Skocz do zawartości
IGNORED

POWER AUDIO LABS likwidacja ?

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem własnie jak wygląda Powerbox w wersji czarnej na stronie PAL-a a tu niespodzianka:

Ze względu na zmiany organizacyjne i strukturalne firmy produkcja i sprzedaż urządzeń marki Power Audio Laboratories zostaje z dniem 1 stycznia 2008 zawieszona do odwołania.

Hmmmm ktoś zna szczególy ?

Ktoś ma może zdjęcie Poiwerbox-a w czerni ? Moze ktoś może chce sie zamienić czołówką Powerbox-a czarną na srebrną ( ja mam srebrną a potrzebuje czarną).

https://www.audiostereo.pl/topic/40706-power-audio-labs-likwidacja/

ojojoj- mnie opowiadali ze maja mnostwo zamowien i albo biore to co jest albo nie wiadomo kiedy bedzie cos dla zwykłych kupujacych więc zaraz dałem sobie spokój

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Tera tak się nazywają:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z cenami odjechali mocno. To może gwoli przypomnienia, póki jeszcze wolno, z kim mamy do czynienia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zdaje się, że panowie tworzący PAL-a podziekowali sobie za współpracę, a nową produkcję przejął ten, który potrafi projektować. W każdym razie cyny PAL-a przy Gigawacie były wręcz okazyjne.

Krakanie nie krakanie jakoś gębę będą nam chcieli zamknąć.

Zobacz jak Jozwa Zawsze Pod Prąd w wątku o listwie stawał na głowie by zniwelować potencjalne szkody dla rynku.

Daj mu teraz narzędzia Redaktora i cenzora, ho ho, będzie się działo!

"Z cenami odjechali mocno. To może gwoli przypomnienia, póki jeszcze wolno, z kim mamy do czynienia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

Z kim mamy do czynienia? Z audiofilem, który nie wiedział czego chce? Który nie miał czasu wypożyczyć przed zakupem i posłuchać?

Ukryta Zawartość

>Z audiofilem, który nie wiedział czego chce?

:-))

czegóż może chcieć "audiofil" (taka jednostka chorobowa?):

>"Unikalny system indywidualnego połączenia wyjściowych gniazd z gniazdem zasilającym zapewnia stałą i

>równomierną ekwipotencjalizację na każdym wyjściu listwy. Co najważniejsze listwa posiada szereg

>zabezpieczeń takich m.in jak: skuteczny filtr przeciwzakłóceniowy, filtr absorbcyjny, ogranicznik udarów i

>przepięć oraz bezpieczniki topikowe." Listwa ma znakomitą recenzję w jednym z najbardziej popularnych

>czasopism audiofilskich w kraju oraz dobre opinie użytkowników. Dalej w opisie producenta czytamy :

>"Poprawa następuje szczególnie w brzmieniu tonów średnich, kontroli i sprężystości basu oraz detaliczności i

>przestrzenności odtwarzanych utworów."

mi najbardziej podoba się "ekwipotencjalizacja" i "poprawa sprężystości" :-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.