Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

> piter z

Czas wpisywania - nie wydaje mi się. Nie ma ograniczenia. Myślałem o ewentualnych problemach z cookiesami, ale to nie to bo by Ci generalnie nie pozwolił wejść do bocznicy ani dodać żadnego wpisu. Popatrzę, ale dziwne to to jest.

>Piotr Ryka

A cóż Ci przeszkadza, że jestem wcześniej i chcę pomóc ? Jak patrzę po tym co mówiłem, że będę poprawiał - to poprawiłem (obrazki, duże wątki, wątki z apostrofami, regulamin). Nie musisz się stresować moją obecnością ani aktywnością.

wojprzy

No jasne, nie musisz się stresować, twoja własność i możesz gadać bzdury ile wlezie, kto ci co zrobi? Ale jak będziesz co słowo kłamał, to na moją współpracę nie licz.

• Redaktorzy

"To jakaś nowa moda z tym niedotrzymywaniem słowa, nabyta od jozwy maryna, co to też zaraz coś zrobi, zaraz mi wyśle, zaraz da do zrecenzowania, a potem pocałuj mnie w dupę, kolego."

Po prawdzie wciąż były takie plany, tylko czekam na ponowne dostarczenie pre Grace przez dystrybutora. Jednak po namyśle rezygnuję z twego udziału. Może szkoda, bo zdaje się spostrzeżenia dotyczące słuchawek miałeś ciekawe, ale w końcu mogę zrobić to z kim innym. Recenzuj na własny użytek, a swoją dupę zachowaj dla wielbicielek, kamerad.

A naiwne zdziwienie kolegi wojprz trochę mnie dziwi :-)

Piotrze, merytorycznie zawsze chętnie podyskutuję. Na zaczepki, obrażanie itd. reaguję ignorowaniem. Jak tylko będziesz miał problem merytoryczny - z chęcią pomogę. Wydumane problemy musisz niestety rozwiązać sam.

>Piotrze, merytorycznie zawsze chętnie podyskutuję. Na zaczepki, obrażanie itd. reaguję

>ignorowaniem. Jak tylko będziesz miał problem merytoryczny - z chęcią pomogę. Wydumane problemy

>musisz niestety rozwiązać sam.

Jak do draki, to my w krzaki.

• Redaktorzy

Nie ma cię kto za bródkę potarmosić, drogi Ryko? Na tego wojprzy nie licz, on widać z tych grzecznych jest. Idź do mulsa i jemu składaj te serdeczne propozycje, on ma specjalny pakiet na takie okazje.

jozwa maryn

Nie pieprz mi tu kłamco, że na cokolwiek czekałeś, bo wiesz doskonale, że to brednie, a twój chlebodawca wlałby zeżreć własny ogon niż współpracować z kimś, kto go ośmieszył. Grace był już u mnie i to rzekome czekanie na cokolwiek jest kompletną bzdurą na użytek naiwnych.

O mą dupę się nie martw, dużo się lepiej ma od twojej, a mulsem się nie zasłaniaj, bo chowanie się za UB nie uchodzi w dzisiejszych czasach. Jak chcesz się „potarmosić” to możemy umówić czas i miejsce. Do Warszawy się na tą okazję pofatyguję, możesz być pewien.

a twój chlebodawca wlałby zeżreć własny ogon niż współpracować z kimś, kto go ośmieszył

Panie Piotrze,

Miał Pan rację w kwestii słuchawek AKG. Nie mam problemu z tym, żeby przyznać się do błędu. I nie czuję się ośmieszony. Mogę również Pana przeprosić, co niniejszym czynię.

Jeżeli chodzi o drugą sprawę, tym razem mogę Panu powiedzieć ze spokojem ducha, że myli się Pan. Dobierając zespół redakcyjny kieruję się wyłącznie kwalifikacjami osób, które mają pisać.

W procesie powstawania "Magazynu Hi-Fi" w ogóle się nie wtrącam w jego zawartość (traktowany jest autonomicznie i to, co pisze Alek Rachwald, czy Grzegorz Swinarski jest ich sprawą) i przyznam, że pierwsze słyszę o Pana kandydaturze. Pana nazwisko mogę zobaczyć dopiero na gotowych wydrukach ze studia graficznego.

Pozdrawiam

MS

jozwa maryn

Skoro pisze, to zauważył. Teraz leki służą ci za parawan zamiast mulsa? Zważywszy na tradycyjną poetykę tego Forum nie jest to oryginalna argumentacja. Powyżej poziomu najgłupszych się nie wybiłeś. Brakuje ci wyobraźni. Polecam Kabaret Starszych Panów – „Przerwa w podróży” – tam poszerzają.

• Redaktorzy

To może na tym skończymy to małe pitigrilli? Jako obrażony mam wybór reakcji i ewentualnie broni. W związku z tym wybaczam ci, Ryko.

• Redaktorzy

Nie bądź zbyt surowy, macieju. Ryka też człowiek, jak my wszyscy i czasem może się zdenerowować. Nawet na to, ze przyszedł fachowiec zreperować forum, mimo że miał reperować jutro. Ja się nie gniewam.

Stryjecki, 2 Mar 2008, 19:01

Wszystko to głupstwo i nie ma się o co spierać. Jednak nie dotrzymane obietnice (jozwa maryn) są sprawą przykrą i żenującą, bo ja nikogo do niczego nie obligowałem, ani nie wywierałem nacisku.

Przeprosiny przyjmuję, choć sama sprawa jest marginalna i jedyne, co w niej ważne, to możliwość posłuchania AKG K-1000, ale podobno pan ich już nie ma.

Natomiast tekstu: - „przyznam, że pierwsze słyszę o Pana kandydaturze. Pana nazwisko mogę zobaczyć dopiero na gotowych wydrukach ze studia graficznego.” – ni w ząb nie rozumiem. Może jakieś uściślenie?

>To może na tym skończymy to małe pitigrilli? Jako obrażony mam wybór reakcji i ewentualnie broni. W

>związku z tym wybaczam ci, Ryko.

Chyba raczej podaję tyły.

>Skoro pisze, to zauważył.

Dotarła do mnie informacja o zmianach własnościowych. Przeczytałem wątek na forum HFM, a że informacje były dość skąpe (za to emocje hoho!), to wpadłem zobaczyć, co się dzieje. Jak widzę, dzieje się sporo.

Chyba Pan jednak trochę przecenia znaczenie dyskusji sprzed miesięcy, a może i lat. Ja w każdym razie mam do tego spory dystans.

Skoro już jestem, życzę temu serwisowi sukcesów i dynamicznego rozwoju. Tak samo osobom, które zakładają nowe forum. W Internecie jest mnóstwo wolnego miejsca dla wszelkiej aktywności.

Pozdrawiam,

MS

Streyjecki

>Chyba Pan jednak trochę przecenia znaczenie dyskusji sprzed miesięcy, a może i lat. Ja w każdym

>razie mam do tego spory dystans.

Przeciż napisałem, że to głupstwo. Nawiasem mówiąc góra z górą się nie zejdzie, a tym bardziej człowiek z człowiekiem.

>Przeprosiny przyjmuję, choć sama sprawa jest marginalna i jedyne, co w niej ważne, to możliwość posłuchania AKG K-1000, ale podobno pan ich już nie ma.

Natomiast tekstu: - "przyznam, że pierwsze słyszę o Pana kandydaturze. Pana nazwisko mogę zobaczyć dopiero na gotowych wydrukach ze studia graficznego." - ni w ząb nie rozumiem. Może jakieś uściślenie?

Przepraszam, pospieszyłem się trochę z wcześniejszym postem. Z AKG K1000 miałem dużego pecha. Pierwsza para przepadła, drugą chciałem kupić na e-bayu. Niestety, jakiś Włoch mnie haniebnie przekręcił. Naiwnie zgodziłem się na płatność przez Western Union.

Są to świetne słuchawki i mam nadzieję, że w końcu będę mieć do nich więcej szczęścia. Prosiłem już nowego dystrybutora AKG, żeby postarał się wydobyć jedną parę z otchłani magazynów producenta. Ale jest z tym pewien problem. Na razie korzystam z K701.

Jeżeli chodzi o Magazyn, już wyjaśniam. Prowadzi go Alek a my jedynie sygnalizujemy, co jest aktualnie dostępne do testu. Zresztą i tutaj załoga MHF radzi sobie sama. Staramy się nie wnikać w jego zawartość. Tak samo w kwestii doboru współpracowników. Testy mają po dwie opinie, a ich autorzy korzystają czasem z własnego kręgu znajomych przy doborze do pary. Zdarza się, że pojawiają się teksty osób całkiem nowych. Jeżeli tylko mają odpowiednią wiedzę i zdolności "pisarskie", to nie ma problemu. Ale to też może ocenić osoba prowadząca tytuł. Jeżeli już to robi, to znaczy, że ma kredyt zaufania redakcji HFiM.

Pozdrawiam

MS

ryka-nerw puszcza.To zrozumiałe.Bo bez tego daru niebios nie potrafimy juz.Szczególnie jak jest podczas... tak miło.Ale to nie koniec swiata.Byc moze to dopiero poczatek......wyłaniaja sie zarysy.....A co ty chcesz od woja.Wój jak wój.Specjalist.A moze większy jak ty.My tu w UB znamy sie na ludziach.A raczej na słabostkach ich.

Stryjecki, 2 Mar 2008, 19:36

Skoro sprawy Magazynu prowadzi Alek, to sprawa jest całkowicie klarowna, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Myślę, że nie muszę tego dogłębniej wyjaśniać...

Więcej szczęścia z AKG K-1000 życzę.

Pozdrawiam

PR

taak , ale jak ktos w glupstwach nie dotrzymuje slowa, to i w duzych rzeczach nie ma honoru, tak zwykle bywa..

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Redaktorzy

Misunderstanding. Ryka o tym formalnie jest poinformowany, ale faktycznie jeszcze nie wie, że wie, bo nie zajrzał do priva. Nic takiego, wspomniałem, ze się nie gniewam.

Zresztą, rzeczywiście, mogłem go poinformować o przedłużającej się zwłoce, mea culpa. Trochę byłem jednak zirytowany, od czasu kiedy zaczął w tym samym stylu dyskutować ze mną na wszystkie inne tematy. Niestety, nie jestem świętym, czasem potrafię być niemiły.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.