Skocz do zawartości
IGNORED

KRK RP-8 a Yamaha HS80

damein

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z was słuchał tych modeli , mozecie powiedziec cos dokładniej na ich temat?spotkalem sie z wypowiedziami ze yamaha jest swietna , ze tak jak brmi na yamahah tak brzmi wszedzie, a o KRK tez slyszalem dobre slowa , a wiec jak sie maja do siebie te dwa modele??dzieki za wypowiedzi

https://www.audiostereo.pl/topic/40279-krk-rp-8-a-yamaha-hs80/

Pewnie z obu będziesz równie zadowolony.

Pomiary Yamaha HS80:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ps. nie kupuj w fabryka dźwięku - mam teraz z nimi ogromne problemy ( nie chcą przyjąć towaru na zasadzie zwrotu - wszystko wskazuje na to że sami uszkodzili sprzęt i na dodatek nie przypadkowo )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kyle wsumie chodzialo mi o to ktore beda lepsze , jakie sa roznice miedzy nimi , slabe i dobre strony tych monitorow

a co do fabryki dzwieku to cos mi sie wierzyc nie chce bo po co mieliby robic takie rzeczy , monitory im schodza jak swieze buleczki i sadze ze mnie miali powodu bo sprzedaliby je w najblizszych dniach , chyba ze ty je uszkodziles , albo byly takie od nowosci bo tak tez sie zdarza.

Monitory były w stanie idealnym od nowości i nie ma szans bym je ja uszkodził ( ze sprzętem zawsze obchodzę się jak z jajkiem - już nie raz oddawałem [do innych sklepów] i zawsze jakoś docierał w stanie idealnym ).

W fabryce dźwięku często się "coś uszkadza" kiedy kupowałem u nich te kolumny to mieli inne ubite do drewna KRK - dziwne że tamte były ubite wg. nich w fabryce ... później przypadek z moimi ( dostałem idealne, do momentu kiedy zamykałem pudełka były idealne ... a jak zadzwoniłem do fabryki dźwięku to były ubite !!! więc nawet mnie nie denerwuj że to ja je zniszczyłem bo przed wkładaniem nawet przecierałem je chusteczką jednorazową aby nie było odcisków palców - po co miałbym to robić gdybym był pierdołą rozbijającą kolumny do drewna ? - pomyśl trochę! )

Dodam jeszcze że kupiłem z tymi monitorami konwerter - też uszkodzony się okazał po odesłaniu .... więc specjalnie/przez przypadek bym po ubijał dwie kolumny i konwerter ?

CHŁOPIE ja sprzedaje czasem sprzęt kilkuletni na allegro w stanie idealnym i nawet kupujący nie chce po odebraniu wierzyć że to sprzęt używany !!!!! (oczywiście zawsze pozytyw)

ps. dodam jeszcze że gdybym nie był takim pedantem to bym nie był taki pewny że uszkodzenia "wykonała" fabryka dźwięku

I skąd wiesz ze monitory im idą jak ciepłe bułeczki ? Pracujesz u nich ?

nie nie pracuje dla nich. Ale mam dla Ciebie ciekawostke. To prawda ze dostali ubite do drewna monitory a wiesz czego bo ja wlasnie go rozpakowalem. bylem wtedy u nich bo wlansie kupowalem jedne monitory i ja zauwazylem to uszkodzenie. wiec moge potwierdzic jak bylo, a ty sie tak nie denerwuj, bo jesli tewierdzisz ze to nie moglec porpstu zrobic to dojdz z nimi do kompromisu , bardzo czesto zdarza sie ze sprzet zostaje uszkodzony podczas transportu , a to je ida im monitory jak swieze byleczki to widzalem , bo mieli bardzo duzo monitorow ktore sprzedaly sie w dwa tygodnie, wybacz jesli cie urazilem , ale sadze ze nie mieli podstaw tak robic , zreszta oni tez cha dbac o opinie, dla mnie byloby to bezsensowne, musisz sie z nimi jakos dogadac nie ma innej rady , ja wlasnie dlatego nigdy nie kupuje przez wysylke , mialem pare przypadkow i juz sie one nie powtorza:) pozdrawiam

ps. moglbys jeszcze cos wspomniec na temat ktory zamiescilem???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.