Skocz do zawartości
IGNORED

Przedstawia się redaktor serwisu

administrator

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 6 Mar 2008, 13:12

>nameless, to pewnie jakaś koleny babol startowy do zgloszenia Zbyszkowi.....spoko, takie rzeczy

>wpisujcie w wątku technicznym.

>graaf, no dobra wykasowanie wystarczy....nie musi byc całkowite....ważne zeby usunieto wszystko co

>napisałem :)

:):):):):):)

mówię (piszę) o tym forum :):):) audiostereo :):):)

nameless....kurde a ja Zbyszkowi zgłaszam uwagi :)))))

Tu na tym forum to takie cieniastwo i niekompetencja jozwy&company z nadzieja ze bede tu pisywał dopóki mi konta jednak nie zamkną...wiesz ilość odsłon i te sprawy....ogolnie biznesiki.

lancaster, 6 Mar 2008, 13:17

>nameless....kurde a ja Zbyszkowi zgłaszam uwagi :)))))

>Tu na tym forum to takie cieniastwo i niekompetencja jozwy&company z nadzieja ze bede tu pisywał

>dopóki mi konta jednak nie zamkną...wiesz ilość odsłon i te sprawy....ogolnie biznesiki.

proponowałbym jednak "pracę" nad twoim dzieciakiem i tam jednak poprawiać statystyki - nowych ludzi i tak nie ściągniesz (nie widzą bocznicy) a bywalcy wiedzą co i jak, każdy twój wpis tutaj działa na niekorzyść audiohobby...

a zaufała ci juz ponad setka, więc rób coś aby było to 500 użytkowników i to działających!!!

a wtedy siądziesz sobie i mozesz d... zawracać na innych forach

nameless, dalem info i nikogo nie mam zamiaru na sile nigdzie ciągnąc...jak ktoś bedzie chcial to znajdzie...jakbym działal tak chamsko jak admin&jozwa to otwierałbym co rsz wątki promocyjne na stereo....widziales zebym wpisywal sie gdzies poza bocznicą ?

A tu mi sie rozmowa toczy o wykasowaniu mojej dzialalnosci na tym serwisie - jest sprawa do załatwienia....nie z mojej winy niezałatwiona....podobnie jak nie z moej winy wątek sponsoruwany zostal poslany na bocznicę i zamknięty. to jest tutejsza jozwowowieprzmakowa polityka....co ja na to poradzę ?:)

administrator, 6 Mar 2008, 12:19

>Każdy użytkownik, który pragnie wycofać się na stałe z forum proszony jest o przesłanie wiadomości w

>tej sprawie na priva.

uż ależ tu uprzejmie

prosi się o zgłaszanie chęci autodeklaracji się zbanowania :-)

kochana poprawności

dobra bede tu zagladał raz na 3 dni czy coś w temacie drgneło....jakby co to dajcie znac co z Włodkiem jakby sie intuos odezwał....zreszta zostawie mu kontakt.

do poniedzialku:)

admin

nie mam co życzyc sobie bo jest mi to na szczęście całkiem obojętne

nie jestem w związku uczuciowym z forum jakimkolwiek

wartoscia forum sa jedynie ludzie ktorzy sie w nim pojawiają a w zaczynacie ich tracic nieudolnymi zagrywkami jak to z zerowaniem konta lancastera

wyglada to tak jakby ta eutanazja wam nie wyszła a gosc okaleczony biega dalej

proponuje bardziej przemyslane ruchy bo narazie wyglada to na podworkowa wojne

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jeszcze jedno

dobrze wiesz ze czesto ci "trudni " sa własnie wartosciowi i co wazne wiarygodni ,sztuka dla wodza ich utrzymac i wykorzystac :-))

klaką chwaląca Pana długo sie nie pociągnie,chyba ze forum ma byc tylko wielka reklamą dla firm i wszelakiej masci drobnych dłubaczy i naciągaczy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Horst, 6 Mar 2008, 13:30

>administrator, 6 Mar 2008, 12:19

>

>>Każdy użytkownik, który pragnie wycofać się na stałe z forum proszony jest o przesłanie wiadomości

>w

>>tej sprawie na priva.

>

>uż ależ tu uprzejmie

>

>prosi się o zgłaszanie chęci autodeklaracji się zbanowania :-)

>

>kochana poprawności

Horst, to jest stalinizm w czystej postaci. Nie daj sie broń Boże namówić na jakieś spotkanie. Zarzucą Ci wór na głowę i wylądujesz w łagrze a na forum podadzą wiadomość, że z uwagi na Twoje niespołeczne zachowanie.....

Ponieważ cel, wyrażony w tytule wątku, został chyba osiągnięty, za chwilę zamykam wątek. Uwagi dotyczące forum można nadal wpisywać w nowym wątku, założonym przez administratora, zaś dotyczące błędów w wątku założonym przez wojprzy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.