Skocz do zawartości
IGNORED

Szmacąc autorytety, szmacisz Ojczyznę!

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Walery,

czy to "Wy" to do mnie?

nie pamiętam, żebym cos takiego głosił, ale jak znajdziesz jakiś cytat, to chętnie rzucę okiem

i nie mogę nawet powiedzieć, że od "Wy" już odwykłem, bo nigdy sie do niego nie przyzwyczaiłem

ale jeśli nie potrafisz zwracać się do ludzi inaczej ...

• Redaktorzy

"nie obrażaj się - jak wstydzisz się powiedzieć co tam robisz (poza papierkami), to otwierasz pole dla spekulacji"

Odpowiadanie na tak sformułowane pytania nie należy do przyjemności, czemu więc mam się fatygować? A spekuluj sobie ile chcieć. Co mnie to obchodzi.

Tak się kształci autorytety w "kujni autorytetów" w Toruniu ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Poza tym to co napisał limono jest POrażająco naiwne."

Naprawde ?? ;0) A ja juz myslalem ze stary, zgorzknialy cynik sie robi ze mnie na stare lata -dzieki !

Amerykanie powiadaja ze kto w mlodosci nie byl socjalista i nie chcial naprawiac swiata rzadko wyrasta na porzadnego czlowieka .Niestety, tak jak nasi 100 procentowi katolicy nie znaja i nie czytaja Biblii wcale (bo po co) i nie maja pojecia o historii wiary i kosciola , tak przeciwnicy "komuny" nie maja pojecia o istocie tej utopijnej i jakze "naiwnej " ideologi . Niekompetencja to zdaje sie nasza narodowa specjalnosc stad Polacy na obczyznie kopia rowy a Polki sprzataja (i daja dupy). Pozdrawiam. L

jozwa maryn, 22 Lut 2008, 16:12

>"Polska to naprawde maly i nic nie znaczacy kraj."

>

>W pewnej mierze

a jednak jozwa chylę czoła przed twymi wróżbiarskimi kompetencjami:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

limono zasada jest dośc prosta.Jesli nie czytaja danej ksiazki to tym bardziej mają o niej duzo do powiedzenia.Taki naród.Znajacy sie na wszystkim .To tu, a nie w afryce zaczeła sie era człowieka.

pewnie już znacie ale jednak jeszcze raz warto:

Ukryta Zawartość

jakby ktoś myślał żew kidulci z PO coś mogą...

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Horst, nie tą MIARĘ miałem na myśli. Zresztą z pierwszym zdaniem z cytatu właśnie polemizuję. Jednak podany przez ciebie wątek ma niepokojący wydźwięk. Oto najdrastyczniejszy moim zdaniem fragment:

"Wyprzedzają nas nawet Niemcy. Seksuolog profesor Lew Starowicz nie chce jednak podać żadnych szczegółowych danych."

• Redaktorzy

"Amerykanie powiadaja ze kto w mlodosci nie byl socjalista i nie chcial naprawiac swiata rzadko wyrasta na porzadnego czlowieka ."

Bismarck. Powiedział to Bismarck, co oczywiścienie obniża wartości cytatu.

Ja bym jednak chciał dowiedzieć sie, co oznaczają słowa "żew kidulci" z jednego z jednego z wcześniejszych wpisów.

żew... pomyłka...

że kidulci= kid+adult= pełne prawa żadna odpowiedzialność to sposób rządzenia aktualnej (ale też i poprzedniej) opcji

tylko tyle że kidulci obiecali i kidulci uwierzyli..

Piszę to w tym temacie bo oczywiste jest że jak ktoś jest kidultem MUSI niszczyć autorytety bo sam nim nigdy nie zostanie więc ma kompleksy względem tych co czegoś dokonali..

a że ich wybieramy.... coraz częściej myślę że zasługujemy na zabory....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.