Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie otwierają się, bo nowy właściciel ulepszył forum wporwadzając nowe błędy do skryptów. NIe testujecie chyba wogóle tego co robicie.

Miało być ładnie a wyszło jak zwykle, tematy ze znakiem zapytania na końcu nie otwierają się, chyba już się domyślacie czemu, drodzy webmasterzy?

Poza tym pod operą kaszani się czasami pasek nawigacji po zakładkach, zainstalujcie sobie kilka przeglądarek.

pozdrawiam

normalnie przedszkole przecież błąd jest oczywisty, jak już chcecie ładne adresiki to zróbcie zamiany znaków w ciągach adresowych, no chyba że przeglądarka ma się domyślać ze ten ? to akurat pytajnik a nie znak, że lecą dalej parametry

Tadeiro, 7 Sie 2008, 15:58

>Brak możliwości otwarcia niektórych tematów,przykład :The requested URL

>/Lampa_-_powrot_czy_chwilowa_moda was not found on this server.

Właśnie zauważyłem że przestały się otwierać te tematy gdzie na końcu zdania jest znak zapytania ;)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Taaa, niedługo przestaną się otwierać te ze znakami interpunkcyjnymi, z drukowanymi literami, z podwójnymi nazwami w nickach i zostanie Copyright Site 2008.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

"44810 Naim Nait 3 + Naim Cd 5i lub cóż innego? zwisu123 14 23:47 / 10 min. temu"

No ciekawe, niektórzy mogą dokonywać wpisów, ale tematu JA nie mogę otworzyć nawet tego który sam założyłem, ze zdjęciami, rysunkami i wpisami innych Forumowiczów.

To, co przez jednych jest uznane za stan "normalnośći", dla innych stanem "normalności" nie jest...

Kolejny temat "Klub Infinity Classics" się nie otwiera. Zamiast - komunikat "The requested URL /Klub_ was not found on this server"

Czy ktoś wreszcie ruszy cztery litery, by można było normalnie korzystać z tego forum???

Temat "Klub Infinity Classics" w dalszym ciągu - bez użycia trotylu - jest nie do otwarcia, niczym radziecka wojskowa konserwa ze słoniną!!!

A może mam zatańczyć kankana, albo wypowiedzieć hasło "Sezamie..."???

mam problem z dodawaniem fotek. problem zauważyłem w czwartek. próbowałem dodawać fotki o właściwej rozdziałce i rozmiarze. w kilku wątkach jest tak samo. po podaniu ścieżki do zdjęcia i kliknięciu "dodaj wpis" pojawia się znów to samo okno do pidania posta, ale już bez ścieżki.

• Redaktorzy

Strona była zwalona przez godzinkę czy dwie, nie wiem jeszcze, co się stało, w każdym razie przepraszam za brak dostępu do forum.

Proszę w temacie nr 44931 w dziale DIY DAC: CS8416/WM8740 - balanced.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) poprawić (usunąć) dwukropek bo jest błędnie identyfikowany przez przeglądarkę jako "dac:_CS8416/WM8740_-_balanced._44931.html" - "Błąd!

Nieznany lub nieobsługiwany typ adresu"!

Również proszę zmienić pisownię działu "Diy" Forum na "DIY".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Nie ma możliwości ingerownia we wpisy. Autor wpisu musi sam wkleić jeszcze raz link. Gdzie jest błędne DIY? Z poziomu forum widzę wszystkie dobrze wpisane.

Nie chodzi o link wewnątrz wpisu. To temat, pod którego nazwa jest w ten sposób tłumaczona na adres URL - z nieszczęsnym dwukropkiem. Tytuły wątków chyba można poprawiać, chodzi o eliminację psującego dwukropka - nie można wejść z linka (tematu), tylko po numerze.

czy woj moze swoim intelektem wyciagnąc z czarnej dziury temat..magnetofon.mimo wpisania sie do niego nie wyszedł na czoło.A wiecej ,mimo pisania cały dzień całej strony i zapisania na wszelki wypadek ctrl+c nie tylko ze wszystko znikło to cały wpis też.

Szanowny Oberredaktorze,

przed chwilą wcięło mi merytoryczny post wyjaśniający trochę sprawę ustawiania antyskatingu bez przyrządów. Sytuacja taka powtarza się zawsze gdy pisze więcej niż parę zdań. Takie dziwactwa bardzo zniechęcają do pisania sensownych tekstów. Czyzby preferował Pan "szybkie grepsy"? Jesli nie to prosze cos z tym zrobić. Porad w stylu "pisać w Wordzie" i wklejać proszę sobie oszczędzić.

• Redaktorzy

Czy straciłeś tekst, bo wylogowało cię w trakcie pisania? Był okres ze dwa miesiące temu, kiedy zdarzało mi się to regularnie, ale ustąpiło (ku memu zaskoczeniu) po reinstalacji systemu w moim komputerze. Tym niemniej, jeśli to włąśnie tak się odbyło, potwierdź, a ja sprawdzę, jak w tej chwili wygląda kwestia logowania i wylogowywania, może tu coś jest nie tak. To bardzo irytujące.

• Redaktorzy

muls, nie wiem co się stało. Wpisałem kropkę i prawidłowo wyniosło Magnetofon na górę. Co do zjadania wpisów, to p.wyżej.

>Czy straciłeś tekst, bo wylogowało cię w trakcie pisania?

Nie, cały czas byłem niezmiennie zalogowany. A propos logowania: Czy tu rządzą jakies reguły? Czasem zostaję zalogowany samoczynnie (po prosyu okazuje się, ze jestem zalogowany po wejściu na stronkę, a czasem muszę to zrobić ręcznie.

szanowna redankcjo.Ja z dwóch computrów wpisałem tekst i zaden nie podniósł tematu Magnetofon.Linjika da sie wpisać ale pół strony - nie.Nie łapie nawet ctr +c.Nie mozna przeprowadzic powaznych awantur w takiej sytuacji.To jak woj nie moze to moze moze pania jadzi?

generalnie nie mam tego tematu na liscie wszystkich tematów.jak znajde jakis stary i zrobie wpis to przesuwa sie.Ale magnetofon musze znależśc w wyszukiwarce bo nie mam go w wykazie.I wtedy dodanie wpisu nie przesuwa mimo ze wpis pojawia sie w temacie .Ale tematu nie mam na poczatku listy.

• Redaktorzy

muls, w tym wypadku nie wiem, co się dzieje. Dwa razy wyszukałem temat Magnetofon wyszukiwarką i dokonałem wpisu, który natychmiast wyniósł temat na górę listy - drugi raz przed chwilą. Trudno mi w tej sytuacji zgłosić błąd, którego nie jestem w stanie powtórzyć. Wygląda to na typowy błąd strony, ale w takim razie powinien zdarzać się przy korzystaniu z dowolnego konta.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.