Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

Walery, jedyna analogia My Oni to taka ze na audiohobby mogą tworzyc o kształcie serwisu wszyscy i tam sie czuje jak najbardziej "My" a tu życie trzódki pod wodzą wieprzyka organizuje centrala "Oni" jak to ich nazwales....jak bedziesz wszędzie widział kaczki, IV RP i analogie do nich to strita dostaniesz....wyluzuj facet i pisz sobie gdzie chcesz. Dla mnie żaden kłopot, choć zapraszamy wszystkich....a usuwane będą tylko epitety, wulgaryzmy etc czyli n. Twoje texty pod moim adresem i nie byoby kontynuacji. Co do mulsa sprawa wygladala dokładnie tak samo - zaręczam. Jeżeli masz jak zwykle ostatnio natchnienie do wyszukiwania haków(też dobry znany kaczy obyczaj) to sobie poszukaj, bo mnie szczerze mowiac to nie kręci.

muls, no to tez masz do dyspozycji forum gdzie interesiki będą jane a nie z partyzanta. Nikt nie bedzie faworyzowany - każdy za darmo na jawnych zasadach będzie mogł się zareklamować i będzie to jasne dla wszystkich - ze to reklama. Będzie temu poswięcony osobna zakladka - audio salon....chcesz wchodzisz, nie chcesz idziesz na spacer, albo do teatru....jak sobie je zbudujemy tak ono będzie wygladalo i to niezależnie od tego kto będzie adminem. Na adminie będa ciazyy tylko obowiązki bilansowania wydatków i wplywow z reklam, oraz rozwoju serwisu w kierunku gwarantujacym pełna niezaleznośc .....czyli krotko i na temat nie wpierdzielać sie w gospodarkę, nie budowac ZUSów naczelnych, które trzeba utrzymać, nie być nastawionym na utrzymanie administracji, a w szystko to muls z postów pasjonatów(czy to audio czy to politycznych np:))....niewiarygodne jak ludzie są podli.

Darkul no wlasnie....mozesz pomóc przypudrwać tego syfa i liczyć na to ze jozwa bedzie karcił niepokornych, albo po męsku wyjaśnic sprawe i uczciwie bez niedomowien na jasnych zasadach pracowac. Miejsca jest wiele, ale nie ma go na audiohobby dla krętaczy.

Witam

Przede wszystkim życzę Administratorowi sukcesów w opiekowaniu się Forum i dużo cierpliwości do nas, czyli jego użytkowników.

Kolegom, którzy strasznie się irytują z powodu zmiany sytuacji prawnej serwisu chciałbym przypomnieć, że ich krytyczne uwagi dotyczą spraw, które na razie sami generują w swoich głowach - jak dotychczas na Forum nic się nie zmieniło i radziłbym poczekać i krytykować ewentualne niedostatki stanu faktycznego.

Obecna sytuacja przypomina mi Elektrodę z przed kilku lat. Tam również w momencie zmiany statusu formalnego kilku "użytkowników" próbowało ubić własne interesy i utworzyć fora dyskusyjne nie tworząc ich od podstaw, lecz niezbyt elegancko wspinjąc się po plecach popularnej Elektrody. Jak to się dla nich skończyło najlepiej widać w internecie - po okresie chwilowej popularności wszystkie padły (obserwowałem ich rozwój i obecnie pozostało jedno ledwo zipiące forum o nazwie "Fachmanowe porady").

Uważam, że każdy ma prawo stworzyć własne forum, nie popieram jednak "twórców", którzy robią to zniżając się do niezbyt czystych chwytów.

gsmok, nowy serwis jest adresowany do ludzi ktorym nie jest wszystko jedno gdzie pisza i po co to robią. Nie ma tam żadnych biznesów....mozesz śledzić :) A te ktore w przyszłości bedą będa calkowicie jawne i w powoanej do tego zakladce.....ksiegowość jawna....nie wiem co ci nie pasuje....byc moze na elektrodzie ludzie chcieli ubijac jakies interesiki, u nas sytuacja wyglada w ten sposób ze gsmok moze być adminem serwisu :)

....ezeli bedzie miał lepszy pomysl na kierowanie nim od obecnego....na razie trochę za duzo marudzisz, ale pewnie sie wyrobisz :)

Ile razy można to powtarzac....audiohobby nie jest projektem komercyjnym.....jak na kazdym forum pojawią się tam interesiki....to na bank - zdaję sobie z tego sprawę i dlatego zostanie to unormowane.

>Lancaster

Nic nie muszę. Przynajmniej nie ja.

Jak ktoś ma syfa to niech biegnie do capo doctora.

Śmieszą mnie teorie spiskowe.

Jak dzieci.

To już chyba z nudów są takie reakcje.

No właśnie o tym piszę....śmieszą mnie dziwne reakcje na audiohobby i chec zaprzestania rozmowy na temat niezależnego serwisu.

Akurat są tematy w których masz madre rzeczy do napisania jeżeli tylko chcesz, nie wiem po co tu stajesz w obronie jawnie marketingowego bajeru który ma bazowac na pasji i hobby ?

Nikt nic nie musi dlatego pisze co pisze. Na dzień dobry Ci Twoi nowi idole wywalili mi watek sponsorowany....dobre, nie ? Ciekawe co by było gdyby Tobie taki numer wywineli....ale jozwa chyba by tego Tobie nie zrobił ?

darkul, JEŻELI sie obroci przeciwko mnie(nie wiem dlaczego tak zakladasz i nawet nie wnikam)to i tak będe zadowolony ze odbylo sie to na drodze demokratycznej, a nie chamskiego zajęcia czyichs mysli. Poza tym będe miał prawo usuniecia swojej bytności, czego tutaj echo.....rozumiem, ze moje posty są cześcią biznesiku za który Lukar dostał wynagrodzenie....a ozwa go teraz dzielnie poprowadzi.

>Lanc

Hm , a pewien jesteś że Lukar to sprzedał ?

Zresztą nikt nikomu nie kazał na tym forum cokolwiek pisać !

Forum było własnością Lukara.

Zrobił z nim co chciał, i tyle.

Teraz masz swoje i "chyba" nikt ci tego nie sprzeda ?

>lancaster

W ramach sprostowania chciałbym podkreślić, że przez "ubijanie interesu" nie rozumiem konkretnych korzyści komercyjnych (nie wiem dlaczego z korzyściami od razu muszą się kojarzyć pieniądze), lecz niezbyt eleganckie ułatwianie sobie pracy związanej z tworzeniem i popularyzowaniem nowego Forum. Sam jestem założycielem i administratorem bardzo małego forum, które prowadzę już kilka lat i wiem jak trudno jest startować od zera. Nie mam nic przeciwko Twojemu Forum i z chęcią stałbym się jego uczestnikiem, ale wolałbym aby miało klarowny i czysty start w internecie. Posłużyłoby temu np. powstrzymanie się od niektórych wypowiedzi na niniejszym Forum.

Pozdrawiam i życzę Ci sukcesów na własnym Forum, na które oczywiście zaglądam i zaglądałbym częściej, gdyby tutaj było na jego temat mniej szumu.

darkul, kto sie użala nad utrata moich textow ???? Chyba tylko krajowi biznesmeni z wieprzykiem na czele :)))))

Ja własnie chcialbym zeby zostaly one wymazane z tej komerchy....ale masz racje ....zachowują się jak dzieci....moje posty zamieszczone publicznie sa własnoscią niczyją ktora została przehandlowana.....dobre !:)

Nie pisywałem na komercyjnym serwisie i nie zamierzałem tego robić. Stal sie on takim wbrew mojej woli i bez pytania mnie o zgode na to czy mam ochotę na to zeby moje wpisy firmowały komerche - zgody rzecz jasna by nie było.

Polityka faktow dokonanych nowego szefostwa z jozwą na pasku....jozwa też jest całkiem OK wobec kolegow....ale rozumiem ze to tylko kasa - nic osobistego, więc sza....tak by broń Boże nikt nie otwarł serwisu niezależnego wcześniej....po co było otwierac, skoro taki był....ale sie zmył.

gsmok, jakie to niby Twoim zdaniem jest nieeeleganckie ? I co jest nieeleganckie ?????

Mialem zamiar stworzyc nowy serwis niebardzo bedący konkurencją(chyba ze uzytkowicy by sie tam przepisali)....mial on obejmować tematykę urzadzeń najwyższej klasy....ale tez zwykly badziew, który jednak sprawia radosć(nie techniczną tylko duchową) podczas słuchania muzyki....serwisunie ukonczylem od strony graficznej i otwarliśmy go w taim stanie w jakim został otwarty....po to bym mogł pisać....na niezależnym forum, tak jak bylo to do tej pory.

Mało tego na tym serwisie otwarłem w zgodzie z regulaminem wątek sponsorowany informuący o powstawaniu takowego.

Wątek został przez panw biznesmenow odesłany na bocznicę i zamknięty - niezgodnie z regulaminem !

Co wiec jest dla Ciebie nieeleganckie ? Tylko chwilę pomyśl :)

Tak poza tym....

Na poważnym forum , wątek pt."Szukam hakera" stanowiłby dla ciebie poważny problem.

Dla admina ,też.

Nie wiem dlaczego nowy admin to tolerował ?

To już poważne przestępstwo.

Darkul....a co mi da ze amin skasuje wpisy pisane do mnie ????:)))))

I czy np. autor tych wpisów nie bedzie mial nic przeciwko ?????

I skad wiesz ze jest taka możliwosc ?????

Przecież to niemądre.....nie prosciej usunać wszystkie moje, na ktory to ruch wyrażam pełną zgodę..ba, będę po raz pierwszy pozytywnie zaskoczony działanością jozwy&company zoo SA:))))

...otem juz tylko maly ban dla konta lancaster i świety spokój....no ale chłopakom obawiam sie chodzi o to zeby generować ruch wiec pewnie dzielnie bedą przyjmować na klatę....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.