Skocz do zawartości
IGNORED

www.audiohobby.pl

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

już kupili

Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer www.audiohobby.pl odpowiada zbyt powoli.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Gustaw, przykro mi ale audiohobby nie jest na sprzedaz i nigdy nie będzie :)

Nie kusi mnie wizja ze kiedys być moze bedzie to coś warte....zylbym tak jak zyję czy z audiohobby czy bez niego, ale tu już pisac poza bocznica nie mam weny.....a teraz to w zasadzie czekam tylko n hasło do bazy danych, odpalenie serwisu i spadam stad.

>lancaster

>Gustaw, przykro mi ale audiohobby nie jest na sprzedaz i nigdy nie będzie :)

A jak cię Monika poprosi?;)

Już miałem taką spółkę. Wszystko było fajnie w interesach dopóki baba kolegi nie zaczęła próbować pchać w to swoich łapek. Wcześniej wydawało się że znam go dobrze , że takie rzeczy nie mają na niego wpływu a tu ... przeżyłem niespodziankę. Szkoda chłopaka, bo mieszanie baby skończyło się dla niego znacznie gorzej finansowo niżby miał bez tego mieszania. To tak ku przestrodze;)

>lancaster

Tu już kolega zoltar7 jako jedną z możliwych wersji wydarzeń kreślił wizję przyszłej, kolejnej zmiany właściciela "audiostereo". Jest to możliwe, że audiostereo będzie wędrowało z rąk do rąk. To przecież teraz nic tylko towar handlowy.

clo, dlatego wszystko zamierzam konstytucyjnie już na początku zabezpieczyc. Serwis będzie wlasnością wszystkich go tworzących....mozna by powiedziec niczyją :) Nie bedzie/nie ma opcji zbycia/sprzedazy.

Jednak jako ze zarówno rachunki jak i koszty zwiazane z dokupowywaniem dysków spadna na formalnego własciciela :) to tak jak pisalem cala reklama spoza branży bedzie platna i mam nadzieję ze z tego sie jakos utrzymamy. w zakladce salon audio moze zaproponuje platne banery....jeszcze pomyslę jak to rozwiazać zeby całosc miala płynność.

clo, jedno jest pewne audiostereo kupili handlowcy nie pasjonaci....nie kupili tego filantropijnie....n. zeby przekazać nieodpłatnie forumowiczom i nie zdziwie sie jezeli serwis zostanie ponownie zbyty...nie moj biznes zresztą...mi już to co sie stało nie odpowiada i nie potrzebuję dalszych "transakcji".

bla bla bla

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zmiana regulaminu achh

Ukryta Zawartość

>voldemort

Jak będą wciskać kit (a na pewno będą wnioskując przez analogię z gazetek audio) to będziemy na audiohobby to "prostować". Niech tylko jakiś "specjalista" trzaśnie reklamową recenzję jakiejś płytki którą kupiłem i kurzy się teraz u mnie na półce - suchej nitki nie zostawię.

wiem to zresztą sam zobacz fachowcy z gazet przecież to nie wybaczalne moja żona by tego grajka złożyła

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie mam info ze admin biega gdzies na miesi, ma info czego potrzebujemy i jak tylko bedzie ma dostep do komputera zaraz nam da to haslo...na tą chwile niec wiecej zrobic nie mozemy. Co jakiś czas tam powydzwaniam...miła dziewczyna tam obsluguje :)

>>namelessclub

Serwis jest gotowy do uruchomienia (bynajmniej sprawia takie wrażenie). Zostało jedynie połączyć go z bazą (do której hasła jeszcze nie mamy), wgrać bazę i całość ruszy.

>>lancaster

Wczoraj mówiłem że jestem wolny do 13:30. Ale wezme komputer na wykład, jest tam sieć radiowa także mogę działać do 15, później około 2h przerwy i dalej można kontrolować jak działa forum...

Zbyszek, spoko. Idx na wyklady bez laptopa....bez przesady. Będę ich molestowal na okragło, a calosć uruchomisz na spokojnie po powrocie do domu. Koledzy myslę nie maja nic przeciwko...jakos te pare godzin na audiostereo ścierpimy :)

wlasnie pojawil sie klon jozwy maryna :)))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.