Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o zgłaszanie błędów

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

redankcja ucieka od odpowiedzi.ten sam problem pojawia sie na dwóch zupełnie róznych komputerach .Taki sam efekt.Nie ma tematu magnetofon i nic sie nie przesuwa.Mozna go zobaczyc TYLKO w wyszukiwarce,zrobic wpis ale mały i tyle .Generalnie go nie ma.

jachuiku generalnie z uwagi na to ze ty tam masz bardzo duzy udział, to postanowiłem -ze ja nie.Nie ma to juz CO wcisnąc .Taki nagły nawał informacji.Mozna jacchcik ci....pogratulować!!!!Masz łeb, który sie kiwa.Moze z tego intensywnego kiwania takie ...bryzgi?

muls - sprawdziłem u mnie

temat jest na liście, po wpisie przenosi się na górę

tak więc sprawdź czy nie masz go na liście ignorowanych tematów

jaką masz przeglądarkę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-29-100007388 1219568819_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

może to ma związek z tym %5C w linku?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

josef ja tez tak moge zrobic ale nadal nie mam tematu na czele strony.dzieje sie tak na dwóch ROZNYCH komputerach -w roznych sieciach.Dodatkowo chciałem zrobic duzy wpis to cały przepadł i tak dwa razy.

"Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "wzmaki" nie jest przypisany do żadnego programu"

takie coś wyświetla mi firefox przy probie wejścia do tematu nr 39972 "Wzmaki: SONY TA-F550ES vs. MARANTZ PM-52" autra: Reaper

ten sam temat- tylko zamiast Firefoxa użyłem Opery:

Błąd!

Nieznany lub nieobsługiwany typ adresu

Próbujesz odwiedzić adres wzmaki:_SONY_TA-F550ES_vs._MARANTZ_PM-52_39972.html, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.

Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo.

• Redaktorzy

Uzyskałem na razie odpowiedź:

"generalnie jest problem z watkami z dwukropkiem w tytule. ale do jutra ma byc naprawione."

Chyba więc będzie ok.

chce zgłosić błąd jest nim VOICE KRAFT nie dość że spamuje całą bocznie to jeszcze zachowuje sie nie kulturalnie w stosunku do innych użytkowników tego forum.

pod operą 9.24 czasami robi się tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ponownie podnoszę problem "przepadania" dłuższych postów (ściślej długo pisanych). Jednocześnie uzupełniam, że podobnie dzieje się z Wysyłanymi PW: jeżeli były długo pisane - znikają. Swego czasu znikały nawet krótkie, ale to jakby zostało poprawione.

Następna sprawa to procedura zgłaszania wpisów do moderacji: Zgłoszenia nie są kwitowane/potwierdzany odbiór?. Nie wiadomo co się z tym dzieje. A sprawa jest prosta: jest dużo zgłoszeń na kogoś od różnych osób to ban, czy coś. I wypada jakos reagowac na te zgłoszenia.

• 3 tygodnie później...

to forum od kiedy zosatło "przyozdobione" w wodotryski to kompletne gówno.Chciałem założyć temat ale się nie da i w dodatku nie ma komunikatu dlaczego,wątki ładują się ślamazarnie długo nic dziwnego tyle tu flashowych chwastów i innych pierdół.

T bolt ja mam ten sam problem po kliknięciu dodaj wywala mnie na górę strony gdzie znowu czytam

Przed dodaniem nowego tematu zapoznaj się z regulaminem forum AudioStereo.pl

myślałem że muszę gdzieś zafajkować że się zapoznałem z regulaminem albo skorzystać z wyszukiwarki i wtedy puści ale nic po kliknięciu DODAJ TEMAT wywala na górę strony, jeszcze jedna mała rzecz przy dodawaniu zdjęcia czytamy:

(Uwaga: akceptowane formaty to JPG, GIF, PNG, maksymalny rozmiar pliku to kB, szerokość: 900px, wysokość: 900px)

nie ma podanej limitu wielkości pliku no chyba że jest to poprawne czyli zdjęciu 1kb o wymiarach 900x900 :D

T-Bolt chyba mam pigółkę - zakładam że mieliśmy ten sam problem bo i Ja i Ty chcieliśmy dołożyć zdjęcie a że tam nie pisze jaki limit do dołączałem takie jakie zrobiłem, skapnołem się jak dołączałem zdjęcie w innym wątku bo tam było wyraźnie napisane LIMIT ZDJĘCIA 100Kb. Obrobiłem więc moje zdjęcie do 99,8kb i jest temat założony więc jeśli chcesz założyć temat ze zdjęciem sprawdź jego wagę czyli 900x900 i max 100kb.

A czy pan redaktor widzi ten limit ZAKŁADANIU NOWEGO TEMATU i przy DODAWANIA NOWEGO WPISU? bo ja widzę tylko przy dodawaniu wpisu w wątku a przy zakładaniu tematu już nie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.