu poszukać dobrego rozwiązania. Zachecamy do odsłuchów i cierpliwości. Zdarza się, że nim ktoś raczy odpowiedzieć na pochopnie zadane pytanie - ty już zdecydowaleś, że rezygnujesz z kolumn X na rzecz kolumn Y.

3. Unikaj powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony.

5. Powstrzymaj się przed umieszczaniem podobnych (lub identycznych) tematów/postów w kilku katalogach jednocześnie. Takie postępowanie jest postrzegane jako zaśmiecanie forum.

6. Jeżeli wracasz do jakiegoś zagadnienia, dopisz się w swoim poprzednim topiku (w którym była o tym mowa) zamiast zakładać nowy.

post-3550-100001633 1201908978_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

koziolekk matolekk :D

wybaczcie, ale jakoś mi się skojarzyło

a swoją drogą racja

po pierwszem, jeżeli chcesz do kina (wide poprzedni założóny przez Ciebie), to może wpenij się z tymi pytaniami do zakładki kina

po drugie, cytuję; "Moze ja poprostu nie jestem takim zapalencem jak ty", zrozum, tu się raczej zbierają zapaleńcy, a Ty chcesz na tym forum załatwić sprawę w rodzaju: "idę do sklepu i co tu wybrać, byleby było z miarę dobre, a się an tym nie znam, ale ogólnie i tak wiem, że mnie to nie interesuje"

to jest forum dla zainteresowanych :]

tu da się czytać

po pierwsze => jeżeli chcesz głośniki do kina (patrz: poprzedni założony przez Ciebie wątek), to może wepnij się z tymi pytaniami do zakładki kina domowego, może tam poradzą

po drugie, cytuję; "Moze ja poprostu nie jestem takim zapalencem jak ty", zrozum, tu się raczej zbierają zapaleńcy, a Ty chcesz na tym forum załatwić sprawę w rodzaju: "idę do sklepu i co by tu wybrać, byleby było w miarę dobre, a się na tym nie znam i ogólnie i tak wiem, że mnie to nie interesuje"

to jest forum dla zainteresowanych :]

Chruper,

Masz calkowita racje. Zapisalem sie na to forum w konkretnym celu, kupuje szprzet mam kilka typow i potrzebuje zeby ludzie mi pomogli cos wybrac. Caly czas szukam lepszych cen i lepszych modeli, oczywiscei mam ograniczone srodki. A ze jest tu duzo napalencow ktorzy musza miec wszystko najdrozsze i najlepsze, dobrze to rozumiem, kazdy ma jakies pasje. Ale daje to nikomu przyzwolenia by obrazac innych. Nikt nikomu nie kaze odpowiadac na posty w dodatku w obrazliwy sposob, troche kultury ludzie.

Tematu nie podpialem do kina domowego bo pytam sie o frontowe glosniki stosowane rozniez w stereo.

Dzisiaj bylem w sklepie i kupilem:

onkyo tx-sr505e i glosniki AE Neo3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.