Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie BOSE do amplitunera AV Panasonic?

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o rade bardziej doswiadczonych. Na co zwracac uwage? Jaki model wybrac? Ewentualnie rowniez jaki dobrac ampli Panasonic? Pokoj 18m2, muzyka elektroniczna itp.

Pozdrawiam!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

https://www.audiostereo.pl/topic/40569-jakie-bose-do-amplitunera-av-panasonic/

>szakunec

ale ja też właśnie udzieliłem sugestii w stylu "nowego forum" koledze foxbatowi;).

Teraz "Klub miłośników DOBRYCH (nowych) miniwież" będzie przeżywał prawdziwy renesans;)

takie duze moga byc? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Astaroth, 29 Lut 2008, 22:31

>foxbat nie myślisz compleksowo a empetrójka?

>Czym chcesz napędzać te Bose?

>Badziewiastym Cedekiem?

ha! i tu cie mam! napedzac bede z telefony obslugujacego mp3!!!!

Co to za balagan, prosze admina, redaktora, czy kogo tam badz, o przeniesienie watku do kina domowego.

A co do tych bose z obrazka to do wypasionego telefonu z mp3 i ampli panasa to chyba za male, kup se koniecznie wieksze, najwyzej nim nazbierasz na telefon sluchaj eski, zetki i rmfu.

>Co to za balagan, prosze admina, redaktora, czy kogo tam badz, o przeniesienie watku do kina

>domowego.

ale chyba Admin ma tekie bose coś...

chyba więc niepolitycznie jest sugerować, że to gorszy sort z przeznaczeniem na mniej prestiżowy dział?

kolega siedze w bose od dawna...kolumny tylko 601 lub 901 - pierwsze swietny bas a drugie to czyste direct-reflecting wiec 90%dziwkeu odbitego ale basu malo(trzeba subwofer)....polecam serdecznie....male kolumienki w stylu 201 czy 301 tez graja fajnie ale raczej dyskoteki ci nie zrobia.....

• 2 miesiące później...

co do bose to najfajniej w kinie domowym wypadaja zestawu acoustimassa czyli 5 satelitek + aktywny sub...dziala to wg zasady nie widac a slychac...uwazam osobiscie z e bose robi dosc drogie sprztey ale warte swojej ceny...ja mam kino zlozone na glosnikach:2 fronty to bose 901 MKII,surroundy to bose 100 a centralny to 1 podwojna sztuka bose AM-5...dla uzupelnienia do tego sa jescze 2 subwoofery bose AM-5...naturalnie z bey napedzic taki zestaw to sam ampli nie starczy....ja mam pod ampli podpiete 2 koncowki mocy (pod fronty oraz pod subwoofery)..2 satelity i central graja z koncowek amplitunera....efekt ogolny jest powalajacy....kazda osoba jest wprost zachwycona przestrzenia dzwieku..naprawde polecam

lol2 widze ze clo2 i foxbat urzadzili sobie zabawe ;) nieladnie:P

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.