Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebny krzykliwy odtwarzacz CD

goofy131

Rekomendowane odpowiedzi

>goofy

Ja bym przed podjęciem jakichś działań zakupowych wziął te klocki co masz i poszukał kogoś blisko z innymi kolumnami (byle nie Altusy;)). Nie wiem co prawda nic o twoim DIY, ale nie zaszkodzi tak dla pewności coś popróbować, nawet gdyby miało to tylko potwierdzić, że to nie te kolumny co masz "broją". Zawsze uzyskasz pewność, że krok z wymianą cd to to, czego naprawdę potrzeba.

Co właściwie rozumiecie poprzez stwierdzenie "dźwięk wychodzi przed kolumny" i dlaczego oceniacie to jako cechę negatywną? W zasadzie każdy system jaki miałem grał za linią kolumn i nawet marzy mi sie taki, który by grał również przed (pomijam incydentalne efekty z boku sprzed kolumny na jakichć "watersach" :)

>Staszek

>Co właściwie rozumiecie poprzez stwierdzenie "dźwięk wychodzi przed kolumny" i dlaczego oceniacie to jako cechę >negatywną? W zasadzie każdy system jaki miałem grał za linią kolumn i nawet marzy mi sie taki, który by grał >również przed (pomijam incydentalne efekty z boku sprzed kolumny na jakichć "watersach" :)

Nikt tego nie ocenia jako cechy negatywnej. Tylko kolega Goofy "wystraszył" sięz byt "bliskiego" dżwięku bo ma mały pokój;). A cecha jak cecha, jeden lubi rybki inny akwarium;). Mój obecny system buduje scenę za liniami głośników i też mi się podoba. Na wcześniejszym Diana Krall była blisko mnie, na dzisiejszym sprzęcie dalej. To tak jakby przesiąść się z pierwszego rzędu krzeseł gdzieś dalej (byle oczywiście nie na korytarz;))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.