Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiohobby.pl

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

e, bez rzesady. Serwis juz by śmigał, ale nie wząłem/przesłano mi hasla do bazy danych. Jestem ze Zbyszkiem umówiony ze 9-10 hasło mu podeślę i serwis rusza przed 13.

Sorki za opóźnienia, wynika to z mojej niewiedzy....a chlopakom udostępniającym serwer widocznie z głowy wypadło....nie wiem zresztą po co zakłądali dodatkowe hasło do bazy danych....jutro pogadam.

eee... to znowu dziś nic nie będzie z zalogowania (cholera, ja tu normę wykonuję za cały 2007 rok :) więcej wpisów w dwa dni niż w całym 2007 roku poczyniłem - po prostu coś się dzieje)

Wyszło jak wyszło, zamiast narzekać proponuję zastanowić się jakie kategorie założyć na wejściu:

1. DIY

2. Bocznica (obowiązkowo!!!)

3. Techniczne (zgłaszanie błędów, propozycje, dyskusje o regulaminie, czy wprowadzić moderacje itd.)

Czekam na dalsze propozycje.

k**wa jego ch*ja MAC!

inaczej nie moge

od 2 dni chce sie k**wa zalogowac i niemoge, pisze mi "zabroniony dostęp, plepleple, jak coś skontaktuj sie z adminem"

Myślałem że to problem serwera , ale z "K.U.R.W.A" innego kompa już mi działa, i okazuje się ze serwis działął, więc co jest K****, można sie WK*****

sory za bluzgi, poniosło mnie;)

>zhornik, 4 Mar 2008, 18:21

>2. Bocznica (obowiązkowo!!!)

Mam wręcz odwrotne zdanie na ten temat.

Uważam, że właśnie Bocznica spowodowała kryzys (niektórzy

powiedzą upadek) tego forum.

Koledzy spokojni i wyważeni w zakładkach merytorycznych

w zakładce Bocznica doświadczają ataków teutońskiej furii

(dla maćka wyjaśnienie: o kurcze, nie ma w wikipedii, radź sobie chłopie sam).

Żeby uniknąć wycieczek osobistych ja mogę służyć za przykład :-).

Tak więc won z polityką!!!

Jestem Europejczykiem.

zajrzałem do "o mnie" tej kanalii nameleskluba,

okazuje się że LUKAR wywalił mnóstwo jego wątków,

ta zakała swego czasu zakładał setki wątków tak samo jak vlad,

ale dzis ich już niewiele zostalo, jednak LUKAR śmieciarzczasami robił dobre rzeczy,

wywalał wątki zakały nameleskluba

Jaro_747, 4 Mar 2008, 18:56

>Że też ciebie nie wywalił.

>Trzymał cię tu chyba tylko na zasadzie cielęcia z dwoma głowami :-).

Po prostu siedzialem cicho przez prawie cały rok... cholera byłem nawet do tego przymuszony, ale od kilku dni już nie jestem :):):)

1. DIY

2. Bocznica (obowiązkowo!!!)

3. Techniczne (zgłaszanie błędów, propozycje, dyskusje o regulaminie, czy wprowadzić moderacje itd.)

4. Stereo

5. Analog/lampa(zakladka lączona, patrzac jakim wzieciem cieszą sie te zakaldki na audiostereo sokojnie mozna je oąłączyc)

6. Zakaldka handlowa(wymyscie nazwę...moze nowosci handlowe ? ....) - zakladke tą zadedykujemy wszystkim predsięwzieciom handlowym pojawiajacym sie na serwisie. Obiecalem ja i chcialbym zeby za jej pomocą udalo sie nico opanować czasami bardzo swobodny ruch handlowy na forum :)

Tam bedzie wszystko jasne: wchodzisz jak do salonu audio :)

Trzeba też bedzie znalexc miejsce na opinie....reportaże/artykuły

W pzyszości planuję profi audio

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.